Пътят на честта - тема 2

• 37 966
  • 817
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Е, споко, по отпечатъците ще я разкрият. Laughing
Жената на Калоян защо е в чужбина?

# 301
В "Съдебен спор" са по-непринудени Joy

# 302
В "Съдебен спор" са по-непринудени Joy

Там се водят вече  прочувствени диалекти. 😂

# 303
Е, споко, по отпечатъците ще я разкрият. Laughing
Жената на Калоян защо е в чужбина?
Уж да тренира нац. им отбор по худ. гимнастика за година.
Кера се появи за секунди и ме изнерви на макс. Мамино синче си отглежда. ooooh!

# 304
Аз къпах детето и чета тук за тоалетна,тест за бременност,а не съм гледала такова нещо. 🤣 Та питам го ММ коя си е правила тест,осведоми ме.
Аз мисля,че Васил Бинев щеше да изиграе Киро много добре,но явно не са искали след ОЖ да го гледаме пак в ролята на злодей.
Нещо започна мудно да върви сериала,нищо не се случва. В началото ми беше по-интересно. Дано се раздвижат нещата.

Ти пък, Васил Бинев , дали аджеба мяза  на бандит от 90 те?

# 305
Новата управителка нещо влюбена го раздава, та не знам..

# 306
Като се има от какво комунистическо семейство произхожда Фуджеджиева си обяснявам как най големият убиец героят на Плачков реди библейски цитати.Направо си е атеизъм от сценаристка гледна точка

# 307
Сцената, в която майката и дъщерята се приготвяха за партито и показваха в близък план как им слагат грим (на гримираното лице) е толкова...оф, само в американските тийн филми го правят това, когато "грозното момиче" се приготвя за бала, за да си хване "най-желаното момче в училище" Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

В тоя ред на мисли -един виц
 Малко дете гледа майка му как се гримира:
-Мамо що се мажеш с боички по лицето?
Майката :
- да съм по хубава маминко,   
Детето:
А що не ставаш по- хубава ?

# 308
Точи лиги тя, яко thirsty.

Плачков кат' го видя вече ми се плаче. Благо Джизъсът джобен вариант с тия татуси. И с лошия поглед все е едно яйца мъти.

# 309
  • София
Като се има от какво комунистическо семейство произхожда Фуджеджиева си обяснявам как най големият убиец героят на Плачков реди библейски цитати.Направо си е атеизъм от сценаристка гледна точка

Е, тя се опита да се пребоядиса - по Америка беше, после се върна, обяснява как там от чешмите текат мед и масло, явно не й се получава съвсем...

# 310
  Стига с тия комунисти, хайде спретете се
майка ти и баща ти са били от сдс откак са се родили... или от ГЕРБ
 Не ти ли е ясно,че изкуството няма политически насоки  и етнос ?

# 311
Гоше, туй последното нали беше с ирония ?Rolling Eyes

# 312
Гоше,ако това е изкуство тогава сценарият да го напишат на книга.,за да сш я купя и да я препрочитам.Ценни мисли и задълбочени образи в развитие[/b]

# 313
  • София
Защо Калоян говори с Анелия сутринта(наше време) и при нея също е светло
Тази малката пикла някой трябва да я ошамари! Много нагло се държи с баща си. Да не говорим, че никак не става за актриса - в началото на епизода и на сила не можа да се разреве

# 314
Ей..какво намерих Simple Smile
https://www.vbox7.com/play:01b9e346 - поздрав за лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт