Пътят на честта - тема 2

• 37 531
  • 817
  •   1
Отговори
# 570
И да си е такава в живота и много да не играе, пак добре се напасва с образа си. За една роля да свършили работата.

# 571
Ох, защооо, бе, защооо са окепазили иначе добрата идея. Толкова бездарници на едно място не се среща често. Хубу де, в Бг се среща, ама защооо. Има толкова талантлив народ реализиращ се навън, а тук ядец. Що така, бе, Миме. Къде е проблема, не мога да разбера. Язък. И не е само до бездарието на актьорите. Те са последната брънка. Тия преди тях са за убиване. Ужасни. Всички са ужасни. Пф.

# 572
  • Mediterraneo
Добрата идея?! Аз и идея не виждам. Писано е на парче, няма една сюжетна линия, която да върви гладко.

# 573
Нали уж е вдъхновен от истински събития. Ама дали на един човек случили се или са ровили из 'де що има теми в СО във форума...🤔Даже като се замисля там по-добър материал щяха да намерят, тъй че едва ли. 😆

# 574
  • Далечният изток
А тази Елена Иванова, чиято е идеята, коя е? Не съм срещала да се е коментирало. Ако е, извинявам се предварително.

# 575
Истинското събитие сигурно е млада майка в дълбоката провинция овдовява и се премества с детето в София.

# 576
Може и да е имало в началото някаква идея,но сценаристите така са се увлякли в художествената измислица,че най-накрая се е получило едно нищо.Като сложим и рецитацията на Петкова и Захариев зрителят с нетърпение чака другите герои.Дано някои от екипа да чете нашите коментари та да се научат как се прави филм.Иначе сериалът е пародия на пътя на честта.[/b]

# 577
Иначе сериалът е пародия на пътя на честта.
Peace Напред си с материала, аз все още не схващам за каква/чия чест става въпрост изобщо. Blush

# 578
Аз път на честта не виждам.До сега никой не защитава честта.Само се говорят  безмислени диалози .[/b]

# 579
Пътят на честта предполагам е Кериният и този на Калоян. Тя  - единствената селянка, самотен родител, с лоша свекърва, някога тръгнала гола и боса по асфалта в София. Той - красивият, богат, преуспял, грижовен баща, който макар да е съградил бизнес с прани пари е чист като сълза. Само не си ги представям тия двамата как изобщо ще ги свържат, че и любов ще се зароди. Ще е тотален cringe.

# 580
Нямам търпение и за диалозите между двамата, сигурно ще са изпълнени с дълги паузи, неизказани думи и въздишки:)

Аз очаквах Жаки да се ядоса на слагачеството на новата управителка на нейния брат.

# 581
А тази Елена Иванова, чиято е идеята, коя е? Не съм срещала да се е коментирало. Ако е, извинявам се предварително.
Коя беше тази?

# 582
София Маринкова във всичките й участия по филми играе себе си.

И аз наблюдавам нещо подобно.

В началото силно ме грабна, но като й видях фейсбук профила и няколко интетвюта, вече не съм й фен.
Красива е и за това демонстрира прекалена увереност и самочувствие, което няма реална стойност.

# 583
Нали уж е вдъхновен от истински събития.

Ами то е същата работа ,като да напишат по мотиви от романа на някой си.И накрая се оказва,че само са взели идеята донякъде и после всичко е оставено на фантазията на сценаристите.А пък може и да е събирателен образ Кера,от житието на няколко жени.Както и на другите персонажи.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт