Пътят на честта - тема 2

• 38 029
  • 817
  •   1
Отговори
# 150
Ама как - гости, реставрация..

А и, те докато снимат сериала и модата се смени - синьото отдавна е аут, минахме през розови електрици и вече жълто-оранжево-кафявото навлезе.

# 151
Хайде взимайте и Кера на откриването да се види с шефчето, че е някаква агония.

# 152
Люлю се готви за парти, весела, избира дрехи..и никой не може да счупи кефа като Кера Joy

# 153
  • София
Ох, попът, който се оказа първа махленска клюкарка, предложи да се направи екзорсизъм на Бонка. Ревааа... Joy

# 154
Ми да носи траур бе, кой я спира? Така мъжете няма да я закачат. То пък едни закачки...

И тоя Антон а.к.а Психото и тук много психо изглежда..Тръпки ме побиха. А уж готин го играе. Напомня много за Фахрадин Фахрадинов.

# 155
Какво казаха по новините за самолета, че не чух добре?

# 156
Ахахаха, май наистина е катастрофирал самолета.

# 157
Кера вече става нагла. "Опитай се да разбереш" ѝ казва, тя понеже годеж ѝ е уредила едва ли не. Хич не я е разбрала като я приюти, че и работа ѝ намери. 🙄 Тия близки кадри на пресъхналите устенца не ѝ правят услуга. Ужасно изглежда.

# 158
Какво казаха по новините за самолета, че не чух добре?
Някой търсел фенерче в пилотската кабина и нещо си било невероятно. От авиокомпанията...

# 159
Случайно попаднах  на Кремена Халдваджиян беше в Събуди се. Обясни, че сериала се появил от нищото за 1 месец трябвало да измисли всичко-тоалети, интериори. Нормално за тях, всичките им неща са такива...

# 160
Актрисата, която играе Бианка, коя е?

# 161
Аз гледам с малко закъснение, но ми бяха много смешни чертичките от теста-направо пурпурно червени, еднакви..Simple Smile

# 162
Главната героиня има крещяща нужда от малко повече игра с четката по лицето. Един фдт поне да й сложат!!!

# 163
Славея Сиракова  май.

# 164
Вървят някякви безмислени диалози.Тази Кера освен да мрънка нищо не прави.Каква чест ще защитава като гледа като в небрано лозе.Не знам,но за първи път чувам за сценаристите.Въобще нещо друго дали са сътворили. Във филма е ужасна компилацияКраят включват и тип студиоХ.[/i]

Общи условия

Активация на акаунт