Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 75 327
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
  • София
lu4ia - много се радвам, че твоята Казабланка те прави щастлива. Това е смисъла на парфюмите Simple Smile

Tаис - парфюма е плътен, наситен, много мощен - бъди готова за това. Поне за мен, е отличен избор по темата дървесно-амброво гурме с локумена розинка на заден план. Дано ти допадне.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 22:45 от Deetron

# 91
  • Sofia
А, сега де! Искам по-подробно описание на тоя парфюм, че Таис ме подпали! Grinning

Моля, моля, може и в съответната тема. Най-често го описват като унисекс гурме, дали ще ми хареса..? Thinking
Благодарско! Hug

Скрит текст:
Да си представям ли, че е нещо от сорта на Тобако Ванил, Пърфект Тобако, Роял Амбър...да върви по тази линия де, не като пирамида. Thinking

# 92
  • София
Deetron, чета те и потривам ръце от нетърпение BlushHeart Много мой тип е, както го описваш, със сигурност ще ми хареса.

Ако ще описвате аромати, може ли и тук, моля? Не всички четем парфюмната тема Simple Smile

# 93
А, сега де! Искам по-подробно описание на тоя парфюм, че Таис ме подпали! Grinning

Моля, моля, може и в съответната тема. Най-често го описват като унисекс гурме, дали ще ми хареса..? Thinking
Благодарско! Hug

Скрит текст:
Да си представям ли, че е нещо от сорта на Тобако Ванил, Пърфект Тобако, Роял Амбър...да върви по тази линия де, не като пирамида. Thinking
И аз се нареждам да чакам едно хубаво сочно описание. От известно време ми стой в любими тоя ориенталец и сега ме подсетихте..

# 94
  • Sofia
А, ако може, аз също искам. Ако не се карат, що не. Blush

Сърбят ме пръстчетата, не знам дали ще дочакам....Grinning

# 95
Ако ще описвате аромати, може ли и тук, моля? Не всички четем парфюмната тема Simple Smile

четете я, защото има хора, които недоволстват, че текущата се разводнява

# 96
Swiss Arabian Casablanca има ли нещо общо с Montale Oudmazing? Имат доста общи ноти - грозде, кожа, ууд, пачули, муск... Пак взех да заглеждам Нотино заради някои марки парфюми, които ги няма в Парфимо. За останалите неща не са конкурентни с цените. А мострите не само сега са спрени, а и тук наскоро писах, че ми направи впечатление, че доста са ги намалили като асортимент. Преди повечето парфюми имаха мостри и беше много удобно да се тества преди да се поръча парфюма.

# 97
  • София
Скрит текст:
Продават ги по 90 лева, но някак не ми вдъхва доверие да си купя от Еконт парфюми Grinning

FlushedFlushedFlushed

За пръв път чувам таквози чудо. Продават парфюми в Еконт, е*ати! Grinning
И аз не съм виждала в друг, но в този си имаше доста кутии. Та в нотино има ли налични Монтал - и да ходя да ги тествам? Simple Smile
В близкия Еконт и на мен слжител ми е предлагал тестери, но това си е негов бизнес.
Като вижда какви са пратките ми всеки път коментира,че тестерите му са по-евтини и оригинал.

Скрит текст:

И аз го чакам. Съжалявам, че изпуснах ЕДП. Нямам нито една рокличка в колекцията си. Imp
Те доста си приличат, а и тоалетната вода е също така плътна и трайна. Не съжалявай, надявам се да ти хареса.
Не е съвсем сляпа поръчка, бегло познавам и двата аромата и ми харесват.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 10:37 от AnMary

# 98
  • София
Отчитам се с поредна успешна поръчка от Парфимо - Éclat de Nuit Lanvin for women - много щастливо и звънливо, модерно гурме Animal Heart Eyes Cat Мога само да адмирирам Парфимо за тези им промоции Hands Clap

Набързо връщам, за да не ядосвам админите като разводнявам темата за сайтове.
Бледолилава - Swiss Arabian Casablanca има ли нещо общо с Montale Oudmazing? - за мен не. Монтала въпреки нотките, си носи монталско днк и поне аз не успях да го харесам особено. За мен са различни.

calabaza - Casablanca има ли нещо общо с Escada Magnetism?
Според мен има, но далечна прилика. Казабланката за мен е по-зрял, сложен, разнолик и богат. При все че, много харесвам Магнетизъм и го намирам за супер секси.  Може би Магнетизъм е малко по-така лъскав, връхлитащ, но вярвам, че който харесва Магнетизъм има не лош шанс да хареса и Казабланката.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 11:01 от Deetron

# 99
Пристигнаха ми очните линии от парфимо -  L'art  du trait и Diorshow - кодовете съвпадат , единият е от февруари 2018, другият септемри 2018, Dior made in Korea?
Ако някой иска конкретни снимки, ще направя.

# 100
The only one D&G тестер от parfimo
Поръчах в неделя, пристигна днес. Нямам забележки Heart Eyes

# 101
  • СОФИЯ
Сега говорих с Notino .
Парфюмни мостри ще имат другата седмица.
Какви точно ще има, може да се види в отделен подраздел "мостри", който се намира в раздел парфюми.
Не го намирам за много удобно, но кой ли ме пита...

# 102
  • Бургас
Естествено,че другата седмица ще има мостри,нали трябва да мине безплатната доставка,ей какви хора са.

# 103
  • Бургас
Да си дам и аз безпристрастното мнение.Държа да подчертая,че парфюми от сайтове не купувам,но много ме изкушиха намаленията в Нотино и Парфимо.Преди малко ми пристигнаха нещата от Нотино и от Герленските парфюми,които поръчах,единствено съм разочарована от Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto EDP 100ml(излезе ми-82лв).Аромата е на луксозно сапунче с розова вода.Няма и помен от нотките на кожа и вишна,които присъстват осезаемо в този иначе,прекрасен парфюм.Познавам много добре аромата,повечето ми парфюми са на Герлен и изобщо,имам слабост към този бранд.
Обадих се на Нотино и много любезно ми предложиха да върна парфюма,(щом само веднъж е пръскано от него)като имало опция или да ми върнат парите по сметката или да си избера ваучер за следващо пазаруване който важал 1г.Ще избера ваучера,че и без това в количката ми от вчера стоят едни червила в металически цветове на Диор,но не е там работата.Все пак радвам се,че реакцията на Нотино е много адекватна и предлагат решение на проблема.Ще продължа да пазарувам от тях защото толкова години вече не съм имала проблеми и стоките,които купувам(козметика за коса,а също и бяла и декоративна козметика),са си оригинални,в срок и без забележка.

П.П Кутията и шишето иначе са си без забележки и си отговарят към оригинала.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 20:17 от Nina_Z

# 104
  • СОФИЯ
Така и не разбрах какъв е проблема. Фалшификат ли е?

Общи условия

Активация на акаунт