Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 74 097
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
  • София
cvetinkka - около 85-125лв за 100мл гравитират цените в момента за продукт/тестер за въпросния Хуго Прайвът акорд. Изчакай черния петък - може да изкочи нещо.

# 526
cvetinkka - около 85-125лв за 100мл гравитират цените в момента за продукт/тестер за въпросния Хуго Прайвът акорд. Изчакай черния петък - може да изкочи нещо.

Благодаря, аз ще го изчакам със сигурност, но сега където гледам това са цените за 50мл,затова питах от кой сайт вие бяхте поръчали Simple Smile

# 527
Днес пробвах HUGO BOSS The Scent for Her Private Accord EDP- страхотен е според мен. Спомням си, че Deetron го беше поръчвал от някъде, но сега не намирам кой беше сайтът, може ли да ми кажете? 
Аз го получих вчера от Notino, но купих 100 мл продукт с нарушена опаковка, защото си е за мен. Реално е само без целофан, нищо и няма на кутията.
Тук тестерът е на най-добра цена
https://www.get.bg/hugo-boss-boss-the-scent-private-accord-edp-d … ampaign=pazarfeed

# 528
Благодаря ❤️ от get. bg не съм поръчвала, но ако не се появи другаде изходно ще поръчам от там. Странно защо го няма в parfimo.bg?

# 529
Добре, че от парфимо си рекламират "великите" намаления за черен петък, иначе едва ли щях да разбера - цените не са мръднали и със стотинка надолу. Smiley

# 530
Имат код за - 5% при покупка над 99 лв.
Ако накой все пак реши: PARF5 до 20.11

# 531
  • София
Всички се покриват, а не остана време. Аз май ще следя чуждите сайтове.

# 532
Simple Smile  Тези 5% малко звучат като подигравка.

# 533
  • София
Мен пък ме дразнят в момента част от "намаленията" на Парфимо. Има някои добри цени, но на много парфюми са вдигнали двойно редовните цени и сега са "много намалени". Примерно Calvin Klein CK One Shock for Her EDT 100ml  редовна цена по сайтовете от 37 до 49 лв.  Редовна цена в момента в Парфимо 98 лв. намален с 65 % отстъпка на 34.20 лв. Да, по-ниска му е цената с няколко лева, но не и с 65 % Hands Point Up
В същото време под тези 100 мл гледаш цената за 200 мл. от 58 лв е намалена на 44.90. Значи според тях на редовна цена 200 мл.(58 лв.) опаковка е по-ефтина от 100 мл. (98 лв.). Пишат си цените както им дойде ....
И други пъти съм засичала такива намаления в този сайт.

# 534
  • София
5% намаление е подигравка.

# 535
  • Балчик
То пък на българския потребител не може да му се угоди. Много от парфюмите им имат най-ниски цени, в сравнение с всички други сайтове.

# 536
Не е въпросът в ниските цени на Парфимо - те са факт, но в момента рекламират намаления за черен петък, които всъщност не са реални.

Не издържах и снощи писах на Елинор - от другата седмица пускат намаления, за съжаление не споделиха с колко процента.

# 537
  • Sofia
5% намаление е подигравка.

Безплатна доставка облечена в 5-тово намаление. Циганска история. Joy

# 538
  • Балчик
Не е въпросът в ниските цени на Парфимо - те са факт, но в момента рекламират намаления за черен петък, които всъщност не са реални.

Не издържах и снощи писах на Елинор - от другата седмица пускат намаления, за съжаление не споделиха с колко процента.
Че какво ме интересуват мен проценти и реклами, аз гледам крайните цени. Да си пишат каквото искат, на мен това нито ми влияе, нито ме дразни.

# 539
Некоректна търговска практика е това - да се надуват цени  и после да се се имитира намаление.
Нито черния петък е задължителен, нито да се прави намаление.
А потребителя пазарува там където му е угодено, а избора вече  е огромен.
Да гледам цена, но и си пазарувам там където освен цените са и коректни.

Общи условия

Активация на акаунт