Пътят на честта - тема 2

• 37 942
  • 817
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз не разбрах - управителката записа разпита на телефона си и искаше да го прати на Калоян, или?....И за какво - да се натегне ли?

# 361
Да, записа разпита.Искаше да го прати на Калоян, за да знае, кой е подал сигнала срещу тях, но се спря.

# 362
  • София
А те споменаха ли кой е подал сигнала?
Аз ли нещо не съм внимавала?

# 363
Актьорът, който играе полицейския инспектор  в кой друг филм сме го гледали,  не се сещам...
7часа разлика, депутата педераст,дето героя на Димо Алексиев го гласеше Wink

# 364
А те споменаха ли кой е подал сигнала?
Аз ли нещо не съм внимавала?
После дадоха, че Киро го е подал.

# 365
Актьорът, който играе полицейския инспектор  в кой друг филм сме го гледали,  не се сещам...
7часа разлика, депутата педераст,дето героя на Димо Алексиев го гласеше Wink
Даааа, сетих се, благодаря!

# 366
  • София
И Симона е бременна, от вчера за днес..... Simple Smile
Аз вече съм в ступор от "творческото" малоумие на екипа. Симона прави секс с онзи вмирисан пияндур мъжа си примерно във вторник. В сряда прави тест - бременна е, ура! Ми то така излиза, щото нали в рамките на една седмица е цялото действие, а преди това Митака хич и не поглеждаше жена си.
Жива да не бях, часовете по биология за нищо ги нямат великите умове. Вече не ми е забавно, защото това е подигравка със зрителите. Хайде да простим едно-две несъответствия, но в този сериал всичко е огромна пародия.

# 367
Аз вече съм в ступор от "творческото" малоумие на екипа. Симона прави секс с онзи вмирисан пияндур мъжа си примерно във вторник. В сряда прави тест - бременна е, ура! Ми то така излиза, щото нали в рамките на една седмица е цялото действие, а преди това Митака хич и не поглеждаше жена си.
А, тя още на сутринта след секса обяви на свекървата, че бебе ще има. Тестът беше после.

# 368
А, тя още на сутринта след секса обяви на свекървата, че бебе ще има. Тестът беше после.

Тя може да се е "подсигурила" с бебе  преди формалния секс с пияндето .

# 369
  • тук, на мястото си
Нали магия за зачеване прави при гледачко-баячката. Затова знаеше тя, сигурно даже не и трябваше да ляга при мъжа си, той и без това все пиян, какво ли ще свърши, най-много да заспи.

# 370
Здравейте!
Аз днес се загледах в сериала, по-скоро в Бонка, която ме остави в ступор.
Пуснах си първи епизод и междувременно ще чета темите назад.

# 371
Управителката Ковачева определено е хвърлила око на Калоян. Явно много й въздейства, чак се изкефи, когато разбра, че жена му си е заминала. Май доста актьори от СЧР (7 часа разлика) се събраха в тази продукция - там Ковачева играше секретарката на адвоката в Америка (бащата на Мая Стоева), ако не се лъжа. Може да е интересен образ като управител, но не я виждам в някаква романтична светлина с Калоян, много е суха и скучна.

Хареса ми как Калоян сложи край на взаимоотношенията с Анелия по телефона. Тя точно това заслужава. Все си мисля, че прикрива някаква паралелна връзка в Канада - най-малкото го загатват - (някой й звънеше на вратата). Съмнявам се да развият тази линия, защото героинята е залязващ образ. Толкова е лишена от нормални емоции и реакции към съпруг и деца, че едва ли ще им липсва особено.  Дъщеря й има повече полза да общува с Алекс, отколкото с нея.

Жаки е много стилна мацка, но речта й беше пълен провал. Направо се чудя как прикова вниманието на всички - чак я гледаха в захлас. Все пак откриват клуб, а не са на рожден ден, за да ги приобщава към семеството си. Супер неуместна реч! Поне трябваше да проличи, че Ковачева не е много доволна, а тя сипеше усмивки и ръкопляскания. Изобщо детайлите в този сериал не са доизпипани. Личи си, че всичко е правено на юруш.

Децата наистина се справят добре с ролите. Много ми харесват всички, с изключение на Мартин, но той ме дразни повече  заради майка си и баба си - особено с репликите "Искам чипс, искам при баба..." Май той е единствения, който иска компанията на Бонка  hahaha 

Доста недомислици имаше в сцената с подхвърления наркотик, но това се отрази добре на сюжета. Май тази линия е единствената, която може да ни държи будни. Другото е заспала работа. Чудя се на Киро - толкова ли е луд, че да слага подпис на всяко убийство. Станкова го разпозна именно по тази следа, чудя се защо в полицията не го разпознават по този профил.  newsm78   И все пак показаха, че не са забравили убиството на Оги - по новините го свързаха с  другото намерено тяло. Надявам се някой да направи журналистическо разследване по случая, защото с  тази безумна кремация - до степен да стане с личното участие на полицейският инспектор. Човек ще каже, че е приключил следствието и е намерил физическия убиец на Оги.

Отсъствието на Бонка, Начо и другите от Царево наистина внася свежест. Определено историите около холдинга са ми по-интересни. Мисля, че около Калоян се пораздвижиха нещата и образът му почва да ми допада - натири жена си и май ще вземе нещата в свои ръце. Крайно време е. Определено обаче не ми се иска Кера да е жената, която ще позиционират до него. На партито ясно даде да се разбере, че не приема авансите на Ковачева. Надявам се, ако гласят Кера за него, да си повлияят взаимно в положителна посока. Струва ми се, че ако възникне някакво съперничество за него между двете сестри - Люба и Кера, ще се получи нещо интересно и реалистично. Много се надявам образът на Кера да претърпи промяна. Така и така е избрана за главна героиня, поне да я рефрешнат малко. Логично е след известен период от време тя да си стъпи на краката и да й се отключат инстинктите за оцеляване.

# 372
Хареса ми как Калоян сложи край на взаимоотношенията с Анелия по телефона. Тя точно това заслужава. Все си мисля, че прикрива някаква паралелна връзка в Канада - най-малкото го загатват - (някой й звънеше на вратата). Съмнявам се да развият тази линия, защото героинята е залязващ образ.
Хм, даааа. Както вчера очаквахме да ни покажат Шефа на кухнята, така днес ще чакаме да видим кой е на вратата. Ама....на дали.

# 373
Мисля си , че по някое време ще има заигравка между Люба и Калоян.

# 374
Не,няма да е тя.

Общи условия

Активация на акаунт