Нейно Величество, Бившата!

• 12 795
  • 230
  •   1
Отговори
# 75
Моя приятелка години наред е в очакване, че ще я измести някоя като бившата - намазана кукла, а сама тя е красива жена, естествено хем. Други пък смятат, че обеързвайки се с разведен с дете, винаги имало риск да се върне при бившата.Simple Smile
Така е, като си ги подбирате само красотни мъжете, и отделно - въпрос на личен избор къде поставяте себе си.

# 76
Дренче, какъв е проблемът и тя да се измаже?

# 77
Не знам дали ще успее да се изглади мозъчно обаче, до ниво - стандарт бивша.

# 78
Не знам дали ще успее да се изглади мозъчно обаче, до ниво - стандарт бивша.
👌

# 79
Цитат
Така е, като си ги подбирате само красотни мъжете

Днес почти всяка млада жена, която желае и полага усилия, може да мине за красива - с всичката налична козметика, пластични операции и стилни дрехи, както и армиите от диетолози, гримьори и фризьори.

Истински красивите мъже обаче са абсолютна рядкост, особено по нашите ширини. Освен рядкост, аз не знам какво би ги задържало при една конкретна жена - такива мъже много вероятно ще имат достатъчно пари за приятен бохемски живот и голям избор от красиви жени, не знам дали дори мислят за трайно обвързване.

# 80
Мъжът с хубава бивша съзнателно или подсъзнателно надали ще иска да си свали летвата. Моята бивша също е красавица - откакто сме се разделили, аз въобще нямам чувства и интимни контакти с жени под нейния стандарт. Дренка да обясни защо. Тъй че ако не пасваш в логиката по-горе, особено пък на него както му е прясна раздялата, изобщо не се занимавай.

Моят бивш също като Братан си търси жени с по-висок стандарт от моя. Аз съм хубава, умна и разбрана, и съм добре материално, Слава Богу. Две години откакто се разделихме, две нови жени смени, и двете са жени с пари, много пари, образовани, интелигентни и свестни, поне отстрани погледнато.Къде ги намира такива и как му връзват, понеже той не е на тяхното ниво/стандарт на живот, е истинска загадка за мен. Брех, м*мка му, що аз не срещна такъв мъж, бре, хубав, умен и разбран поне колкото мен Simple Smile

# 81
На мене това ми прилича на култ към личността и стокхолмски синдром. Нещо като нашите отношения с Русия. Обзалагам се, че ще се съберат пак.

# 82
Истински красивият мъж може да е и гей.   Simple Smile

# 83
За съжаление красотата няма никакво значение, когато има някакви дълбоки чувства. Както ти не можеш да изместиш хубавицата, така и хубавицата не би могла да измести някоя по-грозничка, но обичана или пък в дълга връзка.
Изпитах го веднъж на гърба си.

# 84
Красотата е субективно понятие, но истината е, че дори тя да изглежда като крокодил, а Авторката да е модел, ако има чувства, той пак ще има очи само за бившата си. Да не говорим, че често привличането и тръпката са на ниво, нямащо нищо общо с външния вид.

# 85
Красотата е субективно понятие, но истината е, че дори тя да изглежда като крокодил, а Авторката да е модел, ако има чувства, той пак ще има очи само за бившата си.

A после твърдите, мъжете нямали лоялност и не обичали от сърце Simple Smile

Цитат
Да не говорим, че често привличането и тръпката са на ниво, нямащо нищо общо с външния вид.

Разбира се, че има, поне за мъжете. Едно гадже от гиманзията, с което имахме голяма тръпка навремето и все още понякога се виждаме за кафенце, в момента се е запуснала и е напълняла много.
Въпреки, че я чувствам сравнително близка, определено няма тръпка вече в мен. Това се случва и в много семейства, например след раждането, когато жената често губи формата си и често никога не я възвръща поради липса на воля. Съответно мъжът е пас.

# 86
Разбира се, че има, поне за мъжете. Едно гадже от гиманзията, с което имахме голяма тръпка навремето и все още понякога се виждаме за кафенце, в момента се е запуснала и е напълняла много.
Въпреки, че я чувствам сравнително близка, определено няма тръпка вече в мен. Това се случва и в много семейства, например след раждането, когато жената често губи формата си и често никога не я възвръща поради липса на воля. Съответно мъжът е пас.

Тогава обяснете ми, моля, как имам познати с видимо тегло около 150 кг, не само със съпрузи, а и с по няколко любовника? Често виждам двойки, в които мъжете са много красиви, а жените в най-добрия случай могат да се нарекат симпатични.
Аз също качих 18 кг заради здравословен проблем и не съм забелязала никаква промяна в мъжете, които ме харесват.

# 87
Моля да се цитира коректно, не съм писал горното, нито мъже си падат по мен, нито съм качил 18кг Smile

Иначе на въпроса - не знам, вкусове всякакви.
Тези 150кг жени със съпрузи и няколко любовника сигурно примамват мъже с "арабски" фетиш.
Аз нямам нищо против едрите жени, просто аз не изпитвам никакво сексуално влечение към тях. Наблюдавам, че и такава е тенденцията с другите мъже, иначе в инстаграм щеше прелива от телеса на жени от рубенсов тип.

# 88
  • Варна
В подобни връзки се търсят "красиви" алтернативи странично. Красавците -плейбои избират невзрачни, наивни жени умишлено. Лесно ги манипулират. Човек е склонен на компромиси, когато обича. Но няма нормален мъж, който да се радва на пихтиесто тяло. Той усеща и вижда. Всяка, уважаваща най - вече себе си жена, не бива да допуска крайности и занемаряване. Здравословните беседи ще ги спестя.Сексът не е фантазия а физ.контакт, с множество сетива.

# 89
Моля да ме извините. Все още съм сравнително нова във форума и се получават подобни неща... Blush
Въпросът е, че ако мъжът желае бившата си, това няма нищо общо с отношението на Авторката към нейната красота. Няма значение дали е дебела, грозна и космата в нейните очи, защото за него може да е богиня. Както Вие харесвате един тип жени, някой харесва други.

Общи условия

Активация на акаунт