Нейно Величество, Бившата!

• 12 831
  • 230
  •   1
Отговори
# 135
  Ако човек никога не изглупавее от любов, не е на добре.

Съгласна. По-добре на 30, отколкото на 60. Joy
Което ме подсеща - ще мине време и Авторката ще се смее за този случай.

# 136
  • Най-красивата страна
Две жени се хапят заради Мунчо...
А той може да си навири носа и да ви гледа сеира и на двете.

# 137
Приятелите ми вече ми се смеят. Аз за това и се престраших да пусна тема. Полезно е да се види човек отстрани. По-добре да се изложа във виртуала, отколкото да продължа на живо.
  Ако човек никога не изглупавее от любов, не е на добре.

Съгласна. По-добре на 30, отколкото на 60. Joy
Което ме подсеща - ще мине време и Авторката ще се смее за този случай.

# 138
  Елизабет, маааалко обърка цитатите, но нищо.
  Важното е да не си даваш любовта за второстепенни роли в чужди филми. Ти ще си имаш чудесен и прекрасен ТВОЙ филм, онези да се разбират както си щат.

# 139
  Елизабет, маааалко обърка цитатите, но нищо.
  Важното е да не си даваш любовта за второстепенни роли в чужди филми. Ти ще си имаш чудесен и прекрасен ТВОЙ филм, онези да се разбират както си щат.
Извинявам се, обърках се Simple Smile
Е, вярно е, че ще ми трябва малко време, пък и предполагам, че ще го виждам почти всеки ден, но каквото е писано, това ще стане.

# 140
Със сигурност изглеждаш нелепо, да. В неговите очи - едва ли чак толкова се вълнува от теб, просто съзнанието му и емоциите са насочени към бившата му, а вероятно вече не, приятелка.
И да, тя те превъзхожда, колкото и да не ти се иска - външност, образование, професия.

Най-разумното, което може да направиш е да се оттеглиш и да си продължиш живота, не разбирам защо се буташ между тях двамат.

# 141
И да, тя те превъзхожда, колкото и да не ти се иска - външност, образование, професия.

Това няма нищо общо с предпочитанията на един човек. Просто не е нейният явно. Животът е пред нея.

# 142

Това няма нищо общо с предпочитанията на един човек. Просто не е нейният явно. Животът е пред нея.

И аз не съм съгласна... Можеше Авторката да я превъзхожда и пак резултатът да е същият. Той явно е влюбен. Каква е другата жена няма никакво значение.

# 143
А откъде знаем, че бившата-настояща превъзхожда авторката във всичко, чак и във външност? Снимки ли е имало и аз съм изтървала? Това, че величеството има изкуствени мигли и нокти, съвсем не значи, че е по-красива. (Нищо против изкуствените нокти, аз също имам).
Просто мъжът явно има очи само за една жена и това не е авторката. Кой как изглежда са подробности нямащи нищо общо с казуса.
За трети път съвет от мен - дистанцирай се, сведи контактите с него в реала и виртуала до абсолютния минимум. Демонстрирай пълна липса на интерес, до степен само бегло да го поздравяваш. На нейните писания - пълен игнор. Никакво иницииране на какъвто и да било физически контакт, ако той се натиска да те кани да излизате - много си заета, ще ходиш на дискотека, танци, концерт, на Луната и на Марс и нямаш време да му бършеш лигите и сополите дето ги точи по другата. Това е. Достойнството пазете, момичета.

# 144
Самата авторка се сравнява и споделя, че другата е красива, образована и реализирана професионално. Не съм си го измислила аз. Но по-важното е, че младежът е влюбен в нея, а не в пишещата тук, която не иска да се оттегли от сцената и продължава да строи въздушни кули.

# 145
Вижте, аз коментирах визията и, защото харесвам този човек. Беше ми любопитно коя ли е, но като я видях, ме жегна. За това споделих и този момент.
А темата я пуснах, защото в един момент наистина си бях въобразила, че той ме харесва, това мое убеждение подклаждаха и някои колеги, че той идва за да ме вижда и си търси поводи..
Бях повярвала в това, може би любезното му отношение съм приема за флирт, аз откровено флиртувах, той на моменти отвръщаше. И появата и ме смути и разубеди. Да, мислех че той не иска да я нагруби, за това не я реже директно.
За това реших, че ми трябват безпристрастни мнения. Нещата се виждат по-ясно от страни.
Наистина оценявам съветите ви.

# 146
Авторката написа, че другата е образована, с хубава професия и е хубава, дори много и това е. Никъде не написа, че другата я превъзхожда по външност. Няма нужда да й се създават комплекси и да се измества фокуса от основния проблем, а именно, че интересът на обекта е насочен другаде, за което тя вина няма.
Просто е срещнала човека в неподходящ момент и следва да се оттегли от сцената.

# 147
Тук всеки отговаря според собственият личен опит, или най-вече - страхове. Може наистина да е флиртувал с теб. Не сме чак толкова зле, усещаме кога някой просто си прави майтап и кога говори сериозно.
Защо не говориш с него?

# 148
Авторке, дай ги тука контактите на бившата - все някой мъжки форумец ще се заеме с мисията да го отърве от нея Smiling Imp  Аз съм зает в момента, ама май FragnanceFanatic-а е свободен и той ще я омая с маниери и класни парфюми Wear Crown
Като общество трябва да си помагаме все пак Smiling Imp

# 149
Самата авторка се сравнява и споделя, че другата е красива, образована и реализирана професионално. Не съм си го измислила аз.

Никой не те обвинява във фантарисаж, коментираме, че предпочитанията му едва ли да въз основа на красота, образование и луд професионализъм, особено като се има предвид, че онази  ползва изкуствени мигли. Според мен той обича някоя да го прави луд и са се намерили, авторката е читаво и готино момиче, и поради това не му е интересна.

Общи условия

Активация на акаунт