Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 73 333
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
O, това през телефон. Ами, питай, де, аз така правя като нещо ми се струва нетрадиционно.Simple Smile
 Не знам, аз рядко ползвам интернет през телефон, има варианти да е бъгната мобилната им версия или някой "вкарвач на продукти", на когото плащат минимална, да го е вкарал като тоалетна вода.

# 661
  • София
Няма да купувам този парфюм и това, дори да е недоразумение, ме отказва от сайта. Просто споделих Simple Smile Всеки си преценява сам.

# 662
  • София
А всъщност какъв е проблемът с парфюма, че изпуснах нишката?

# 663
Няма проблем.
Кечър е решила да има избор.
И е в правото си.

Между другото, аз нали писах, че ми се бави поръчката от makeup.bg. Е, днес е била вече в офис  на Спиди.

# 664
  • Варна
сравнението на цените излезна този сайт със съмнително ниска цена на парфюма https://discountmarket.eu/product/lancome-la-vie-est-belle-edp-7 … _source=pazaruvaj

менте ли е

Абсолютно.Ментета саняма нищо общо с оригиналите ,даже един от коментарите е мой.Отвратително нагли хорица.Моята препоръка не пазарете от тях.

# 665
  • София
Скрит текст:
Любимите ми сапуни, които определям като най-високо качество, както по отношение на аромат, така и на хидратация (усещане за копринена кожа), се предлагат също в този сайт. Купувам ги от Дъглас и БЗ, дори при 20% намаление са по-изгодни, марката е Nesti Dante.
И на мен! Обожавам един сапун конкретно (с ирис и златни частици) и точно вчера се въртях като гламава, докато го намеря в Дъглас: Grinning

Имаш ли препоръки за друг вид от марката? Simple Smile

Много се радвам! Flowers HibiscusSmile
От тази серия с годишнините не съм пробвала нито един сапун, а само черния течен сапун https://douglas.bg/nesti-dante-luxury-black-liquid-soap-045740 . Хубав е, обаче оставяше черни следи по бялата ми мивка и затова предпочитам традиционните сапуни. Понеже са доста големи и бавно свършват, от две години преминах на комплектите от 6 броя и безспорен фаворит ми е https://douglas.bg/komplekt-nesti-dante-emotiins-in-the-toascan- … ction-soap-036473. От тази серия няма ирисов аромат, обаче си мисля, че много би ти харесал: 

Другите https://douglas.bg/komplekt-nesti-dante-sweet-life-the-collection-soap-036475 също са много хубави, така че и те си заслужават.

# 666
# 667
  • София
Veka, благодаря много за препоръчания Bosco..., ще го потърся, както и целите комплекти. Flowers Hibiscus Към златния ирисов съм наистина пристрастена, с удоволствие бих си го втечнила и направила на парфюм, ако можех. Grinning
Calabaza, благодарности за подсказката за Медея. Flowers Hibiscus

# 668
  • София
Търся Chopard noble vetiver за приятел. Намерих го в www.donbaron.bg и www.monami.bg.Читави ли са?
elitanik - съмнявам се тези сайтове да го имат реално наличен. Този парфюм е страхотен образец за хубав ветивер, но от доста време изчезна от пазара. Подозирам, че ако някъде стои наличен онлайн, това просто е неактуализирана информация. Но не пречи да поръчаш, тъй като най-лошото, което може да стане е да ти се извинят, че е изчерпан, а в хубавия случай - да откриеш някоя изостанала бройка, чакаща точно теб Simple Smile

# 669
Търся Chopard noble vetiver за приятел. Намерих го в www.donbaron.bg и www.monami.bg.Читави ли са?
elitanik - съмнявам се тези сайтове да го имат реално наличен. Този парфюм е страхотен образец за хубав ветивер, но от доста време изчезна от пазара. Подозирам, че ако някъде стои наличен онлайн, това просто е неактуализирана информация. Но не пречи да поръчаш, тъй като най-лошото, което може да стане е да ти се извинят, че е изчерпан, а в хубавия случай - да откриеш някоя изостанала бройка, чакаща точно теб Simple Smile
Аз от donbaron преди месец и нещо поръчах така един парфюм, който никъде другаде не намерих, но ми се обадиха и казаха, че не е наличен при тях.

# 670
Аз от donbaron преди месец и нещо поръчах така един парфюм, който никъде другаде не намерих, но ми се обадиха и казаха, че не е наличен при тях.
Ще поръчам, пък ще видим има ли го.

# 671
# 672
# 673
Здравейте прекрасни! Да се впиша и аз! Тези дни поръчах от get.bg дълго обмисляният Wish на Chopard /// и Azzaro Pour Elle Extreme - и такаа......
Wich найстина е интересен със своята специфика, нооо много бързо се разсейва и остава един нежен слаб шлейф. От години чета за него виличиствени впечатления и сега се реших да го имам, но някак си ми се искаше да е по-наситен, по-плътен по-траен. На за Pour Elle Extreme.....мога да кажа че го впръснах на ръката и цял следобяд го усещат и го проследявах как се разгръща за сметка на Wish който се загуми на ръката /да отбележа че на дреха по-се държи от кожа???? може би и вие ще кажете..../ Extreme ме впечатли много. Във всеки етам е различен, вулнуващ се и интересен и много траен. Игрива композиция и много интересна !!! Като цяло момичета обичам за зимата тежки, наситени, ванилови цветно-ориенталси трайни аромати, какво бихте ми препоръчали...??? Харесват ми Olimpia intence и един аромат за който няма много отзивиq но аз съм крайно впечатлена Dsquared Want Pink Ginger- уникална наситеност. Simple Smile Следващата ми покупка мисля да е  Calvin Klein Obsession и Chopard Casmir да заложа на " тежката класика". 🤔🙄 какво мислите...🤔

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 20:32 от Lusi_Ambra

# 674
  • Пловдив
Поръчах от makeup bg 50 мл JPG La Belle, пристигна вчера и като отворих пратката при куриера  всичко изглеждаше  наред, ненарушена опаковка и т.н.
У дома отварям целофан, кутия и..липсва количество от парфюма.Имам и 30 мл от него и там нямаше такова нещо.

Поредна поръчка ми е от сайта, ароматът си е съвсем наред, но ..

Общи условия

Активация на акаунт