Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 76 452
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Тенк ю за отзивчето. Simple Smile))

Звучи много добре, а аз както обичам да си изпускам пръстите по пръскалото, сигурно вече ще причиня някой смъртен случай от парфюмно задушаване. Joy

Получих си Лулабая от Парфимо. Още един плюс за тях, перфектно опаковане as always.

# 196
  • София
След неколкодневни мисления, премисляния и сърбежи по пръстчетата, реших и поръчах Swiss Arabian - Shaghaf Oud.

Таис, не успях да се удържа и да те изчакам с ревю. Grin Но, пак си чакам с нетърпение да се изкажеш. Hug

Поръчах от нотино. Simple Smile
Преди малко си го взех от спийди Simple Smile
Парфюмът е страшно силен - пръснах веднъж за проба, и се изпълни целия офис. Определено не е за любители на нежни, ненатрапчиви аромати. За мен е любов, обожавам мощни парфюми. Сладък, ванилено-дървесен уд, розата едва се усеща. Прекрасен!

Таис, честит! Има ли отчетлива пралина? Защото в Удовият букет на Ланком (новата версия), с който го сравняват, пралина няма и дори й уд аз не усетих, а някаква суха дървестна нотка. Благодаря за споделеното!
Благодаря, veka!
Пралината я усещам в смес с дървесното, много интересна комбинация е Simple Smile Парфюмът на Ланком не ми е познат и не мога да сравня.

# 197
  • Sofia
Подшушвам. Аз отнесох един, много отдавна си го бях заплюла. Струва ми се добра оферта.

# 198
Подшушвам. Аз отнесох един, много отдавна си го бях заплюла. Струва ми се добра оферта.

Не е наличен. На каква цена беше?

# 199
  • София

Не е наличен. На каква цена беше?

48 без доставка и имаше 3 бр.

# 200
  • Sofia
Такива оферти трябва да ги кръстят - кой превари-той завари. Grinning

# 201
Абонирах се за известие когато отново е наличен. Харесвам го и отдавна му се каня, но не чак за голяма бутилка, вече много ми станаха и се опитвам да се въздържам. Ама как да стане с тия намаления Simple Smile 30 мл за 48 лв ще ми дойде идеално.

# 202
  • В най - голямото село
Здравейте, дали някой е купувал
https://www.parfimo.bg/guerlain-insolence-eau-de-parfum-za-jeni-100-ml-tester/ в новата опаковка. Има ли разлика? Благодаря.

# 203
Здравейте, дали някой е купувал
https://www.parfimo.bg/guerlain-insolence-eau-de-parfum-za-jeni-100-ml-tester/ в новата опаковка. Има ли разлика? Благодаря.
И аз се чудя дали е реформулиран.. Ако не държиш на EDP,има ЕДТ в старото шише

https://www.parfimo.bg/guerlain-insolence-eau-de-toilette-za-jen … tm_medium=product

# 204
Да, реформулиран е.

# 205
  • Стара Загора
Току що си получих пратката от parfimo - Guerlain Shalimar Souffle. Перфектни както винаги. Парфюма е страхотен.

# 206
# 207
Случвало ли ви се е кошницата от Нотино да се изпразва? На мен - за втори път. Не знам дали е от сайта, или при мен става нещо, аз влизам през телефона.

# 208
  • Sofia
Получих си арабелката от Нотино, опакована перфектно. Плюсче за сайта.

Единствен минус е, че сутринта гледах Лалик Солей, 30 мл. са станали 123 лв., а бяха 60. Явно това беше фандък за клиентите като за новополучен парфюм. Тъпо, Нотино, тъпо.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт