Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 73 324
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз винаги си правя видео на разопаковането, ако парфюмът е над 100лв. Като ги знам по нашите ширини какви са хитреци.
Обади им се, пиши им, не ни снимай на нас : ))

# 676
  • Пловдив
Клип имам и съм писала, за съжаление в контактната им форма няма опции за прикачване на файлове.Снимката качих за инфо на останалите, тъй като сайтът е от доверените.

# 677
При тестерите как стоят нещата случва ли се да липсва част от съдържанието, поръчах тестер от елинор.

# 678
Връщай, но преди това звънни за мен по телефона и кажи какъв е проблема. Според мен трябва да ти върнат паричките. Ако не се вижда текла течност, може да е фабричен дефект, но това не те касае теб.

# 679
  • София
Моят е същото количество, пак 50 мл. Да каже някой, който има от друго място 50 мл дали изглежда по този начин. Не ми е хрумвало, че има проблем.

# 680
  • Пловдив
Забравих да кажа, бях поръчала два- за мен и приятелка - нейният е пълен до горе.
От този тип бутилки на Готие съм изпръсквала няколко, имам и в момента нов и пълен Classique Intense, никога не ми се е случвало.

# 681
Някои парфюми фабрично се пълнят така.
Всички ексклузиви на Герлен ми бяха такива. Липсваха поне 5 мл.
А може и да е фабричен дефект. Ако няма съмнения в оригиналността, аз не бих връщала, а бих си поискала отстъпка от цената.

# 682
  • София
Сега разгледах снимки на различни опаковки, 50 мл са със същото количество като получените. А на приятелката ти пак ли е 50 мл, странно наистина? Аз лично няма да искам нищо, парфюмът е разкошен, цената му също.

# 683
  • Пловдив
Сега разгледах снимки на различни опаковки, 50 мл са със същото количество като получените. А на приятелката ти пак ли е 50 мл, странно наистина? Аз лично няма да искам нищо, парфюмът е разкошен, цената му също.

И аз разгледах доста снимки, преди да пиша тука и виждам, че липсващото количество при мен е повече от анонсираната визия.Не става дума изобщо за качеството на парфюма, писах  вече, че си е съвсем наред.

# 684
  • До сърцето...
Аз съм със същата поръчка, от същия сайт и при мен е толкова количеството на парфюма.
Имах проблем с пръскалото - беше паднал в кутията и затова хич не се съсредоточих върху самата течност.
Всъщност съсредоточих се дотолкова, доколкото е по-светла от тестваните от мен по летищата. Но може с времето да потъмнее.

# 685
  • София

Виж и моят, пръскала съм от него 4 пъти. Не се опитвам да те разубедя да си търсиш правата,просто казвам, че и моят е като твоят.
Аз имах затруднение с отварянето на самата кутия, за мен е непрактична подобна опаковка.

# 686
Сега и аз разцъках за снимки. Май са си така бутилките. Simple Smile
Утре ще видя при мен как е, ако успея да се добера до офиса на куриера.

# 687
  • ново
Е, всички ли го поръчахте Ла бел 😃 аз изоставам значи. Тъкмо бях решила да прекратя поръчките за известно време и получих мейл от Парфимо, че продукт който следя е наличен, и както се казва ....едвам се навих. И за да ползвам кода за намаление, и безплатната доставка, поръчах и един парфюм за ММ.

# 688
Размених 50 мл бутилка, беше толкова пълна и цветът по-светъл от рекламните снимки, което е обичайно. Дори не намирам на живо шишето за толкова красиво, колкото изглежда отново на въпросните снимки. Но аз просто не харесах парфюма, защото си носи основата на Класик и не е нищо ново според мен. Та и него призовавам - пробвайте го, че гледам, поръчва се масово.

# 689
  • Germany
Поръчах от makeup bg 50 мл JPG La Belle, пристигна вчера и като отворих пратката при куриера  всичко изглеждаше  наред, ненарушена опаковка и т.н.
У дома отварям целофан, кутия и..липсва количество от парфюма.Имам и 30 мл от него и там нямаше такова нещо.

Поредна поръчка ми е от сайта, ароматът си е съвсем наред, но ..
Аз си го купих веднага след излизането му от Дъглас Германия. Кутията си беше запечатана, с празен ход, нямам никакви съмнения. При отварянето на кутията си помислих, че ще има големи пререкания за количеството на парфюма, ако някой реши да разменя, все по-често го забелязвам, и в немския форум, сега и тук. Парфюмът не е пълен догоре, така е фабрично, доставчикът няма никаква вина в случая. За да не съм голословна, прилагам моята снимка на парфюма при отварянето му, преди да е пръскано от него. Забележете, че и пръскалото е подсигурено с този пръстен под него, непозволяващ да се натисне случайно при удар:

Радвайте се на чудесната цена и покупка, при тази чудесна цена, се замислям и аз, дали да не се запася с още един.

Общи условия

Активация на акаунт