Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 73 363
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм решила да си купя Олимпеата, обаче никога не съм поръчвала парфюми от намаленията за ЧП. В Parfimo 80мл сa 107лв. В Нотино -20% да намалят, пак ще ми излезе по-скъп. Засичали ли сте по сайтовете други добри оферти? Съмнявам се да намеря за още по-ниска цена, де.

# 616
Аз съм решила да си купя Олимпеата, обаче никога не съм поръчвала парфюми от намаленията за ЧП. В Parfimo 80мл сa 107лв. В Нотино -20% да намалят, пак ще ми излезе по-скъп. Засичали ли сте по сайтовете други добри оферти? Съмнявам се да намеря за още по-ниска цена, де.
Тук има 15%
https://elinor.bg/product/paco-rabanne-olympea

# 617
Валери, според мен elinor още не са избухнали Simple Smile
Дано си прав, засега няма да поръчвам нищо, въпреки че имам набелязани 1-2 парфюма на добри цени при тях. 😀

# 618
  • София
Според мен това ще си е намалението. Кодът се казва black (кейс сензитив е, впрочем, имайте предвид).
Повече от 15% няма да пуснат, но пак е нещо. Аз бих поръчала сега, ако имам идея какво искам.

Аз искам много неща, ама само на един или два ще се спра. Moulin rouge, който намирам само в нотино, да си подновя baiser vole, на една Мансера се чудя, Сафари нещо ми е в главата, а от време на време получавам факсове за стария познайник Eden. И още има, ама Joy Joy. Искам ги всичките просто.
А къде мога да помириша Cloud, който го спрягат за подобен на Бакара?

# 619
  • София
В Дъглас, The Catcher in the Rye

# 620
  • Бургас
В Дъглас и Б/З нищо особено не е Cloud,да не кажа,че е едно голямо нищо за мен.Moulin rouge и Baiser vole са страхотни парфюми.Cupid

# 621
  • София
Благодаря, подозирам. Просто искам да се уверя, че най- вероятно сравнението е нерелевантно. Cloud ми звучи като една синя детска Малиция, а Baccarat си има по- сурово и тежко звучене. Но нека видя Simple Smile Досега нито веднъж не ми се е случвало обявени за едва ли не еднакви да са близки на моята кожа.

# 622
Доста си приличат, но никога няма да бъде Бакара.

# 623
  • София
Сафари ми е един от любимите парфюми, изобщо не ме интересува, че за някои хора е "бабичка". Трябва да взема и аз да го подновя близките месеци. М/у другото, пирамидата му ми напомня на Molinard de Molinard, новия обаче - стария съм го имала и ми е в топ три на най-обичаните парфюми. Новият също го искам много.
Изобщо от тази парфюмерийна къща каквото и да съм имала, всичко е било изключително Heart

# 624
  • София
Защо да е бабичка, според мен има едно сравнително модерно звучене.

# 625
  • София
За мен също, но имам познати според които почти всичко от 80-те и 90-те не става вече.
Въпрос на мнение. И нос.

# 626
elitanik - едвам ме нави! Grinning Поръчах го.

# 627
Квалификацията "бабичка" добива все повече положително звучене предвид съвременния мейнстрийм. Предпочитам "бабички" с уникален стил пред излезли от поточната линия шумно рекламирани продукти с надути цени. И аз съм от гордите притежатели на "Сафари", който нося с "удоволствие и (без) мярка" Wink

И според мен това ще е намалението на "Елинор".

# 628
elitanik - едвам ме нави! Grinning Поръчах го.
Чудесно😀
Аз не се изкуших.

# 629
  • Бургас
Дъглас

Общи условия

Активация на акаунт