Пътят на честта - тема 2

• 37 990
  • 817
  •   1
Отговори
# 480
Стана ми интересно сцената с Жаки и Симеон- мислех че ще я награби, Joy
И на мен така ми се стори.

# 481
Приятелят на Кера ми прилича на психопат.
Актьорът игра психопат в ОЖ, та мислех асоциацията е от там.

Поздравления за този, който измисли Киро Блендера, супер попадение.

# 482
  • тук, на мястото си
Приятеля на Кера - Антон, само като дадат кадър с него и си мисля за другия филм. Такава грешка са направили с този артист, по-добре да бяха взели някой студент дето никой не го знае.

# 483
Много гнусна ми беше тази сцена от миналия епизод с двамата старчоци Киро и Лютаков как седят на бара и оглеждат Жаки на 16. Абсолютни первезници и сега как се прегърщаха със Симеон😖.

# 484
Ама Симеон влюбен ли е в Жаки? Вчера големи намеци и правеше.

# 485
  • Пловдив
Филмът е пълна боза, ще му дам още малко шанс!
Приятелят на Кера ми прилича на психопат.
Май е същия където изнасили Огнянова в ОЖ ,но може и да бъркам .
Противен персонаж е за мен .

# 486
Антон ми прилича на зловещ клоун от филм на ужасите. Но с Кера някак си отиват визуално. И двамата са с едно такова тъповато излъчване.
Мда, голямата моралистка чак когато детето я подхвана за външния й вид за срещата, се сети колко е благочестива.
Роклята беше ужасно измачкана. А тия къдрици, подобни на фитили, които й ги правят коафьорите хич не ми се връзват с идеята за лашкана от живота, депресирана жена. Ем израснали корени, ем фитили.
От сериала хич не правят добра реклама на гинеколозите в Царюу. Освен лошата реклама на свекървите и хотелите. Направо страх да го хване човек да зачене в това китно морско градче.

# 487
Ама Симеон влюбен ли е в Жаки? Вчера големи намеци и правеше.
Май се изявява в ролята на баща, нали нейният е починал, ама на мен ми прилича на някой гнусен чичо педофил, нищо че тя е вече гони 30те.

# 488
Чак пък измислил...1:1 е копиран от Джаро от "Под прикритие", той все така нещо си режеше ябълки, готвеше гурме у тях на плота с готварска престилка, докато решаваше съдби.

# 489
няколко пъти Симона спомена, че Димитър е на работа, затова помислих, че освен трафикант на бежанци, си има и законна работа. Приятелят му е полицай, а за него нищо не са дали до сега. Може и в хотела да работи, кой знае.
 В снощната  сцена с адвоката и Жаки, какво искаха да ни кажат.. и там тъмна Индия. Той сега бащински ли е загрижен за нея, или я харесва като жена. Спомена, че двамата много си приличат, да не би да са баща и дъщеря.

# 490
  • София
Направо страх да го хване човек да зачене в това китно морско градче.
Напротив! Я виж с какви темпове се забременява там и колко бързо се развива бременността. Очаквах лекарката да каже и пола на бебето. Sunglasses Абе друго си е морският въздух!

# 491
Май в Царево даваха по 2000 лв. за новородено.

# 492
Чак пък измислил...1:1 е копиран от Джаро от "Под прикритие", той все така нещо си режеше ябълки, готвеше гурме у тях на плота с готварска престилка, докато решаваше съдби.
Не съм гледала Под прикритие, но и не чух във филма някой да нарича Киро блендер. Прочетох го тук и ми харесва. Имах доста по големи очаквания към образа, предвид, че Плачков е актьора, но уви.

# 493
Никакви бащински чувства няма Симеон, а направо щеше да я изяде Жаки.

# 494
Направо страх да го хване човек да зачене в това китно морско градче.
Напротив! Я виж с какви темпове се забременява там и колко бързо се развива бременността.
Мани, мани. Симона нямаше време дори да се допита до форума дали наистина е бременна вече.
Половината серия изгледах днес. По традиция винаги заспивам. Така ни се подиграват сценаристите, актьорите, стилистите(вчера и Калоян, и Симеон- последния ми е много мазен за гледане, бяха с бели ризи на точки), ама аз съм последователна и ще продължа да гледам сеир. Киро- Блендера ме остави без думи. Не съм гледала прототипа му в Под прикритие, ама ми идва в повечко.

Общи условия

Активация на акаунт