Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 75 426
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
  • София
На ул. Иван Вазов срещу магазин На тъмно има Шоурум на Парфюм. Бг и Долче.
Ходихме с приятелка точно заради Монталите. За София говоря.  Peace

# 496
  • В най - голямото село
kopche bouquet

# 497
  • София
Мхм, много са любезни. Понякога има Монтали за мирисане и на ул. Париж. Последния път, като бях, нямаше, де.

Да се похваля- аз ще ги мириша всич-ки-те във фирмения магазин, нямам търпение Heart Eyes

# 498
  • София
Май само аз не се интересувам вече от Монтал-ите. Vanilla Extasy беше разочарование, повече не мисля да пробвам. Странното е, че Mancera, които май са творение на същия парфюмерист, ме кефят здраво. Преди малко четох във фрагрантика, че е излязъл новият Amber Fever. Пирамидата му е интересна, някой тук случайно да е тествал?

Писаха ми от Brecourt Париж:
In case of you pay by swift tranfer, we send you an other bottles of 50
ml (that you have to choice) by commercial gift.
Find in attached our iban.

Best regards,
Valérie

Като оставим настрана ужасния английски, вие как разбирате мейла им? Аз го разбирам като: плащам си Subversif, 100 мл, а те ми подаряват 50 мл парфюм Grinning

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 17:53 от Tаис

# 499
  • София
Хм, по принцип "промоцията" е при 2 парфюма по 100, ти пращат 20мл травъл сайз от който си пожелаеш. Не ми се вярва да раздават петдесетици или това е за черния петък?  А може да не сте се разбрали поради английския ти Joy Joy

# 500
Не бих плащала с банков превод (да не говорим за това колко ще е скъп самият той) на която и да е парфюмна къща.
Всеки уважаващ себе си търговец предвижда картови разплащания, които гарантират връщане на парите при проблем и нямат оскъпяване за клиента.
Всичко останало е пълна липса на професионализъм. Лошият английски допълнително ме отблъсква.
Вземи си го този Subversif от някой доказан чуждестранен сайт: ausliebezumduft, essenza-nobile, parfumaria.

# 501
  • София
Аз им писах да ми дадат данните за суифта; за моя изненада, освен айбана, ми пишат за тия 50 мл. Изобщо не съм споменавала подаръци и прочие.

Врабчо, оригиналният френски сайт дава най-добра цена, затова се чудя. Иначе ще трябва да платя 80 евро за 50 мл. Франсетата за 86 евро дават 100 мл. Доставката от parfumaria е 28 евро, от Jovoy - 25. От Брекур казват, че е безплатна.

# 502
  • Sofia
Аз го разбирам, че ще ти подарят 50мл  по твой  избор.

# 503
Е, ако поръчаш чрез превозвач от тези сайтове, ще платиш само 3-4 лева отгоре. Аз така правя.  
Иначе директната доставка до БГ е скъпа, да.
А ако направиш превод (той не е ли пак към 20 евро?), каква ти е гаранцията, че ще ти върнат парите ако не ти пратят нищо или се изгуби?
Ти си знаеш, аз само давам идеи, но не си длъжна да се съобразиш.
А иначе, да, цената е добра, а те действително казват, че ще ти подарят още 50 мл. Така че действай.
Успех, похвали се като получиш. Flowers Hibiscus

# 504
  • София
Аз им писах да ми дадат данните за суифта; за моя изненада, освен айбана, ми пишат за тия 50 мл. Изобщо не съм споменавала подаръци и прочие.

Врабчо, оригиналният френски сайт дава най-добра цена, затова се чудя. Иначе ще трябва да платя 80 евро за 50 мл. Франсетата за 86 евро дават 100 мл. Доставката от parfumaria е 28 евро, от Jovoy - 25. От Брекур казват, че е безплатна.

И аз го разбирам, че ще ти подарят една 50-ца към поръчката на 100-цата - предполагам като реверанс за кофти опита със сайта им. Превод можеш да направиш и с пейсера или някоя друга подобна система за международни разплащания, а има и теми за тях във форума.

# 505
Накой има ли спомен на черен петък Парфимо какви намаления правят,нещо грандиозно ли е? Че те постоянно са в намаления и изобщо отбелязват ли го тоя ден

Не помня как беше миналата година, но според мен просто ще сменят секцията с промоции на '' черен петък'' и ще е същото. Ако въобще добавят някой нов парфюм там. 

# 506
Аз си спомням за няколко силно намалени парфюми от по нисък и среден ценови клас. Да видим сега..

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 19:48 от sasi6

# 507
  • София
Някакви новини за останалите сайтове? Ще има ли официален черен петък?

# 508
Много ми хареса Olimpea intense, дано в някой сайт я намалят скоро Simple Smile

# 509
Много ми хареса Olimpea intense, дано в някой сайт я намалят скоро Simple Smile
Любима ми е! Скоро я имаше много изгодно в Парфимо 50мл за 69лв но свърши, следи ги ,моята е на привършване и мисля пак да си я подновя.

Общи условия

Активация на акаунт