Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 75 193
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
Току що си получих парфюма Dupont Vanilla & Leather от elfragrance. Перфектно обслужване, перфектна комуникация и перфектен парфюм. За първи път поръчвам от тях, но няма да е последен.
И аз получих поръчка от Elfragrance, много добре опакована пратка и бързо обслужване.

# 76
Днес в кварталния Еконт тествах Montale intense Cafe и Rose muse (май така бяха), та и двата много ми харесаха, единият повече и е доста траен, но не съм сигурна кой е. Продават ги по 90 лева, но някак не ми вдъхва доверие да си купя от Еконт парфюми Grinning Знаете ли дали в магазина на Нотино в Парадайс има Montale, за да ида да тествам и други?

# 77
  • на брега
Днес получих понеделнишката поръчка от Нотино с БД.
Перфектно опакован продукт, без забележки.

Deetron,
Скрит текст:
Swiss Arabian Casablanca … УАУ  Heart Eyes
С две думи – без думи!
С повече думи – точно в 10-ката на моята слабост – гурме ароматите.
Отровата е в дозата, а тук всичко е премерено и изпипано.
Арабски, но с модерен европейски контур.
Гроздето е зряло и сочно, усещам и велурената нотка … Отвява, отнася и пренася далеч …  Може би пред океанския прибой на Казабланка, а? (реално съм на брега на Дунав, нооо парфюмно щастлива  Two Hearts ).

# 78
  • Sofia
Продават ги по 90 лева, но някак не ми вдъхва доверие да си купя от Еконт парфюми Grinning

FlushedFlushedFlushed

За пръв път чувам таквози чудо. Продават парфюми в Еконт, е*ати! Grinning

# 79
lu4ia, според теб Casablanca има ли нещо общо с Escada Magnetism, ако познаваш тази Escada?

# 80
Продават ги по 90 лева, но някак не ми вдъхва доверие да си купя от Еконт парфюми Grinning

FlushedFlushedFlushed

За пръв път чувам таквози чудо. Продават парфюми в Еконт, е*ати! Grinning
И аз не съм виждала в друг, но в този си имаше доста кутии. Та в нотино има ли налични Монтал - и да ходя да ги тествам? Simple Smile

# 81
  • Sofia
cvetinkka, в шоурумът на Вазов 22 има за тестване Монтал. Ако ти е удобен, разбира се. За Нотино не съм сигурна и не искам да те подвеждам. Simple Smile)

# 82
Благодаря, по - удобно ми е в Парадайса. Ще отида да проверя утре най - вероятно.

# 83
  • на брега
lu4ia, според теб Casablanca има ли нещо общо с Escada Magnetism, ако познаваш тази Escada?

Не ползвам/не познавам нищо на този бранд.
Изключая, преди 10 години, Into the Blue Escada.

# 84
  • София
Знаете ли дали в магазина на Нотино в Парадайс има Montale, за да ида да тествам и други?
Не, няма.

# 85
  • СОФИЯ
Нотино са махнали мострите, поне на мен не ми излизат. Много селско, ако не искаха да се набутват с БД за мостри, да бяха уточнили. Хем правят нещо, хем не баш.  Rolling Eyes
Можех да добавя мостри към поръчката си, ама ..  Crossing Arms

Да, чудех се къде са?
Всъщност ново място ли имат или си излизат при желания парфюм?

# 86
  • София
Не виждам никъде секция Мостри. Тези мостри, които са в Любими ги виждам с цена, но като отида на страницата излиза парфюм без мостра.
lu4ia, много му се чудя от няколко дни, обичам гурмета. Ти как го чувстваш - женствен или мъжки? Притеснява ме това да не ми мъжкарее, че искам аз да го нося. Четох едно ревю го оприличаваха на парфюм от типа на Néa by Jul et Mad.
Парфимо са ми обединили 2 поръчки в 1 без да им пиша, което е чудесно. Предстои да я взема.

# 87
  • на брега
Vesika, за мен категорично не мъжкарее.

# 88
  • София
Благодаря за темата Flowers Hibiscus

Преди малко поръчах Shaghaf Oud на Swiss Arabian, за мен. От много време му се каня, сега пак прочетох отзивите във фрагрантика и му дойде времето. Доставката ми излиза безплатна.

# 89
  • Бургас

И аз го чакам. Съжалявам, че изпуснах ЕДП. Нямам нито една рокличка в колекцията си. Imp
Те доста си приличат, а и тоалетната вода е също така плътна и трайна. Не съжалявай, надявам се да ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт