Пътят на честта - тема 2

• 37 934
  • 817
  •   1
Отговори
# 465
Митко нещо и той работи в хотела, дистанционно от кръчмата. Нали  Симона му искаше пари за курс по счетоводство, че да се включела и тя в семейния бизнес като всички.

# 466
Сега изгледах, всичко сте казали, само за канадската мама гимнастичка как си нахъсваше децата да се бият в училище да отбележа. Тая Анелия да не се окаже в шайката на Киро Блендера 😂? И тя с едни клишета за борбеност и жестокостта на живота им обясняваше на децата. Трябвало видиш ли да си заслужат да си видят майката, че и името. 😆

# 467
  • Viena
Аз категорично се отказвам от тази боза, не срам ами да сменят амплоато тези така наречени"сценаристи"...  и то незабавно!!!

# 468
Кера ми е реалистична, като жена дошла в София от провинцията, но като я засвалят всички и филма се превръща в научна фантастика.

# 469
  • Mediterraneo
Тотално забравиха Лазарина май беше, момичето, което не говори от шока. какво се случва там? Пълна мъгла. Айде, Оги го забравиха, Кера мъже я свалят, тя траур така и не сложи, направо червена рокля, но момичето е живо, можеше да ни държат в течение какво се случва с нея.

# 470
Тотално забравиха Лазарина май беше, момичето, което не говори от шока. какво се случва там? Пълна мъгла. Айде, Оги го забравиха, Кера мъже я свалят, тя траур така и не сложи, направо червена рокля, но момичето е живо, можеше да ни държат в течение какво се случва с нея.

Е нали е много нещастна и бедна . Носи чужди дрешки , а в гардероба на "сестрата-приятелка" явно всичко е шаренко Joy

Извинявам се предварително за въпроса /не гледах първите епизоди , а ми ги разказаха/ , но какво  е работел  свети Оги ? Ако хотелът е семейния им бизнес , защо  онова недоразумение брат му също не е ангажиран там ?

# 471
Аз разбрах, че Кера и Оги са въртяли хотела.
А Митака си е пиянка от сутрин до вечер, как да го ангажират с нещо?
Той си върти далаверките с бежанци.

# 472
  • тук, на мястото си
От това паралелно показване ту на Царево, ту на София  2-3 места на действие, ту уж Канада се получава една голяма каша. Опитали са се да правят висш пилотаж но малко не им се получава. Едва сега разбирам защо в Откраднатия са само в болницата, всичко там - спат, ядат, .....и т.н. Grinning
Аз разбрах, че искат да кажат, че Бонка някак повече държи на Димитър, по- привързана към него. Издържа го докато оня ходи пиян като свиня и бие жена си като "голям мъж".

# 473
Колко тъп филм! Подиграват ни се с мозъчните клетки!
От мене има край!

# 474
  • Mediterraneo
Кера и Оги са въртели хотела. Даже последните им заплати Бонка ги блокира като блокира фирмената сметка( смях голям). Явно другата снаха, също като мъжа си, само си е клатела краката, правела е маникюр на приятелките си и е ръчкала телефона.

# 475
И то маникюр, който го чакаш да изсъхне, а не да го опечеш.

Скучен епизод, нямам коментар този път .

Стана ми интересно сцената с Жаки и Симеон- мислех че ще я награби, Joy

# 476
Започна да ми доскучава.

# 477
Филмът е пълна боза, ще му дам още малко шанс!
Приятелят на Кера ми прилича на психопат.

# 478
Филмът е пълна боза, ще му дам още малко шанс!
Приятелят на Кера ми прилича на психопат.

И на мен  Peace

# 479
  • София
Е, как какво работи Димитър! Той бачка по проекта с трюфелите. Grin
Да не казвам на какво ми писна от кадрите с Анелия, в които деликатно ни намекват, че не е сама в апартамента в Канада. Ми да дават вече с кого се боричка, че стана банално вече. Аман от тая загадъчност, все едно с Трюдо изневерява.

Общи условия

Активация на акаунт