Пътят на честта - тема 2

• 37 607
  • 817
  •   1
Отговори
# 600

Не разбрах кое точно не й е идеално на актрисата?

Проста млада кифла, страдаща от синдрома на големите топки. Отврат ми е.
[/quote]

бе отврат ти е,ама ако ти падне ще има да викаш, Ох обичам Та ,без теб не мога Wink

# 601
Е нали е всеизвестна истина, че никой продуцент не е загубил от подценяване на аудиторията. Блъскат там ширпотребата, да се радва народът вечер пред телевизора.

# 602
За съжаление  през това време има млади и можещи сценристи, актьори и режисьори, които няма как да се докопат до ефира

# 603
Ох, не знам, аз покрай сериала изгледах 2 нови бг филма - "Никой" със Силвия Петкова и "Виолета, Жоро и аз" със София Маринкова. Ми....много са ми далече от българските филми, които познаваме и обичаме. Много секс, неизказани полувнушения, нисък бюджет - в първия филм поне опит за операторско майсторство, във втория и това го нямаше. Разхвърляни сцени, мудно действие....Мнението ми като  непредубеден зрител е, че се опитват да се надскочат и не им се получава. Ма това е сигурно, защото не съм много културна и не разбирам.......

# 604
За съжаление  през това време има млади и можещи сценристи, актьори и режисьори, които няма как да се докопат до ефира

"Даровитите" актьори и режисьори само във V Box 7 може да се видят.Я погледнете колко остросюжетни  сценарии по наболелите проблеми на днешното време.Особено тоя сериал  с фолкаря Галин... Визаж ли беше или вираж. Все едно, важно е сюжета да е актуален Simple Smile

# 605
........Мнението ми като  непредубеден зрител е, че се опитват да се надскочат и не им се получава. Ма това е сигурно, защото не съм много културна и не разбирам.......

Явно и аз не съм "културна" по техния "неразбран" начин , освен това съм разглезена от хубави книги и старите български  сериали и филми .  Няма как това  сакато произведение  да ми хареса . Харесвам само  седянката и бисерите , които се раждат тук .

# 606
Точно гледам снимки на Силвия Петкова.
Ами с тъмна коса изглежда къде -къде по-добре. И с маскирани лунички.

https://m.dete.bg/uploads/news/201609/big/00019000.jpg
http://slava.bg/images/content/2017/06/15/95680/e2ed419121ee0e12 … eb0294a98103b.jpg
http://slava.bg/images/content/2018/04/05/103600/silviia-petkova … a-balgariia-1.jpg
http://-spam082-/uploads/news/2013_33/p1/00074921.jpg

Мисля, че ще й отива повече роля на някоя по-отракана мадама, оперирана от чувства и скрупули или просто бунтарка. А в момента играе точно обратното Laughing

# 607
За това БТВ са си най-добре - само турски сериали, Иван и Андрей с Фермата и Краси Ванков с неговите "риалитита". След това що затъпявали хората, ами като голяма част от тях гледат телевизия, а от там само глупост след глупост и сваляне на нивото до безобразие.
Краси Ванков  няма  риалити по БТВ,само в Нова се подвизаваше Simple Smile Съдби на кръстопът, Етажна собственост,София ден и нощ...

# 608
  • София
Новото реалити по БТВ - "Помощ 112" е на Краси Ванков.

# 609
Ако някой ми каже разликата във форматите между "Съдби на кръстопът" и "София ден и нощ" цена няма да има. Те и двете са бози де, ама защо са с различни заглавия?

# 610
  • София
За това БТВ са си най-добре - само турски сериали, Иван и Андрей с Фермата и Краси Ванков с неговите "риалитита". След това що затъпявали хората, ами като голяма част от тях гледат телевизия, а от там само глупост след глупост и сваляне на нивото до безобразие.
Краси Ванков  няма  риалити по БТВ,само в Нова се подвизаваше Simple Smile Съдби на кръстопът, Етажна собственост,София ден и нощ...
E съвсем скоро ще има - 112 се казва и щяло да е като съдbи на кръстопът,
само че с герои и случки от телефон 112.
Това пишеше само, но и то ми е достатъчно да стоя поне на два канала от БТВ Grinning

# 611
Ми щото едното са инсценировки на някакви уж реални и супер драматични истории, създадени, за да цъкаш с език и да се кръстиш и благодариш Богу, че са те отминали. А другото е уж риалити за някаква комуна, в която всеки ден се карат за нещо супер незначително. Предполагам, че ако на човек му е супер самотно и тихо вкъщи и иска да си вдигне малко падналото от мрачното време кръвно, може да си ги пусне за фон. Мен лично и двете "произведения" ме напрягат и изнервят излишно.
Но трябва да призная, че никому неизвестните актьори от Съдбите на кръстопът, се справят в пъти по-добре от повечето звезди в "Пътят на честта".

# 612
Абсолютно подкрепям горното мнение!

# 613
На "Съдби на кръстопът" и "София ден и нощ"  дори рекламите , които минават , ме дразнят . Този сериал е нещо подобно и си е чист мазохизъм ,че го гледам понякога .

# 614
Новото реалити по БТВ - "Помощ 112" е на Краси Ванков.

ааа,добре...аз не знаех,само видях нов сериал  помощ 112,ама не знаех кой е продуцент

Общи условия

Активация на акаунт