Пътят на честта - тема 2

• 37 975
  • 817
  •   1
Отговори
# 180
Има хубави черти и на тази възраст.На младини сигурно е била красавица.Първо я помислих за майка на Милена Маркова-Маца,приличат си в очи и лице и нейната майка също е актриса.
Не си я спомням от рекламата на супер Любо,..
ето я Бонка  Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=NU3zg_BlAXg

# 181
Как ще е жив Оги като му дадоха трупа още в началото на сериала. Освен да е възкръснал, друго обяснение надали има.

ще възкръсне като птица Феникс от пепелта Simple Smile

# 182
Силвия - визия и игра - ужас !!!! Прилича на травестит. Устата грозна, зъбите криви, гласът й е отвратителен....някакъв дрезгав такъв....... Същото се отнася и за Плачков. Грозен и крив... ужасно противна физиономия. Тая Марияна как и дете му роди ,
не знам.
Анелия ,която слава богу изчезна от екрана - грозотия яко. Челото и беше....
нямам думи..
Жаки - симпатяга и естествена. Калоян поне на външен вид става.
Бонка на моменти идва too much...
Сценарии засега - нищо особено. Дано ни изненадат.

а Марияна дет му го роди е красота ,та не питай....

# 183
Като ви прочетох сутринта се оказа, че съм проспала бая голяма част от серипта вчера, а ММ ме убеждаваше, че само на рекламите съм давала заето.

# 184
Аз къпах детето и чета тук за тоалетна,тест за бременност,а не съм гледала такова нещо. 🤣 Та питам го ММ коя си е правила тест,осведоми ме.
Аз мисля,че Васил Бинев щеше да изиграе Киро много добре,но явно не са искали след ОЖ да го гледаме пак в ролята на злодей.
Нещо започна мудно да върви сериала,нищо не се случва. В началото ми беше по-интересно. Дано се раздвижат нещата.

# 185
На този Киро това ли ще му е ролята? Да седи в колата, да дебне и да наблюдава? Голяма скука.

И аз снощи на едните реклами съм заспала и пропуснах серията към края.

Не останах впечатлена от свръхресторанта, за който се вдигна толкова шум. Евтинееше ми обстановка, подготовка,.... можеха малко да се постараят да създадат впечатление наистина за нещо УАУ.

# 186
Киро само дебне и убива, от време на време малко секс и молитви в църквата.

Това за теста и аз съм го пропуснала. Чакам за Анелия да разбера какво се е случило със самолета им.

# 187
  • burgas
Сцената с тоалетната  беше брутална. Тъпизъм пълен.Тестът може по друг начин да се покаже.

Определено.Чак пък със свалени гащички на тоалетната чиния🤣🤣🤣🤣

# 188
Пълна простотия беше тази сцена.
Калоян гол в леглото без да говори може обаче във всяка серия да го дават.

# 189
  • София
Добро утро, гледам сте ги разнищили направо.
Е голяма боза тоя сценарий, направо е отврат като на първокурсник от НБУ.
Поне режосьорите да се бяха опитали нещо да понапудрят, ама не.
Кера е най-глупавият главен образ, който скоро съм гледал. Явно и в Царево е била същата, за да я мрази толкова Бонка. Каквото и да пипне все беля и вечно крива и все на нея се случват разни неща. Образ с оценка под нулата. Тъпи сцени с тестове и светкавично ремонтирани къщи. Бях се приготвила за сериозен кекс, а то.... поне каката си беше от бранша, а и следващата бройка и тя - личат си отдалече професионалистките Grinning И Мариана Попова медицинска сетра Wink Много набързо е бил този кастинг за главните герои според мен и доста претупан. Явно е било на принципа кой е в София и може утре да снима Grinning Grinning Grinning Кера и Ивайло са взривяваща комбинация, то ще е едно декламиране, едни рецитали титанични.

# 190
Мариана Попова ли беше мед. сестра? Явно наистина съвсем бегло гледам сериала вече, май е заради темата Simple Smile)

# 191
  • София
Оги няма как да е жив - то не беше труп, то не беше кремиране
Киро няма как да е баща на Жаки, защото казаха в разговора с адвоката - нямаше те 13 години, а и баща и беше друг, когато намери парите в кухнята.
Как се забременява от шамари не знам, ама явно морският въздух добре влияе на Димитровица, а сцената е просто дъно.
Гледах вчера и как за една сцена не можах да се хвана да кажа е тва е ок. Сценарно е отврат, а всичко друго са напъни нещо поне да се позамаже с малко лустро.

# 192
  • София
Със сигурност има как да е жив. 😂

# 193
Тази Анелия не знам коя е всъщност, но никак не ми е симпатична, да не говорим, че изглежда като майка на мъжа си, ужасно зле подбрана двойка

# 194
Олеле, на всеки епизод от този сериал ми стана навик да заспивам малко след първите 10 минути.
Какво стана? Анелийка да не я бастисаха набързо душата? Чудех се аз на кого ми прилича тя, и накрая се сетих - точно като мистър Бийн ми е в очите.
Изнасилвача от ОЖ да не се окаже такъв и в Пътят на честта. Двамата със Керито малко ми приличат на слезли от "Планетата на маймуните".
Супер досаден става образът на пресвета мъченица Кера. Ма то ем красива, ем добра, ем само я тормозят без причина всички. Аман, бе Блейк, дет' са вика. И как сама няма да се досети, че има черна магия. То това нейното наистина са ега си мъките.
Сега и със "сестра си" ли е напърдяла гърнетата? Май всичко води натам да става домашна прислужница с преспиване при шефа. Той па толкоз добъъър, честеен, изпълнен с мораал. Просто няма начин да не овдовее, за да се събере с главната героиня.
Ако продължават да прекаляват така сценаристите, накрая ще застана на страната на Бонка. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт