Пътят на честта - тема 2

• 37 945
  • 817
  •   1
Отговори
# 345
Има още три пъти по толкова серии. Все ще разберем по някое време. Сюжетните линии се множат геометрично, трябва да сме търпеливи.

# 346
И как така пакетчето, което беше доста малко се оказа 2 кг? По-нелеп и набързо скалъпен сериал без никаква мисъл не бях гледала. Рият дъното, но съм сигурна, че могат и още.

# 347
[За сега 13 серии - никакво развитие не съм видял.
[/quote]

Че то за 13 серии случи ли се нещо, снощната беше най-забавна, защото имаше някаква "полицейска акция"
Някой питаше за промото за днес, мернах Керича на среща с този Антон.
а още по напред се коментираше за избора на име - Кера, че е традиционно българско име. Те и Цура и Гуца са, просто ги предлагам занапред  Laughing

# 348
Защо е още жива Анелия или поне не е при арабски шейх? Не мога да я гледам повече и от Кера.
Аз предлагам анкета - коя ви дразни повече Кера или Анелия?
Не може да има такава майка, която да не си хване куфарите и да не дойде да си обере децата или пък да си се прибере при тях..ще знае, че не са добре и ще си кюта кариерата.
Aз също си помислих това. Когато тръгваше,  момченцето я попита дали не може да дойде с нея, а тя отговори , че не може. Но защо да не може? И в Канада има училища, ако беше опитала предварително да им осигури обучението там, а и за тях ще е по-добре може би за една година, поне език да научат. Или поне можеше да предложи този вариант, а тя с недомлъвки...с половин уста... на Калоян-"ами ела и ти", като за него ще е по-трудно.

# 349
2 кг. го изкараха папараците. Иначе и оня полицай ме изуми с уменията си. Отиде в тоалетната, клекна и хоп- готово. Изобщо не се поизмъчи.

# 350
Актьорът, който играе полицейския инспектор  в кой друг филм сме го гледали,  не се сещам...

# 351
Мале, разбихте го тоя сериал от коментари. Направо го съсипахте.
Приспивам обедно малкото и ще догледам.

# 352
Всъщност убийството на Оги не е толкова важно. То трябва да изиграе ролята на обстоятелство, което да тласне историята напред. Като зрител не ме вълнува особено кой е убил Огнян, по-интересно ми е какъв е резултатът от това. Засега - никакъв. Кера продължава да бъде пасивна вече 13 серия, всичко което й се случва е без нейно участие.

Съгласен съм, че убийството на Оги трябва да играе ролята на средство, което да тласне историята напред.Подкрепям напълно. Има множество филми, които за започвали с убийство, но никога не ми се е случвало то да остава да виси във въздуха, все едно не е било.За сега 13 серии - никакво развитие не съм видял.

Така е, можеше да го убият по друг начин - инцидент, катастрофа, вместо да бъде разстрелян в гората и никой не се поинтересува от кого и защо.
Те даже и къщата му не претърсиха, тялото кремираха, попитаха брат му къде е бил и до там... 😂

# 353
Тялото на Оги и прегазената от колата на съученика си дъщеря на приятеля на Оги ( не помня имената) бяха намерени по едно и също време,  на близко разстояние между тях, т.е предполага се, че може да има връзка между едното и другото. Когато синът на началника на полицията в Царево призна, че е блъснал момичето, първото нещо, което ми хрумна е , че може да е видял нещо, свързано с убийството на Оги, но никой не го попита за това, даже баща му, който е полицай все пак. Това за мен са моменти  с пропуснати ползи.

# 354
На нас тази сюжетна линия ни е интересна, но те ни натрапват мутренско- сексуалната.

# 355
Имам чувството, че са минали месеци, а снощи от нечия реплика разбрах, убийствата са отпреди около седмица. Та как за седмица мина всичко - кремация, нов град, училище, Кера смени 2 работи, сега е на трета... No Mouth
Това остави, ми хората къща реставрираха и ресторант откриха. Каква динамика, а ние се оплаквам, че нищо не се случва. 😃

# 356
Майката, Анелия ли беше, че много трудно помня имена, ми е много неправдоподобен образ, визирам - "сърдита пикла ..."
 Може да се окаже, че Бианка играе добре.
 Жаки.. се държи много махленски с Бианка пред тоалетната. Според мен това е интерпретация на артистката и така не прави образа плътен.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 00:52 от Анонимен

# 357
Има напредък сериала. Вчера вместо да заспя още в началото, съм заспала накрая. Брее, след няколко серии ще успявам и по няколко серии наведнъж съвсем бодра да гледам.
"Къщата" се оказа супер-дупер кичозна работа с тия златни орЛаменти, колкото и да свързвам името с механа, лек мирис на мухъл и битов дизайн с проядени от молци престилки и потури.
Бианчето интересно дали бате Киро я е вербувал или още някакви врагове ще изникнат.
Децата ме умориха и те с логика. Местят се в нейната стая да ядат пуканки, но преди това гонят братчето от хола, че да не пречи вероятно на себе си там.
Сестра Кера ме изуми с висок морал и закостеняло мислене. Браво Керче, браво кака, тук надмина дори и гусжа Свекървата. Не знам защо си мисля, че с Люба няма да им продължи още дълго приятелството. Както днес й говори, че никой мъж освен законния й съпруг няма право да й се усмихва, утре като й се усмихне Калоянча, ще го видим ние тоз морал. Или може би в продължение на поне 10 епизода ще я гледаме как упорито го отблъсква, защото тя "не е такава жена". Та така де, като се окаже, че за прасета не може, ама за Калоянчо може и като се окаже, че и Любка му е хвърлила око, ще я втасат двечките.

# 358
  • София
Та как за седмица мина всичко - кремация, нов град, училище, Кера смени 2 работи, сега е на трета... No Mouth
И Симона е бременна, от вчера за днес..... Simple Smile

Освен, че убийството на Огнян ми се губи вече, направо бях забравила за мистерията около дъщерята на Дичо.

# 359
Гледам разпитите сега - верно в полицията има ли още от старите гълъбарници "Правец"?
 Управителката ми хареса как играе в близък план, ще видим понататък как играе.

Общи условия

Активация на акаунт