Пътят на честта - тема 2

• 38 013
  • 817
  •   1
Отговори
# 165

Не е Славея.
Актрисата се казва Стефани Ивайло.

# 166
Сцената с тоалетната  беше брутална. Тъпизъм пълен.Тестът може по друг начин да се покаже.

# 167
Започвам да гледам със закъснение.
 Дадоха Калоян гол в леглото, без да говори - много добре!
Синът му на Калоян много добре играе, браво на детето!

# 168
Започвам да гледам със закъснение.
 Дадоха Калоян гол в леглото, без да говори - много добре!
Синът му на Калоян много добре играе, браво на детето!
Децата по-добре играят от възрастните. И момиченцето добре се справя, а синът на Кера е много красиво дете.

# 169
  • София
Досега само следях темата, но след този епизод...
За мен един от най-големите абсурди е Кера. Силвия Петкова ми е симпатична, а днес в епизода се видя, че като се усмихне си е чаровна. Но тя гледа като натровена в 99 процента от времето, а всички й припадат в краката, защото... Ъъъ, защо?
И чак такова правене на светица - хайде, няма нужда. Някъде Фучеджиева каза, че искала да покаже скромна българска жена от малко градче, но определено пресолява манджата. Дете има все пак...
Ясно, голямата любов на живота й си замина, но чак такава темерутщина и да се кара на жената, която я приюти, си е в повече. А тая Кера веднъж не рече - еее, тоя моя любимия кой го уби, бе, ебаси...
Бонка е тотално нереалистична. Има зли свекърви, но вече никоя жена няма да търпи шамари и зор да забременява.
Най-добре са Жаки и братът на Огнян, вторият може би защото трябва да играе перманентно пиян. Захариев, Лютаков и Плачков са трагедия.
Според мен героят на Захариев ще овдовее и ще се вземат с Кера по тая линия. Обаче мисля, че Оги е жив, иначе няма никаква логика хич никой да не рови тоя човек кой го уби и да не покажат едно хубаво разследване в стил "От местопрестъплението".
Киро Библията е баща на Жаки сигурно...

# 170
  • София
Как ще е жив Оги като му дадоха трупа още в началото на сериала. Освен да е възкръснал, друго обяснение надали има.

# 171
Оги не го ли уби Киро Християнина? Аз с такова впечатление останах.

# 172
А снимки в Есте ще има ли, че накрая има реклама?

# 173
  • София
Сцената с тоалетната  беше брутална. Тъпизъм пълен.Тестът може по друг начин да се покаже.
А не беее! Simple Smile
Не ме смути сцената, ама защо не се замислиха как ще изглежда на екрана Simple Smile Тъпо, тъпо, че дрънка!
 А какъв е този тест, че толкова скорострелно да показва бременност?  Simple Smile
Кера наистина изглежда малко по- добре като де усмихне, защото тогава й се виждат горните зъби, които поне не са криви. Като е сериозна и намусена има някаква сянка, която създава впечатление, че има мустак Simple Smile
С две думи - и днес гледах- и днес нищо не се случи Simple Smile

# 174
Секс сцената много бездарна, тююю.
Абе, колкото повечи си. гледам Кера, 'аресвам си я.
Калоян много ломоти.

# 175
Силвия - визия и игра - ужас !!!! Прилича на травестит. Устата грозна, зъбите криви, гласът й е отвратителен....някакъв дрезгав такъв....... Същото се отнася и за Плачков. Грозен и крив... ужасно противна физиономия. Тая Марияна как и дете му роди ,
не знам.
Анелия ,която слава богу изчезна от екрана - грозотия яко. Челото и беше....
нямам думи..
Жаки - симпатяга и естествена. Калоян поне на външен вид става.
Бонка на моменти идва too much...
Сценарии засега - нищо особено. Дано ни изненадат.

# 176
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тук само Мис и Мисис България се събрали. Ама простотията ходи по хората...Какво да се прави!

# 177
Плачков аз много го 'аресвам.'
Арен е чИляка баш за таз роля.
Пък коя родила от негУ, не ме интересува, щото в сериала ми е интересен.
Забравих да натъртя, колко разочарована останах от любовните сцени - толкова наблегнаха на тях, а те ..бездарни ли бяха откъм актьорска игра, сенарий ли, заснемане ли..Не разбирам.
Примерно кадър за секунди, ама качествен - Калоян гол се облича,а новата служителка го воайорства и се облизва.

# 178
Може ли някой да ми обясни защо , докато Кера беше в Царево , беше толкова разтропана , а сега отиде в София и не може да се оправи с една кафе машина ??????

в Сф кафемашините не са като в Царево, те са столичанки,а не от прованса Simple Smile

# 179
Сцената, в която майката и дъщерята се приготвяха за партито и показваха в близък план как им слагат грим (на гримираното лице) е толкова...оф, само в американските тийн филми го правят това, когато "грозното момиче" се приготвя за бала, за да си хване "най-желаното момче в училище" Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт