Нейно Величество, Бившата!

• 12 799
  • 230
  •   1
Отговори
# 90
Моля да се цитира коректно, не съм писал горното, нито мъже си падат по мен, нито съм качил 18кг Smile

Иначе на въпроса - не знам, вкусове всякакви.
Тези 150кг жени със съпрузи и няколко любовника сигурно примамват мъже с "арабски" фетиш.
Аз нямам нищо против едрите жени, просто аз не изпитвам никакво сексуално влечение към тях. Наблюдавам, че и такава е тенденцията с другите мъже, иначе в инстаграм щеше прелива от телеса на жени от рубенсов тип.
Цитата го разбрахме. И тебе разбрахме.  Време е да приемеш, че твоите фетиши може и да се различават от тия на други мъже. Grinning

# 91
Моля да се цитира коректно, не съм писал горното, нито мъже си падат по мен, нито съм качил 18кг Smile

Иначе на въпроса - не знам, вкусове всякакви.
Тези 150кг жени със съпрузи и няколко любовника сигурно примамват мъже с "арабски" фетиш.
Аз нямам нищо против едрите жени, просто аз не изпитвам никакво сексуално влечение към тях. Наблюдавам, че и такава е тенденцията с другите мъже, иначе в инстаграм щеше прелива от телеса на жени от рубенсов тип.
Да...И пластичните хирурзи щяха да фалират

# 92
Стоте кила и няколкото любовника нямаше начин да не влязат в темата като бонус - успокоение за част от дамите. Няма само слаботелесните да се пласират, я. Нямаше начин и да не се стигне до междуполови ...хм..дискусии по темата.
Simple Smile

# 93
  • София
Истински ме учудва защо се намесиха килограмите и красотата, при положение, че авторката няма, очевидно няма и да има, никакви отношения с този момък.
Самият факт, че публично успокоява бившата, че няма нищо общо с авторката, е достатъчно красноречив.

# 94
  • София
Истински ме учудва защо се намесиха килограмите и красотата, при положение, че авторката няма, очевидно няма и да има, никакви отношения с този момък.
Самият факт, че публично успокоява бившата, че няма нищо общо с авторката, е достатъчно красноречив.
Чак пък няма и да има - може да я пратсне, ей тъй за успокоене и чесане на мъжкото си его, докато страда по бившата.
Само не мога да разбера защо е тая злоба у авторката? Има си човека чувства към бившата и е нормално в някои случаи, какъвто явно е неговия. Не видях да й е давал напразни надежди на Елизабетка. Задължително ли е като скъсаш с някой да изтриеш всичко, да махнеш от фб (???), вайбър и т.н.??

# 95
А мен ме съмнява дори за утеха да се отчете... За да дава обяснения, няма да посмее да пипне друга. Особено, ако бившата е ревнива и би си пропилял шансовете.
Нещо обаче ме гложди... Имам сериозни съмнения, че той е напуснал тази жена заради разочарование. По описанието нито се държи с нея като с бивша, нито като страна, инициираща раздяла. Иначе какво е това - напускам Те, но няма да съм никога с друга?!?!

# 96
А мен ме съмнява дори за утеха да се отчете... За да дава обяснения, няма да посмее да пипне друга. Особено, ако бившата е ревнива и би си пропилял шансовете.
Нещо обаче ме гложди... Имам сериозни съмнения, че той е напуснал тази жена заради разочарование. По описанието нито се държи с нея като с бивша, нито като страна, инициираща раздяла. Иначе какво е това - напускам Те, но няма да съм никога с друга?!?!
Напуснал я е заради караници, мисля че заради ревност от нейна страна. Което може би не изключва възможността да я обича Sad а тя явно иска шанс, който той не и дава.

# 97
  • София
Тази бивша не звучи като да е бивша, очевидно е, че връзката реално не е приключила. Когато сложиш край на нещо, значи край- без срещи, без разговори, още по-малко пък обяснение дали излизаш или не с други.  От разказа ви звучи като тази жена да го дразни с нещо, което му тежи, той да е я напуснал, но не завинаги, а за да я принуди да промени нещото, с което го дразни. Ако излизахте просто с него, може би много хора щяха да ви кажат ами, забавлявайте се. Но от думите ви, че сте влюбена, мога да дам единственият възможен съвет- отдръпнете се, защото колкото повече хлътвате, толкова повече после ще ви боли, ако изпаднете в ситуация да сте просто някаква играчка, с която той си вдига счупеното самочувствие или пък с която цели да предизвика ревност в неточно бившата си приятелка. Съжалявам ако това ви звучи грубо и директно, но когато има чувства, както при вас, разумът често става жертва на емоциите

# 98
  • Най-красивата страна
Стой настрани засега.
Той за да дава обяснения на бившата,значи не е съвсем бивша.
Иначе щеше да я отреже.
Може днес да са скарани,а утре пак да са заедно.
Не позволявай да те използва ,за да я дразни.

# 99
  • Бургас
Напуснал я е заради караници, мисля че заради ревност от нейна страна. Което може би не изключва възможността да я обича Sad а тя явно иска шанс, който той не и дава.
Това са си твои интерпретации, а реално те са си в отношения някакви все още. Това не е приключила връзка."Напуснал" за пред теб, за пред нея може и "дал почивка временно", може  дори да те ползва с цел манипулации или чесане на егото. Нямаш работа там, може да се "напускат" и събират още сто пъти. Каквото и да, ти си третото колело, към момента напълно излишно, колкото по-рано го разбереш, по-добре.

# 100
  • град-държава
Трудно ми е да разбера от позицията на каква, авторката държи сметка на бившата, че и на невероятния мъж?
Изобщо оставали ли сте насаме, някаква интимност да сте демонстрирали един към друг? Всичко останало звучи като инфантилна фантанзия. Според мен човекът дори не подозира за какво става въпрос и в какъв филм се е вкарала авторката.
П.п.
Красавец, красавец и обикновено излиза някакъв охлюв.

# 101
Трудно ми е да разбера от позицията на каква, авторката държи сметка на бившата, че и на невероятния мъж?
Изобщо оставали ли сте насаме, някаква интимност да сте демонстрирали един към друг? Всичко останало звучи като инфантилна фантанзия. Според мен човекът дори не подозира за какво става въпрос и в какъв филм се е вкарала авторката.
П.п.
Красавец, красавец и обикновено излиза някакъв охлюв.
Мислех, че с поведението си ми дава надежди. Както вече писах в най-първия си пост, познавам го от преди години, виждала съм поведението му и отношението му към жените до него, мил, внимателен, всеотдаен...Преди живееше с една жена, но връзката им беше спокойна и хармонична. Татуировки и други щуротии е правил само заради тази хубостница, казвал е че запознанството им е било като по филмите, много бурна любов, очевидно един момент не е издържал на характера и..за това, когато го срещнах отново помислих, че е сам, че има шанс и за мен. Флиртувах с него, той отвръщаше на майтапи и закачки, правила съм опит да го прегърна, държи се на дистанция откъм физически контакт. В един момент започна да идва всяка сутрин в заведението, помислих, че причината може би съм аз. Когато дойде онази вечер си помислих, че може би това е моментът за нещо повече, тогава тя се намеси. Усети, че някоя жена има интерес към него и се обърна на 180 градуса. Това е. Необвързан, хубав мъж, мислех, че миналото му си е минало и видях шанс за себе си.

# 102
Това, че избягва физически контакт, не Ти ли говори нещо? Не претендирам да съм голям специалист, но ако мъж не иска да ме прегърне дори, няма да храня надежди за връзка... Според скромните ми наблюдения, мъжете и без сериозни намерения, ако харесват дадена жена, търсят физическа близост.

# 103
Ти сигурно също си хубава, той просто още се чувства ангажиран с нея. Да се дърпа при физически контакт... какво ти говори. Confounded

# 104
Моят бивш също като Братан си търси жени с по-висок стандарт от моя. Аз съм хубава, умна и разбрана, и съм добре материално, Слава Богу. Две години откакто се разделихме, две нови жени смени, и двете са жени с пари, много пари, образовани, интелигентни и свестни, поне отстрани погледнато.Къде ги намира такива и как му връзват, понеже той не е на тяхното ниво/стандарт на живот, е истинска загадка за мен. Брех, м*мка му, що аз не срещна такъв мъж, бре, хубав, умен и разбран поне колкото мен Simple Smile
Докато хубавите и разбрани жени се подценяват и свързват с мъже под нивото им, невзрачни женици с голямо самочувствие обират красавците.

Общи условия

Активация на акаунт