Пътят на честта - тема 2

• 37 975
  • 817
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Чак пък да си пада пи брат си!...много извратено би било Trollface

# 241
Относно наследяването-щом има първи ред наследник, в случая син, наследниците от 2 и 3 ред не получават нищо. Съпругата дели със сина.
Я пак хвьрли едно око на ЗН Wink

# 242
Относно наследяването-щом има първи ред наследник, в случая син, наследниците от 2 и 3 ред не получават нищо. Съпругата дели със сина

# 243
Все си мисля че преживелите родителите наследяват сьс преживелия съпруг по равно, освен ако не са променили ЗН последните месеци.Но това да е само обьркано в сериала .

# 244
Съпруг/а и деца са преки наследници.

# 245
Чудя се защо се пънат да мислят нови недодялани сценарии, когато има предостатъчно хубави Български романи, включително модерни, които могат да се екранизират?!? Дори да не са родно производство - поне историята е проверено добра.
Имаше например един "Раят на Дамите" - Италиански сериал, но по роман на Емил Зола, писан за Париж. Беше с нива над това...

"Раят на дамите"!!!! Много го харесах...Но последната сцена ужасно ме разочарова.....
Не знаех , че е по роман на Зола, благодаря!

Изчетох интервюто от горния линк. Синът на Силвия се казва Сива???? Що за име?

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 16:46 от valya_bl

# 246
Все си мисля че преживелите родителите наследяват сьс преживелия съпруг по равно, освен ако не са променили ЗН последните месеци.Но това да е само обьркано в сериала .
Не последните месеци, никога не е било така. Наследяват  само съпруга/та и децата.

# 247
Я, кажете кой от известните ни шефове(Манчев, Шишков, оня откачалник ит.н.) ще замести уж болния готвач.

# 248
  • Sofia
Мислих си за Виктор Ангелов...

# 249
Стела каза "Николай, ти ли си..?"

# 250
Исках Звездев.Щеше да подхожда на сериалчето.

# 251
Кога реставриха къщата, пък кога успяха да я надраскат с графити...

# 252
  • Далечният изток

С риск да превърнем темата в правни консултации, ще наследят по равно, ако починалият няма деца. Затова писах, че случаят не е такъв - има дете, съответно само то наследява - първи ред, което изключва наследници от втори ред - родители. Съпругът наследява с всеки ред.

Закон за наследството - Чл. 6. Когато починалият не е оставил деца или други низходящи, наследяват по равно родителите или оня от тях, който е жив.

# 253
  • тук, на мястото си
Я, кажете кой от известните ни шефове(Манчев, Шишков, оня откачалник ит.н.) ще замести уж болния готвач.

Може Звездев да е, изкараха го толкова рано от Маскирания певец.

# 254
Алфея, шегувате се, нали? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт