Пътят на честта - тема 2

• 37 490
  • 817
  •   1
Отговори
# 45
Тази сутрин при Маондьо ще бъде актрисата от СЗ театър Галя Александрова, Бонка.
Жалко, че в Уикипедия не пише нищо за нея..

следобед ще е  в Неделята на нова

# 46
благодаря за новата тема!
аз мълча няколко дни, защото не съм гледала...но ще се включа от утре 😃

От снимките на пъвата страница ми направи впечатление акрисата, която играе Симона...много е хубава

В действителност е още по-хубава.

# 47
  • София
Ми те я пратиха Анелия в Канада, може и да не се върне повече... Stuck Out Tongue Winking Eye

Мен живо ме вълнува каква ще е точно историята при треньорката - любовник/ница или отбора. Принципният мъченик, самотен баща, Калоян би трябвало със сигурност да разбере истината, за да се впусне в новата любов с бъдещата детегледачка Кера.

# 48
Абе тея сценаристи съвсем за балами ни взеха!   Супер нереални реакции играят повечето от актьорите.
Коя снаха в днешно време ще седи в къща, където я бият?!?айде пияния ти мъж да унижава  в нашата Бг реалност вече явно е норма, ама й свекърва ти да ти шибва шамари......ми и най-нескопосанта жена да си , все ще реагираш някак.
Пффф
И Кера как ( след като разказа на Люба за случката с кафето) сама си говори “ама аз без да искам...”, “аз се извиних” много тъпо ми се видя..
Новата управителка пък съм я гледала в друг сериал, пак такава категорична особа игра...нещо не ме кефи , като високоплатена проситутка ми е. Но тя залага някакъв капан : или ще прелъстявашефа или ще им краде информация.

Хареса ми реакцията на Бонка като намери умрелия  си мъж. Хареса ми и как веднага си плати желанието Кера да умре.
Дано повече свекърви гледат тая част, че преди време и моята я хванахме , че плащала на жена да ме омагьосва🤪
Сигурно е модерно

# 49
  • Далечният изток
На мен новата управителка ми е позната единствено от "Черешката на тортата". Дори и името на актрисата не знам.

# 50
  • София
Управитвлката май във " Връзки" играеше.

# 51
И на мен Бонка много ми хареса как изигра момента, в който разбра, че е загубила съпруга си.
Много плътен образ е, до милимунда.
Попивах я със завъртането, вдигането на ръце, връщането..
Управителката, като играе до митничарката  - стои кофти.
Що не вкарат и Ники Илиев за малко?

# 52
На мен пък точно този момент ми се видя супер изкуствен. Много ѝ личи, че е театрална актриса.

# 53
Що не вкарат и Ники Илиев за малко?
А Саня Борисова? Или Орлин Павлов? 😃

# 54
Орлин е много разпознаваем образ от друг сериал, не ми се иска и в този да е, ще ми омеша сЖетити.
Саня .. много е красива, но ... не ми се гледа.
Предпочитам непознати образи или не толкова разпознаваеми.

# 55
По повод заливането с кафе. Тя отсервира. От къде в чашката толкова кафе, че да го олее едва ли не целия? Ама подробности.

# 56
По повод заливането с кафе. Тя отсервира. От къде в чашката толкова кафе, че да го олее едва ли не целия? Ама подробности.

Е как откъде?Ми по много филми съм гледал ,някой сяда , поръчва си и без да отпие от чашата, щот внезапно нещо възниква ,става и тръгва и питието му остава неначенато. Сигур и в тоя случай е така WinkПък и може косъм или муха да е имало в кафето и клиента да се е погнусил,обаче те нали всички там са дам и и джентълмени от висшето общество, деликатно си е премълчал Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 16:54 от Georgey King

# 57
Аз не обърнах внимание с коя чаша го заля. Носеше някаква на таблата и с нея ли, или тази, за която Жаки каза - това подобие на капучино го отнесете.
Обаче ние все едно гледаме кой знае какво заплетено криминале, или поне "От местопрестъплението" - голямо разнищване на всеки детайл му хвърляме.

# 58
Някой хвана ли интервюто при мон Дьо с " Бонка"?

# 59
  • Далечният изток
след малко ще е по Нова

Общи условия

Активация на акаунт