Пътят на честта - тема 2

• 37 902
  • 817
  •   1
Отговори
# 450
Ей като човек не иска да чуе каквото и да му казват не чува. Симеон иска да в предупреди, а Жаки просто не чува...

# 451
Е как, нали вече е самостоятелна, смела, оправна жена...

# 452
Образът на майката Анелия - хич го няма.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 00:00 от Анонимен

# 453
Сега пък пияндето , където фъфли , е закичено и с пищов... Този като нищо ще гръмне жена си , ако разбере ,че е бременна .
Кера  все още не може да ми хареса и не може да ме  развълнува  "тъжната" и история .
Хайде по-скоро да се захваща с героя на Ивайло , че поне да има нещо около нея .

# 454
Симеончо пък какво са го направили на  застаряващ Леонардо ди Каприо - все ги зарязвал...

# 455
Все по-блудкав става сериала.Кера вече ме дразни с липсата на емоции.Едно монотонно говорене и нищо друго.Канадската майка и тя говори като надзирател-вместо да приласкае и успокои децата.Очаквах повече от гинеколожката-при толкова ранна бременност поне пола на бебето да беше познала 😂😂😂😂Абе няма ли я Бонка в епизода-направо не се гледа 😂

# 456
Честно ви казвам, че всеки път като видя Лютаков и виждам това:
Скрит текст:

# 457
Ех тая ковро-калинка Стела. Сега трябва да търся 38 г. уиски или просто малц според каратиста.

Евалата Лельо Васке! Ще ги вкараш всите лека по лека в правия път.

Абе, Мони, силиконките са ти изпили мозъка. Как може да наемаш дружка на Киро-блендъра и да си мислиш, че ще го утепа?!

ПС: ей мерси, че ме подсетихте-епизод без Бонка. Това минава всякакви граници. Добре че д-р Стаменова от другата сапунка ме назоби порядъчно и ще го преживея някак си ....

Хубав уикенд Simple Smile

# 458

ПС: ей мерси, че ме подсетихте-епизод без Бонка. Това минава всякакви граници.

Хубав уикенд Simple Smile
Втори пореден епизод без Бонка. Можело значи😃

# 459
Тая Симона за какво седи при тоя дебил според вас....?

# 460
На мен пък Анелия не ми е чак толкоз лоша. Особено на фона на ония вещуря в Царево.

Интересно би се получило, ако Бонка се окаже права за Кера. Както я мислим за мила, добра, достойна жена, накрая се окаже точно както я вижда свекървата. Но знам, че това няма да се случи. Би се получила пародия. Макар че, сериалът и без това натам отива.

# 461
  • Sofia
Киро Блендера Joy

# 462
Толкова е скучно, че чак темата замря.
Една похвала за екипа- хареса ми телефона на Антон със напукания дисплей - много истинско. Но в следващия момент, когато отиде при Керито, хоп жилището на Люба със стъклена ПВЦ входна врата. То може и така да е в столица, гостоприемно,незнам:) И пак там имаше едни кадри на Керито с черния потник- леле какви рамена, какви ръце, каква мощ.
Хареса ми топ управителката как се спазари с репортера, влиза в ролята си на добър управител, като оставим на страна любовните искри. А и не беше такова дърво като в предните епизоди.
Отношенията в семейството на Калоян са толкова изкуствени, че даже и не мога да разбера какви са им драмите, за Канада ясно де.
Митко пищова Simple Smile според мен го приготвя за Керито, стяга се за Сф да я застави на любов. Заблуждават ни, че ще гърми жена си.

# 463
А някой разбра ли Митко какво работи?

# 464
Чудя се кой образ и история е най-безумен. Засега се спирам на Димитър и Симона -той определено надминава Бонка по чудовишност и психопатия, но в действителността дори и най-големите злодеи имат някакви светли моменти и проявя на любов по начина, по който те я разбират. Затова и често жените на насилниците остават  с тях, не е само от първичен страх и стокхолмски синдром. Естествено, такова нещо тук няма- няма многопластовост, няма нюанси в характерите на  персонажите , плоско, плоско, та чак вдлъбнато. И ако Кера е беззащитна , сирак , израстнала по интернати, то и Симона ли е така? За какъв го дири там изобщо и как си представя бебе с тази семейна атмосфера?
За Анелия- ок, че има любовник и нужда да си поживее малко сама, но защо беше този театър колко обича Калоян, после с халката и чашата, защо се и върна по-рано...казва ли ти някой Simple Smile
Кера засега е просто смотана и в интерес на истината най-малко ме дразни, поне има някаква последователност.
На мястото на сценаристите , бих се срамувала от този продукт...

Общи условия

Активация на акаунт