Пътят на честта - тема 2

• 37 494
  • 817
  •   1
Отговори
# 30
  • 221B Baker Street
Ми те я пратиха Анелия в Канада, може и да не се върне повече... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 31
Благодаря за темата !
Въпреки недомислиците и често странната игра на актьорите , в темата е весело 😂

# 32
Силвето Петкова,я гледах в един бг игрален филм-Никой сГергана Плетньова/има го в HBO GO/там го раздава любовница на един мъж . Не давам повече подробности, щот някой може да реши да го гледа,и не искам да развалям кефа на драгия зрител Simple Smile И друго , в ПнЧ, като почне да притиска, да гали и целува това дете,ако и с нейния син/ако има такъв/ така се държи  детето ще отрасне мамино синче ,че и даже мека китка.Винаги ми е била изкуствена. И не се чудете защо е в главната роля, мъжа и е един от режисьорите Simple Smile
Линк към Никой
http://www.videoclip.bg/watch/959648

# 33
Много ми хареса и леля Гошка.Женицата предоволна от заплатката.Направо идилия.Секретарката Люба се шири в апартамент с кон да препускаш пак идилия.Шеф на холдинг не иска да има нищо общо с мутри пак идилия.Убиваш хора никой не те търси.А кой уби Оги може и въобще да не се разбере

# 34
Благодаря за темата !
Въпреки недомислиците и често странната игра на актьорите , в темата е весело 😂

Винаги в темите е по-интересно и весело, отколкото гледайки съответния български сериал. Имам чувството, че повечето точно затова ги следят – за да има какво да коментират и да разбират коментарите на останалите.  Laughing

# 35
В последния епизод нищо не се случи. А това с маникюра на холната масичка ме разсмя. И този Димитър нали вече мило се държал, нещо се обърках.

# 36
Ами явно филма не е за убийство, а за живота на самотна майка  прогонена от зла свекърва, сама в големия град и
т.н.

Явно такъв е замисъла, да покажат как - останала без съпруга си - Кера бяга от враждебната обстановка у дома, за да се нахендри на още по-враждебната обстановка в София Grinning и как оцелява, и как се справя, и как ще срещне повторно любовта и прочие клишета. Ама при това положение, можеха Огнян да го уморят при някаква катастрофа, например. Защо им трябваше това убийство, като явно с нищо не влияе на сюжета?!

# 37
Не е логично  Огнян да  е умрял  при  злополука . Според мен е убит от трафиканти  , а брат му  със сигурност е замесен /най-малкото като е пуснал фалшива заплаха пред аверите /.
Най-неприятни и несправящи се с ролите си са ми брата и Кера /артистите , чиито имена не искам да запомня/ .

# 38
Какво е "ПнЧ"?

# 39
  • Далечният изток
Пътят на честта?

# 40
Пътят наЧестта- съкратено Simple Smile сам си го съчиних
 шом има ДГ,ОЖ,ДБ- що да няма и П нЧ

# 41
Предполагам, че Ина е видяла нещо и по-скоро затова не говори. Но защо не задълбават в посока Огнян, само сценаристите си знаят Simple Smile

# 42
Не е логично  Огнян да  е умрял  при  злополука . Според мен е убит от трафиканти  , а брат му  със сигурност е замесен /най-малкото като е пуснал фалшива заплаха пред аверите /.
Най-неприятни и несправящи се с ролите си са ми брата и Кера /артистите , чиито имена не искам да запомня/ .

Аз си мисля, че е бил забъркан в нещо и затова са му видели сметката. Другото, което мисля, че е имал връзка с Дичовата щерка и той го е убил.

# 43
Тази сутрин при Маондьо ще бъде актрисата от СЗ театър Галя Александрова, Бонка.
Жалко, че в Уикипедия не пише нищо за нея..

# 44
благодаря за новата тема!
аз мълча няколко дни, защото не съм гледала...но ще се включа от утре 😃

От снимките на пъвата страница ми направи впечатление акрисата, която играе Симона...много е хубава

Общи условия

Активация на акаунт