Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 75 406
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз търся Moulin Rouge, но само в нотино го има и не е много по- евтин от този на официалния сайт.

# 511
Много ми хареса Olimpea intense, дано в някой сайт я намалят скоро Simple Smile
Любима ми е! Скоро я имаше много изгодно в Парфимо 50мл за 69лв но свърши, следи ги ,моята е на привършване и мисля пак да си я подновя.

Да, ще я следя задължително, дано да я пуснат пак на хубава цена.

# 512
  • София
И аз съм фен на Olympea Intense, преди 2 седмици си я взех и почти всеки ден съм с нея.

# 513
  • ново
Много сте лоши значи, списъкът за ЧП расте главоломно 😃 Парфимо иначе ме забавляват с тия променливи цени, все едно сме на борсата.

# 514
  • Бургас
Аз никак не харесвам Легендата пробвай,защото за мен няма никакви прилики с Интенз,който обожавам.Между другото Олимпея много се харесва от околните никога не остава незабелязана и е адски разпознаваем парфюм оставящ своя подпис.Интенз/тестер/ в Парфимо е на много добра цена в момента за 80мл.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 18:34 от Bright Crystal

# 515
Вече е изчерпан Sad

# 516
  • София
Deetron, съжалявам, ако въпросът ми ти прозвучи глупаво, но как поръчваш от този сайт 😁 нито през браузър, нито през телефон, ми дава опция за поръчка. И нищо не виждам - контакти, телефон, адрес, опция за регистрация - нищо. Просто парфюми, цена, налично или не и това е. Ще съм благодарна да споделиш.
princess_07 - Понякога се случват такива неща с този сайт - ту не зарежда изобщо или пък много бавно, или пък няма шанс за поръчка, както ти описваш. Към момента на моята покупка с Хуго Приве Уомен всичко беше перфектно. Убеден съм, че отново всичко в сайта ще се нормализира, без да имам каквато и да било идея за причината за тези странности. Сайта по принцип е измежду най-старите в БГ, които аз съм срещал. Както и да е - може би е по-добре да го пропуснеш.

Отчитам се с пресни впечатления.
Най-сетне се сдобих с така желания L'Envol de Cartier Eau de Parfum / https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/L-Envol-de-Cartier-E … Parfum-39885.html - взех го тестер 80мл от Parfimo - сега е върху ръката ми - никакви забележки. Фантастичен и уникален за мен парфюм, който жена ми отворила и пръснала на кожа, и с радост ми съобщи, че новото ми картие било страхотно, и на нея чудесно й стояло Smile Та на споделяне отиват нещата Simple Smile

Към него добавих и разни други неща, едно от които заслужава да се отбележи специално:  DREAMWORKS TROLLS - https://www.parfimo.bg/dreamworks-trolls-techen-sapun-za-deca-250-ml/?
Този течен сапун се оказва, че всъщност пее, което внесе допълнителен колорит и радост към комплекта от парфюм и душгел от същата серия на Тролчетата

# 517
Цитат
Отчитам се с пресни впечатления.
Най-сетне се сдобих с така желания L'Envol de Cartier Eau de Parfum / https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/L-Envol-de-Cartier-E … Parfum-39885.html - взех го тестер 80мл от Parfimo - сега е върху ръката ми - никакви забележки. Фантастичен и уникален за мен парфюм, който жена ми отворила и пръснала на кожа, и с радост ми съобщи, че новото ми картие било страхотно, и на нея чудесно й стояло Smile Та на споделяне отиват нещата
Дийтрон, парфюмът е уникален и аз го дебна от известно време в огромна опаковка, защото на мен изключително ми харесва, но искам да има фъс и за половинът (който ми се е заканил да "спра с тези парфюми, защото го обиждам" Simple Smile) ).
Поръчах го току-що от makeup.bg. Да се надяваме, че няма да изфиряса мистеризно от кошницата ми като последния път. Simple Smile Честито парфюмно удоволствие.

# 518
Поръчах тестер от makeup.bg, пък да видим дали ще остана доволен. Ако не друго, поне ще добавя и представител на Картие към вече доста набъбналата колекция. Laughing

# 519
Deetron, съжалявам, ако въпросът ми ти прозвучи глупаво, но как поръчваш от този сайт 😁 нито през браузър, нито през телефон, ми дава опция за поръчка. И нищо не виждам - контакти, телефон, адрес, опция за регистрация - нищо. Просто парфюми, цена, налично или не и това е. Ще съм благодарна да споделиш.
princess_07 - Понякога се случват такива неща с този сайт - ту не зарежда изобщо или пък много бавно, или пък няма шанс за поръчка, както ти описваш. Към момента на моята покупка с Хуго Приве Уомен всичко беше перфектно. Убеден съм, че отново всичко в сайта ще се нормализира, без да имам каквато и да било идея за причината за тези странности. Сайта по принцип е измежду най-старите в БГ, които аз съм срещал. Както и да е - може би е по-добре да го пропуснеш.

Благодаря ти за изчерпателния отговор Hands Clap Няма да го пропускам, ще го дебна Smile Аз също бях проверила преди да те попитам и разбрах, че е един от най-старите сайтове. Да не говорим, че чудесни цени изскочиха от там на някои марки. Мерси, че сподели!

# 520
  • Пловдив
Какво ви е мнението за makeup.bg? Сигурно е писано, защото го виждам на първа страница, но търсачката ми не открива нищо през телефона. Единствено 1-2 поста от последните страници.
За колко време пристига поръчката? Искам да поръчам нещо за подарък, но ми трябва до края на тази седмица.

# 521
Днес пробвах HUGO BOSS The Scent for Her Private Accord EDP- страхотен е според мен. Спомням си, че Deetron го беше поръчвал от някъде, но сега не намирам кой беше сайтът, може ли да ми кажете?
Искам него и Olimpea intense, дано да ги пуснат на добри цени някъде и то скоро Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 21:10 от cvetinkka

# 522
  • Пловдив
Какво ви е мнението за makeup.bg? Сигурно е писано, защото го виждам на първа страница, но търсачката ми не открива нищо през телефона. Единствено 1-2 поста от последните страници.
За колко време пристига поръчката? Искам да поръчам нещо за подарък, но ми трябва до края на тази седмица.

Надежден сайт са, но доставките пътуват от Полша и отнемат около седмица.

# 523
  • Бургас

Имам над 10 поръчки от там ,всичко ми е било автентично ,съпорта също е на ниво ,мили и приятни дами.Обикновенно поръчките се доставят до седмица,тъй като склада им е в Полша

# 524
  • София
Днес поръчвах от тях и казаха, че ще дойде за 4-5 дена.

Общи условия

Активация на акаунт