Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 74 289
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Имате ли проблем с влизането в parfimo.bg?

# 331
  • София
Не се зарежда Парфимо при мен.

# 332
  • София
Имате ли проблем с влизането в parfimo.bg?
Да, не ми отваря сайта.

Писах на Brecourt да питам защо още не са ми изпратили парфюма. В колоната статус пише "Payment Review", а те още не са изтеглили пари от картата, проверих.

# 333
  • София
При мен на компютъра се отваря перфектно  Peace

# 334
  • София
Вече се зарежда и мобилната версия.

# 335
  • До сърцето...
Писах на Brecourt да питам защо още не са ми изпратили парфюма. В колоната статус пише "Payment Review", а те още не са изтеглили пари от картата, проверих.

Brecourt още преди година-две беше така. Явно не са се променили нещата.
На мен даже ми изтеглиха пари, но след 10-на дена ми ги върнаха. И ни вопъл, ни стон през цялото време.

# 336
  • София

Brecourt още преди година-две беше така. Явно не са се променили нещата.
На мен даже ми изтеглиха пари, но след 10-на дена ми ги върнаха. И ни вопъл, ни стон през цялото време.
Е това вече е тъпо. Защо са отказали поръчката, никакво обяснение ли не дадоха?
Много го искам този парфюм, по дяволите. Ако и моята откажат, трябва да си играя да търся откъде да го взема. В Campomarzio на площад Св. Неделя го няма, или поне в сайта им го няма.

# 337
  • До сърцето...
Много го искам този парфюм, по дяволите. Ако и моята откажат, трябва да си играя да търся откъде да го взема. В Campomarzio на площад Св. Неделя го няма, или поне в сайта им го няма.

Не, никакво обяснение. Нищо.
Наистина е добра идея да го потърсиш в Campomarzio70, много е готина и отзивчива продавачката, може и ти провърви, ако не друго - ще ти даде съвет или насока.

# 338
  • София
Да, тя е много симпатична, ходих преди време да тествам Farah, взех си и виалче. Ако с франсетата не стане, ще мръдна до магазина. В сайта им го няма, сега пак проверих. Странно, но и Farah го няма.

# 339
  • София
Ако с франсетата не стане, ще мръдна до магазина. В сайта им го няма, сега пак проверих. Странно, но и Farah го няма.

Ходих в магазина  на пл.Света неделя може би преди около месец. Не видях нищо от бранда, но да си призная не съм от тези, които основно оглеждат всичко. Звънни или се разходи, ако го няма, със сигурност има откъде да се поръча.

# 340
Търсих един парфюм и попаднах на този сайт
http://taxta-magazini.com/index.php?route=product/category&path=187    Идея дали е читав?

Радика,не! Само там го има.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 20:15 от sasi6

# 341
  • До сърцето...
http://taxta-magazini.com/index.php?route=product/category&path=187    Идея дали е читав?

Предлагат дрогерийни парфюми. Читав е колкото ДМ и Лили, няма ли го търсеният парфюм в тези двата офлайн магазина?

# 342
http://taxta-magazini.com/index.php?route=product/category&path=187    Идея дали е читав?

Радика,не! Само там го има.

Зареждат стока от Турция, поне така ми каза един любезен господин по телефона, доколкото знам има и физически магазин в Кърджали. Цяло лято купувах от тях перилни препарати и са си читави, но идея си нямам дали и с парфюмите е така.

# 343

Не, никакво обяснение. Нищо.
Наистина е добра идея да го потърсиш в Campomarzio70, много е готина и отзивчива продавачката, може и ти провърви, ако не друго - ще ти даде съвет или насока.
На мен ми е казвала, че дори и нещо да не е наличнo от предлаганите марки, могат да ми го поръчат при следващо зареждане. В краен случай има чужди сайтове.

# 344

някой срещал ли е този парфюм, не успявам да го открия а ми е така любим..

Общи условия

Активация на акаунт