С какво ви дразнят свекървите? – 115

• 40 801
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
И на мен, същата глупост и твърдоглавие.

# 316
Мирише ми на кюфтета на фона на залеза, сниман от Лада Нива.

# 317
Тролът не се крие особено, но интересът е слаб.

# 318
  • Варна
Хипотетично,блъфирайки, че е при мама, харчи рентата по мацки.GrinningJoy

# 319
Може да си купува круши човекът.

# 320
  • Варна
Няма нужда да ги купува, Уиш, те зрелите сами падат. В ръцете му.

# 321
Аз съм сигурна, че на ММ при мама му е по-добре от няколко гледни точки:
1. Тя готви каквото той пожелае, ако трябва и цяло меню ще му направи всеки ден. Специално за него.
Аз готвя практично и с идеята да има храна за няколко дни и за трима.
2. Тя няма против той да пуши навсякъде в нейния апартамент.
Аз не пуша и не понасям някой да пуши вкъщи. Драмите по тази тема са ежедневие и досега не сме постигнали съгласие по темата.
3. Тя не го критикува за нищо, само го величае и му говори как е най-най-най..
Аз имам изисквания, поставям му задачи, критикувам го, че не работи и се мотае по цял ден.
На нея това не и пречи, даже му дава възглавничка да си почине на дивана след обилния обяд.
4. Тя не му превключва телевизора на някой филм, а гледа това, което той иска в момента. Любува му се колко е прекрасен с новите обувки или яке, 100 на брой, които си е купил.
Аз го занимавам с битовизми, сметки и не се възхищавам на обувките му. Поредните маркови.

Като тегля чертата мисля, че животът му с мама би бил доста по-щастлив. А и тя самата тайно си мечтае да си живеят двамата заедно.
Обаче със сигурност не му търси нова булка, както някой предположи.
Не, тя иска жената до него да е умна, образована, оправна, за да не му иска нищо. Затова ме одобрява за негова партньорка.
И естествено го съветва да не се доверява на жените.

# 322
  • София
Вярно е тролка.

# 323
Ама тоя не беше ли, дето броял колко пъти си сипва детето ти мусака? Какъв ти е проблема точно с майка му?

Така, както си ги описала, хората си прекарват чудесно. Ти имаш проблеми с него, те с майка му са си екстра.

# 324
  • при късмета
Не съм чела другата тема, но това което е описано тук, у мен поражда въпроса "Как изобщо са се събрали", а не "Защо още е с него?". А това, че става въпрос за хора на по 50, направо не го вярвам

# 325
Дами, чета темата от години, но не съм писала...
На 50 г. съм , днес погребах свекърва ми. Не искам да звуча лошо, но моля ви, търсете баланса. Мъжът ми се разболя лошо, не можа да присъства, аз организирах всичко. А всичко през последните близо 30 години можеше да е по-лесно...Съжалявам за тежкият пост, но винаги има вариант за по-добро, за съжаление понякога впоследствие...

# 326
Съболезнования, Новинка.

# 327
  • Варна
Magama, майко му те одобрява, изолирайки сина си от твоето присъствие. Логично. Тази жена желае да стане баба, тук не се вписваш като реална кандидатка. Майките не създават смотаняци, ако самите мъже не приемат този модел. Опита на булката за дресура е не по - малко отблъскващ.
Трагичните  събития са свързани с равносметка. Много проблеми могат да бъдат спестени, простени и разрешени. Важно е да има желание и солидарност и от двете страни. Съболезнования и от мен!

# 328
И аз мислех това да кажа. За Женския пазар Joy
И свекървата бяха "свекърите" в предишната тема.
И въобщееее! Случаят е ясен, да влезе убитият Stuck Out Tongue Winking Eye

Свекървата е основен фактор в темата.
Нейният мъж е скромен човек и не обсебва никого.

Никога не съм казвала, че Женският пазар е Пловдив.

Ще коментирам всички теми, които са интересни за мен и имам какво да споделя.
Лични нападки към мен не ме впечатляват.
Не ви дължа обяснение. Споделям.

Ако някой желае да коментираме темата по същество и възпитано, да заповяда.

Какви са тия нападки, обиди, обвинения наоколо....

Събудете се, хора... Споделяме, коментираме, обсъждаме, но не обиждаме хората с различно мнение тук.

Нека бъдем интелигентни и толерантни и в спора помежду си, това е цвят и доброта!

# 329
  • Варна
Да, не те впечатляват, но са изтрити.

Общи условия

Активация на акаунт