Пътят на честта - тема 2

• 37 918
  • 817
  •   1
Отговори
# 420
Снощната серия имаше страхотно развитие:Кера я облякоха в рокля и си изми косата,чак червило сложи.Само с тия боти в тая жега я ожалих. 😂Бившото й гадже пие алкохол и кара, страхотен пример за всички млади шофьори.Жената на Калоян мацка ли има за любовница,много загадъчно с този скрит образ в банята беше.Добре че се появи Бонка ,да размьрда нещата .До 50ти епизод дано разберем нещо за убийството на Оги,че изоставиха линията с убийството.

# 421
Жаки е глътката свеж въздух в този сериал

# 422
  • София
Жаки е страхотна и играе много добре образа си - естествена, непринудена, жива, чаровна.
Аз продължавам да се чудя нарочно ли е такова разпределението на ролите. Кера уж трябва да буди най-много симпатии и съжаление, а с безизразното си лице, сричането и тъпия си поглед направо докарва до агресия. Детето й и то почна да става антипатично с наглото си поведение.
Симона, която уж трябва да е тъпата, повърхностна снаха (на фона на блестящата Кера, нали), е красива, харизматична, приятна за гледане. Маруся, която може би трябва да мразим, щото е бивша контрабандистка и леко мутра го раздава, а тя също е по-скоро симпатична. От друга страна синът й, който трябва да вземем за някаква бизнес акула (от добрите), е такава мека Мара, че се чудиш как е постигнал тоя колосален успех.
Оги всички го за*баха тотално. Не смятам, че убийството му е било само повод Кера да стигне София. За подобно нещо можеше и само един тежък развод да измислят. Хем свекървата да я мрази с повод - развела се е с най-големия й хубостник. Хем и Оги щеше да драпа и той за детето, та Кера да е дваж по-измъчена. Сега имаме едно убийство, което пет дена след това вече никой не го помни и не го е грижа. Логика...

# 423
Това в промото се оказа кошмар от съня на Кера в следващия епизод.

# 424

Мисля, че благодарение на Антон Митето намира къде е Кера, защото в някое промо го даваха как нахлува в жилището на Люба. Анелия очевидно живее с мъж, защото се обади по телефона точно, когато той беше в банята.
Интересно, че цялото семейство не се интересува кой е убил Оги, но най-много вълнува къде е Кера  ooooh! Whistling

# 425

Интересно, че цялото семейство не се интересува кой е убил Оги, но най-много вълнува къде е Кера  ooooh! Whistling

Чудесна идея - Къде е Кера - новото заглавие на филма  hahaha

# 426
Рая, аз мисля, че Кера и Люба не са кръвни сестри. Люба е биологично дете на починалите родители, а Кера - осиновена. Не са го казвали, но така си мисля, защото веднъж се представят като сестри, веднъж като приятелки. Rolling Eyes Ега ти и сценария, половината неща да гадаем, а другата половина да се сещаме сами. Satisfied

Да оплюя и аз снощния епизод. Две жени, обърнати с гръб към камерата половин серия си приказват за миналото. После Кера и Антон пак. Angry Скукааааа Hands Thumbsdown Отегчително дълги диалози. Hands Thumbsdown
На фона на това бездарие, една блестяща Жаки. Браво на актрисата Hands Clap
Явно и вие си правите други неща докато върви сериала Grinning
НЕ, не са сестри, а най-добри приятелки от малки. Просто едната е напуснала малкото градче отдавна. КАТО сестри са, но не сестри Wink
Хвана ме, гледам го обикновено на заспиване. Satisfied
Но в такъв случай не намирам смисъл в сцената с двете малки момиченца, отдалечаващи се от къща с жалейка на вратата. Какво искат да покажат? Че малката Люба е отишла да изпрати малката Кера до интерната ли?
Мен това ме накара да си мисля, че родителите загиват, Люба я отглеждат роднини примерно, а Кера е изпратена в дом за деца и така им се разделят пътищата.

# 427
Пак се връщам на сценария
Какви символи,каква задълбоченост.Кера  сама се справя с трудностите пари се на кафе машината.Киро садист говори за качествата на сокоистисквачката.Толкова символизъм и задълбоченост чрез тези битови уреди.Цял ден мислих над символиката.ХА
ХаКакво ли днес ще ни поднесат интелектуално изисено  [/b]

# 428
На мен това за сокоизтисквачката, дето им изисквала всички сокове, малко зловещо ми прозвуча.

# 429
Това си е чисто продуктово позициониране. Дадоха ли марката на уреда? Има ли спонсори, изписани  в края на филма? В турските сериали има по стотина такива в заключителните надписи , не случайно са толкова изпипани. Макар че качеството на сценария не зависи от спонсори.

# 430
Има ли от къде да се изтегли мелодията на филма?

# 431
  • Sofia
Бях гледала в крими филм как сложиха ръката на някакъв изменник в такъв пасатор Scream

# 432
  • София

Хвана ме, гледам го обикновено на заспиване. Satisfied
Но в такъв случай не намирам смисъл в сцената с двете малки момиченца, отдалечаващи се от къща с жалейка на вратата. Какво искат да покажат? Че малката Люба е отишла да изпрати малката Кера до интерната ли?
Мен това ме накара да си мисля, че родителите загиват, Люба я отглеждат роднини примерно, а Кера е изпратена в дом за деца и така им се разделят пътищата.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 16:23 от Eupraxia dArmature

# 433
Това си е чисто продуктово позициониране. Дадоха ли марката на уреда? Има ли спонсори, изписани  в края на филма? В турските сериали има по стотина такива в заключителните надписи , не случайно са толкова изпипани. Макар че качеството на сценария не зависи от спонсори.
И аз това си помислих - минутка за реклама Simple Smile
А внушението на повърхността беше именно за нещо зловещо.
Големи майтапчии тези сценаристи, ей.
Да се отчета ли, че малко след сцената с миксера и двамата с ММ без да броим кучето, сме заспали като агънца? Мисля да си водя дневник на коя минута от сериала започва да действа сънотворния му ефект.

# 434
Днес гледах серията в Нова Плей, докато паралелно си четях темата   Crazy

Анелия наистина има друг. Определено има поведение на виновна. Не се е трогнала особено от това, че Калоян я игнорира, както и дъщерята... А като затвори телефона и погледна към банята имаше твърде щастлив вид. Там нещата са ясни. Първоначално мислех, че едва ли ще видим някакво продължение около сагата на Канадската майка, както някой  сполучливо я нарече, но предвид коя е сценаристката, вярвам че историята ще има развитие.

Стела определено е решила да хлътва по Калоян - пази му късметчета от кафето, разглежда му снимките ...  Няма лошо, макар че той ще я отреже 100%, което не й пречи да си фантазира друго развитие на нещата.

Жаки наистина е много естествена и симпатична. Но на ретро-кадъра с тая дъвка прекалиха малко. Според мен плитките й достатъчно ясно показаха, че е доста малка, така че мляскането си беше напълно излишно напъване да я подмладят Simple Smile .

Киро в тази серия ми се видя в пъти по-нормален. Със Симеон проведе доста смислен разговор и показа доста нормални човешки чувства към Станкова и към Жаки. Чудя се защо се напъват толкова да го изкарат луд и маниак.

Почеркът на М. Фучеджиева твърде много почва да ми навява спомени от 7 часа разлика. Гледах този сериал с удоволствие, надявам се и тук, въпреки екстравагантните й хрумвания, да се получи нещо интересно. Обичам сериалите, в които може да се гадае и има някакъв скрит замисъл.

Кера, която уж досега се обличаше в цветно само заради детето, след като му каза за баща му, вместо да излезе на вечеря в стилна черна рокля, тя сложи цвят ЧЕРВЕН, който на всички езици има едно единствено послание - "предизвиквам те и мога да стигна доста далеч". Не видях никъде (може и да греша) Люба да настоява тя да си сложи точно тази рокля.  А гардеробът на Люба е пълен с хубави  дрехи и едва ли липсва и нещо в стил "малка черна рокля".  Много непоследователно.

Малкият Мартин, който досега ме дразнеше много, смятам че няма вина за поведението си. Крайно време е Кера да спре да го крие в парника и да започне да му се доверява повече и да му говори като на малък мъж. Но като гледам той е доста далеч от действителността (не по негова вина), така че ще продължаваме да чуваме неща от сорта - "Моята баба е по-хубава" и подобни нелепости.

Хареса ми гледачката на Марти - доста умна и уравновесена жена. Според мен е добре някой да й плаща, за да прекарва време и с Кера. Може да й налее малко ум в главата Simple Smile  .  Много е вероятно Люба да я препоръча на следващ етап за децата на Калоян, по някаква причина да се наложи да погледа малко и Марти и така да стане някаква по-близка връзка между Калоян и Кера. Вече видяхме, че тя много го жали и "знае какво му е".

Общи условия

Активация на акаунт