Изпитани сайтове за парфюми - 18

• 73 308
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Не би трябвало да се вади скобата от това, което виждам на снимката. Просто го поставяш на мястото му. Hands V

# 751
Ех, Елинор бързо спряха с добавянето на промоциите. Чакам Том Форд, свирнете, ако го намерите някъде  Mr. Green Black Orchid и Velvet

Тук е на добра цена: http://megashop.bg/cshop/p1012167/Tom-Ford-VELVET-ORCHID-дамски-парфюм-EDP-100-ml---без-опаковка/product_info.html

# 752
megashop.bg надежден сайт ли е?

# 753
Effe, благодаря, но търся 30мл.

Копче, скобата си я слагаш след като пулверизаторът ти е върху парфюма. После махаш скобата, пръскаш се и пак си я слагаш.
На моя Монтал всичко си беше сложено.

# 754
Нищо не се маха, това е от новите флакони на Монтал, при които щипката не се сваля преди пръскане.

# 755
  • София
Щипката не виждам начин да се сваля, понеже е в излята форма във форма на пръскалото. Прави буква О в средата. newsm78

# 756
megashop.bg надежден сайт ли е?

Не съм пазарувала от там, но го има на първата страница, така че сигурно да Simple Smile.

# 757
Извинявам се, ако съм подвела.  Embarassed Моят значи е от старите, защото винаги съм я махала.

# 758
  • София
kopche, аз вече писах по-горе, че не махаш нищо, а само поставяш пръскалата върху тръбичката на пулверизатора.

# 759
  • София
Привет !
Днес пробвах Azzaro Wanted Girl . Cupid Сърцето ми разби. Виждали ли сте го на приемлива цена някъде покрай намаленията?

# 760
Той е нов,с 20% от петък в дъглас

# 761
Ами аз докато се ослушвам, Парфимо вдигнаха цената и сега в Нотино продукта е по-евтин от тестера в Парфимо. И поръчах. За още един мисля, ако евентуално в петък има някъде добра цена, но не се напъвам.

# 762
Да похваля парфимо отново. Поръчките ми от четвъртък и петък пристигнаха вчера. Супер бързо. Идеално опаковани. Прекрасни парфюми - поръчах intense Vetiver на Hermes, за подарък на брат ми за имения ден и за мен Olimpea intense. За Олимпеата само хубави неща мога да кажа, много ме радва този парфюм, прекрасен е просто. Бях си поръчала и шампоан за мен и два детски течни сапуна за детето, единия от които е пеещ, много е забавен Simple Smile Та така, за пореден път съм доволна от Парфимо.

# 763
  • София
kopche, аз вече писах по-горе, че не махаш нищо, а само поставяш пръскалата върху тръбичката на пулверизатора.
Много благодаря! Hug
Ще пробвам утре така, защото за днес се олях повече от достатъчно!  Crazy Flutter

# 764
  • В най - голямото село
От Фейса на Венера:
https://www.facebook.com/VeneraCosmetics/photos/rpp.125395614190 … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт