Нейно Величество, Бившата!

• 12 818
  • 230
  •   1
Отговори
# 105
  • град-държава
Аз не мисля, че изобщо е имало някакъв шанс за теб. Всичко стои на база какво ти си си помислила. Човекът по никакъв начин не ти е дал нито шанс, нито някакви надежди. Като те чета изпитвам и съмнения относно тези флиртове, като гледам от какво си вадиш изводи и къде отиваш. Ако трябва да бъдем обективни, дори ти се намесваш между тях. Те си имат там някаква история, някакви търкания, дори не е ясно какво им е реалното положение. Отдръпни се и ги остави да се разберат и да намерят пътя си. Дали заедно, дали поотделно, 'се тая. Или му заяви директно за твоите чувства (и в никакъв случай очаквания) и разбери наистина дали има място там за теб, или не. Звучиш така сякаш ги държиш отговорни за нещо, особено нея, а всъщност няма нищо.

# 106
Аз не разбрах само ти в какви отношения си с него ? Има ли нещо между вас изобщо или ?
Аз съм влюбена в него.
Ето, казах го Sad
Мислех, че с поведението си ми даде надежди, а и твърдеше, че тя е минало.
душичка Simple Smile

# 107
Хубави, пък и умни, ама все бившите в мислите им. Умре циганката направо.

# 108
Хубави, пък и умни, ама все бившите в мислите им. Умре циганката направо.
не е вярно , няма нищо по - лесно да продължиш живота си ... Ако го искаш достатъчно силно разбира се Simple Smile вярно , съдя по себе си аз бързо се изправих и продължих... Между другото това се случи след като изхвърлих всичко нейно снимки чаши и тн Simple Smile

# 109
На мен ми изглежда че ако той реши че иска да е с нея, вдига телефона и се събират. Не е случайно че е бивша. Тези големи любови, заради които човек прави глупости, са до време. Тази го е побъркала и изтощила и в един момент просто писва. Според мен той иска да продължи напред, защо не с теб! Нормално е да се държи странно, все пак е бил наранен и му е още прясно. Според мен му покажи че си точно момиче, както му звучиш, и му дай спокойствието и загрижеността която не е имал в предишната си връзка. Повярвай ми, няма да има време да се сети за бившата.
И помни, че винаги ще има някоя по красива, по слаба или по руса, но всичко това е до време.
Желая ти успех!
П. с аз бих му скочила, гаранция ще си избие истеричката от главата :*

# 110
Ако му скочи и я отхвърли, дали няма ситуацията за нея да се влоши? Авторката и сега е разстроена без реално да се е случило нищо помежду им, а един отказ от негова страна не само ще прекрати отношенията им (каквито и да са те), а и ще я съсипе емоционално. Още повече, той контактува с колегите и - удачно ли е да се превърне в отхвърлената жена и в техните очи? Не знаем какъв човек е, но явно е склонен да споделя личните си преживявания, а хората могат да са много жестоки.

# 111
Той знае, че го харесвам, защото тя бе така любезна, да му го разясни. От тогава не ми е показал нищо по-различно като отношение. Мен тя ме апострофира в коментарите под снимката и всички млъкнаха след нейната поява, и приятелите му и той. Цялата вечер секна, само след две срички на тази жена. Доста елегантно ми намекна коя е, вероятно човек отстрани не би се досетил. Той не реагира на действията и никак.
Отделно на това, приятелят му идва днес сам, човека е имал среща с нея, ей така, приятелски ... Sad Активизирала се е и се бори да си го върне..

# 112
Възможно е да я отхвърли и тя да е съкрушена точно колкото е и възможно да се получи нещо между тях.
В крайна сметка никога не може да знаеш преди да пробваш!
Предполагам разбито сърце вместо да наблюдавам живота отстрани и да се хвърлям само в сигурни води, колкото и банално да звучи.

# 113
За да се вижда често с нея и приятелите му да се съобразяват толкова, връзката още съществува дори да не е официално. Според мен, тя няма нужда да си го връща, защото той май си е неин.

# 114
Той знае, че го харесвам, защото тя бе така любезна, да му го разясни. От тогава не ми в показал нищо...Мен ме апострофира в коментарите под снимката и всички млъкнаха след нейната поява, и приятелите му и той. Доста елегантно ми намекна коя е, вероятно човек отстрани не би се досетил. Той не реагира на действията и никак.
Отделно на това, приятелят му идва днес сам, човека е имал среща с нея, ей така, приятелски ... Sad Активизирала се е и се бори да си го върне..
Боже Господи , някакъв апокалипсис ли има и тоя е последният мъж на планетата ? Излез от латино филма Wink

# 115
  • Варна
Elizabeth, крайно наивна си, мила. Тази жена има огромно влияние над него. Мисля, че той чака милост или прошка. Това, че тя го чака, приятелския кръг ли ти го втълпи?Ако мъжа има реални симпатии към теб, щеше да прояви инициатива за физически контакт. Останалите анализи и внушения са детски. Недей и да мразиш "бившата", защото не се знае кой е виновника или отрицателния персонаж. Гледай личния си живот и с нови запознанства с мъже.

# 116
  • град-държава
Добре, предвид, че той вече е наясно с твоите чувства към него и това, че не е предприел никакви действия спрямо теб, какво ти говори? Защо гледаш нея и защо тя ти е виновна за нещо си, дето го няма?
Трудно ми е да приема, че си на около 30. Човек ще си каже, че се развива ученическа драма.

# 117
  • София
Той знае, че го харесвам, защото тя бе така любезна, да му го разясни. От тогава не ми е показал нищо по-различно като отношение. Мен тя ме апострофира в коментарите под снимката и всички млъкнаха след нейната поява, и приятелите му и той. Цялата вечер секна, само след две срички на тази жена. Доста елегантно ми намекна коя е, вероятно човек отстрани не би се досетил. Той не реагира на действията и никак.

Може да не ти хареса това, което виждам отстрани, но ти го пиша, за да не се заблуждаваш и надяваш напразно.
Не той я е оставил, а тя се е фръцнала. Убедена е, че е влюбен в нея и като е видяла, че флиртувате, му е резнала крилцата.
Флирта с теб му е служил да провокира нея, а не защото го привличаш. Хич не вярвай, че е бивша, а се дистанцирай рязко.

# 118

Очевидно тя е Жената и както виждаш, изобщо няма нужда да се бори за него. Отдръпни се, защото само ще се самонараниш. И да я коментираш, и да я нищиш, все тая. Тези неща не стават по поръчка.

# 119
Elizabeth, крайно наивна си, мила. Тази жена има огромно влияние над него. Мисля, че той чака милост или прошка. Това, че тя го чака, приятелския кръг ли ти го втълпи?Ако мъжа има реални симпатии към теб, щеше да прояви инициатива за физически контакт. Останалите анализи и внушения са детски. Недей и да мразиш "бившата", защото не се знае кой е виновника или отрицателния персонаж. Гледай личния си живот и с нови запознанства с мъже.
точно

Общи условия

Активация на акаунт