Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 73 353
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Един положителен глас за makeup. Имам си la belle на Готие. Нямам никакви съмнения за оригиналността на този парфюм, дори не си направих труда да оглеждам кодове. Определено няма да е последната ми покупка от сайта.

# 631
  • София
А защо на сайта на makeup има Lancome poeme EDT макар и неналичен?

# 632
Къде това? Аз не го намирам. Само парфюмната вода ми излиза. Имай предвид, че се прави превод от полски и невинаги на момента е адекватно всичко. аз им писах онзи ден да си оправят цените на комплектите, бяха сложили нещо на Пако Рабан, което следя на 416 лв. Извиниха се и го коригираха хората. Аз съмнения за оригиналността на продуктите оттам – нямам. А какви разкошни сапуни си поръчвам и намирам само там, мммм.

# 633
  • Бургас
А какви разкошни сапуни си поръчвам и намирам само там, мммм.
Може ли линк?

# 634
Отиваш на категория "За тяло и вана" –> За вана и душ.

# 635
Момичета, за колко време ви идват поръчките от сайта?  Innocent

# 636
  • Popovo
Здравейте!
От години ползвам Nina Ricci-Premier Jour.Правих опити с други видове, но пак се връщам на него.

Ако някой скоро го е поръчвал, моля да сподели откъде.
А като цяло тук в темата/просто не мога да я изчета цялата, за което моля да ме извините/, имате ли любим сайт за парфюми, които са с доказано качество.Или просто да заложа на някой от сайтовете на първа страница.
Сега откривам темата, то е ясно, че не съм маниак на парфюми, след като имам един любим само.Satisfied

# 637
  • Балчик
Здравейте!
От години ползвам Nina Ricci-Premier Jour.Правих опити с други видове, но пак се връщам на него.

Ако някой скоро го е поръчвал, моля да сподели откъде.
А като цяло тук в темата/просто не мога да я изчета цялата, за което моля да ме извините/, имате ли любим сайт за парфюми, които са с доказано качество.Или просто да заложа на някой от сайтовете на първа страница.
Сега откривам темата, то е ясно, че не съм маниак на парфюми, след като имам един любим само.Satisfied
https://www.parfimo.bg/nina-ricci-premier-jour-eau-de-parfum-za-jeni-100-ml/

# 638
  • ново
Аз чак любим сайт нямам, купувам от там, където ми е изгодно, предимно от Парфимо.

# 639
  • Бургас
http://makeup.bg/product/3563/#/option/476600/ тук ще ти излезе най изгодно + безплатна доставка

# 640
  • Popovo
Сърдечно благодаря за бързите отговори, дами!:hibiscus:

# 641
  • при морето
Дами,имате ли наблюдения къде най-изгодно мога да поръчам  Gucci Memoire d"Une Odeur  ,за сега никъде не го намирам аз.

# 642
  • София
Момичета, за колко време ви идват поръчките от сайта?  Innocent

Аз съм я направила на 19.11. Днес вече я взех, с безплатна доставка.

# 643
  • София
А какви разкошни сапуни си поръчвам и намирам само там, мммм.
Може ли линк?

Любимите ми сапуни, които определям като най-високо качество, както по отношение на аромат, така и на хидратация (усещане за копринена кожа), се предлагат също в този сайт. Купувам ги от Дъглас и БЗ, дори при 20% намаление са по-изгодни, марката е Nesti Dante.

# 644
Premier Jour е най-изгоден в Елинор, ако си купиш тестер + 15% отстъпка с код black

https://www.parfimo.bg/nina-ricci-premier-jour-eau-de-parfum-za- … ni-100-ml/#er=url

Общи условия

Активация на акаунт