Пътят на честта - тема 2

• 37 918
  • 817
  •   1
Отговори
# 495
Ама Симеон влюбен ли е в Жаки? Вчера големи намеци и правеше.
Май се изявява в ролята на баща, нали нейният е починал, ама на мен ми прилича на някой гнусен чичо педофил, нищо че тя е вече гони 30те.
Според мен изпитва и някаква вина, че ги лъже, особено пред Жаки. Знае плановете за отмъщение на Киро, знае, че ще е брутално и се опитва с недомлъвки да я предупреди да се пази.

# 496
Не съм гледала Под прикритие, но и не чух във филма някой да нарича Киро блендер. Прочетох го тук и ми харесва. Имах доста по големи очаквания към образа, предвид, че Плачков е актьора, но уви.
Като прякор - да, аз разбрах за самия образ.

# 497
Билалов готвеше италианска кухня като типичен мафиотски бос, кореняк сицилиянец. Наш Киро смутита с киви бърка. Само се чудя как са изтървали рекламата на Нутрибулет. Перфектно щеше да им се впише. 😄

# 498
Добре, де ... Кера спомена, че с психопатът от интерната не са се виждали 12г. Втози тип домове, обикновено, децата живеят до 18 годишна възраст и после на произвола на съдбата, демек в момента Кера е на 30?? хм .. или аз бъркам нещо

# 499
Поздравления за този, който измисли Киро Блендера, супер попадение.
Чак пък измислил...1:1 е копиран от Джаро от "Под прикритие", той все така нещо си режеше ябълки, готвеше гурме у тях на плота с готварска престилка, докато решаваше съдби.
Не съм гледала Под прикритие, но и не чух във филма някой да нарича Киро блендер. Прочетох го тук и ми харесва. Имах доста по големи очаквания към образа, предвид, че Плачков е актьора, но уви.

Аз мисля, че поздравлението е към съфорумката , която измисли прякора!

А за мен Плачков изобщо не е добър актьор.
Чак ми става неудобно да гледам как се пъне

# 500
Е що да не е на 30?

# 501
Плачков играе ли в театъра?

# 502

Тъкмо на толкова излиза да е .
Този път точно са нацелили сценаристите. Заслужават овации

А за Плачков нямам идея дали играе в театър

# 503
Аз мисля, че поздравлението е към съфорумката , която измисли прякора!

А за мен Плачков изобщо не е добър актьор.
Чак ми става неудобно да гледам как се пъне
Точно така, поздравлението ми е за съфорумката.

Аз продължавам да упреквам сценаристите и режисьора за това, което се представя. Актьорите не са маловажни, но те правят това, което се иска от тях, някои по добре, други не толкова.
 Силвия Петкова, в ролята на главна героиня не ми харесва. Липсва й живец, като статуя ми е на неподходящо място.

# 504
Аз понеже също заспивам на определени моменти от сериала, та сега чета за някакъв паднал самолет - нещо да не би Анелия да я е загризала съвестта и да е хукнала към България? Тотално съм го пропуснала този момент, ако наистина е имало такъв де....то може някой от нас само да е сънувал това

# 505
Браво за Блендера, направо му заспива 😂😂😂

Аз мисля, че Симеон е влюбен в Марусята и се вживява, като баща на Жаки и  Честния.

# 506
Браво за Блендера, направо му заспива 😂😂😂

Аз мисля, че Симеон е влюбен в Марусята и се вживява, като баща на Жаки и  Честния.

И аз залагам на това.
И продължавам да си държа на кнадската гимнастичка.

Сриалът е доста скучен, ала в тематае мн весело

# 507
Между другото Бонка мрази Кера, защото Димитър е запленен от нея. Как става тая работа със запленяването за мен е загадка, обаче тя като майка го усеща и се настройва срещу нея заради това. Въпросният Оги пък ми стоеше много по-млад от Кера, не си подхождаха двамата. И аз не харесвам играта на Калоян и на Кера, и докато той е добре когато мълчи и се съблича, тя и този коз няма горката - грубовата, непохватна, невзрачна, изкуствена /май в актьорските среди това се нарича липса на органика/.

# 508

В Марусята не ми се вярва, дъртото коци постоянно е с нея и едва ли има притеснения да направи първата крачка.

# 509
Е той каза на Блендера, че не чука хората, с които работи.
Имат си някаква закачка Маруся и Монито.

Мен ми е интересно кога аджаба Честния ще се срещне с Кера, след заливането с кафе минаха поне 5-6 епизода. Крайно време е да се завърта вече тая линия.

Общи условия

Активация на акаунт