С какво ви дразнят свекървите? – 115

• 40 793
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Права си, Wish, като ми мина ядът, реших, че няма смисъл. Тя си е такава и не подлежи на промяна. Винаги ще се изказва като най- компетентна и знаеща.

Как пък няма да й мия прозорците. Тя приключи с есенното почистване Wink

# 376
Другия път като дойде си правиш кафенце и почваш да си лакираш ноктите. Тихо занимание и няма да й дрънчиш.

# 377
Ще, ще 😀
Голяма съм муня- те си пият кафенце(прекъснах чистенето да им направя), докато аз си шетам, че и плюят в чуждия дом.

# 378
Наистина няма смисъл. Нали ви писах за скарата ни. Тя я оплю, че не печалба добре. Културно й казах, че на нас ни е ок, иначе скарата е супер даже. И днес сутринта: донесете ми някаква скара да ви изпека, защото нали вашата скара не пече добре.
Wink))))

# 379
  • София
Ще, ще 😀
Голяма съм муня- те си пият кафенце(прекъснах чистенето да им направя), докато аз си шетам, че и плюят в чуждия дом.

Ами, мен пък ме досмеша-вместо да седнеш като бял човек с тях на кафе, да размените няколко думи и да ги изпратиш да си вървят, ти го даваш показно работна. Joy

# 380
  • София
Да бе, да седне с тях и после да я питаш "ми що не си намери какво да правиш като те дразнят, ами им светиш?" Много добре ги е оставила насаме и почти е избегнала издънките.

# 381
Абсурд, ако бях да седна с тях, свеки щеше да забележи друг проблем 😀. Ей така  веднъж пролетта седнала до мен и замечтано с кафето ми каканиже да взема стълба или стол, та да си сваля пердетата и да ги пера. Викам мъжът ми да се катери да ги сваля. Толкова тогава от мен. Тя все има да си каже нещо 😀. Мирно и кротко не може да пие кафе, очите й все шарят нещо да видят, да е жива и здрава, хубаво, че не е често гостуването й/ им.

# 382
  • София
Абсурд, ако бях да седна с тях, свеки щеше да забележи друг проблем 😀. Ей така  веднъж пролетта седнала до мен и замечтано с кафето ми каканиже да взема стълба или стол, та да си сваля пердетата и да ги пера. Викам мъжът ми да се катери да ги сваля. Толкова тогава от мен. Тя все има да си каже нещо 😀

Да забелязва каквото иска- можеш да реагираш по някакъв начин, но като ти си си вкъщи, ти си домакинята, а не слугинята, която им е отворила, направила кафе и продължила да бачка. А, те да я одумват зад гърба ѝ.

# 383
И да реагирам, все там. За нея тя е най- добра къщовница, ама не разбира, че за мен това не е важно, защото тя е на гости в друг дом. Ако искам, няма и един месец да бутна нищо. А кафето го предложих от любезност, майка ми винаги вкъщи посреща зет си и мен с кафе или обяд, та мисля, че е редно и аз така.

# 384
  • Fort Worth, TX
И да реагирам, все там. За нея тя е най- добра къщовница, ама не разбира, че за мен това не е важно, защото тя е на гости в друг дом. Ако искам, няма и един месец да бутна нищо. А кафето го предложих от любезност, майка ми винаги вкъщи посреща зет си и мен с кафе или обяд, та мисля, че е редно и аз така.
Виж сега има един тип хора, на които не може да се угоди.Те винаги правят всичко по-добре, знаят всичко и за тях истината е една.Тяхната.На такъв човек и на пета да се въртиш няма да ги впечатлиш.Щом кажат, че е бяло значи е бяло , макар да е лила с черни точки.Това са кора, които винаги трябва да гризат иначе не могат да живеят.Бих те посъветвала да не си трошиш нервите заради глупости.

# 385
  • София
Абсурд, ако бях да седна с тях, свеки щеше да забележи друг проблем 😀. Ей така  веднъж пролетта седнала до мен и замечтано с кафето ми каканиже да взема стълба или стол, та да си сваля пердетата и да ги пера. Викам мъжът ми да се катери да ги сваля. Толкова тогава от мен. Тя все има да си каже нещо 😀. Мирно и кротко не може да пие кафе, очите й все шарят нещо да видят, да е жива и здрава, хубаво, че не е често гостуването й/ им.

Все едно описваш моята свекърва! Като ни дойдат на гости, свекъра поема грижата по децата, а тя започва да лее съвети и акъли. Мъжа ми да хапне, че е изпосталял и да полегне да си почине, че ще се разболее, а аз да сготвя, изпера, изчистя, да сменя чаршафи и т.н.... А тя да размести и преподреди по неин вкус и удобство... Защото само и единствено тя знае къде, кога и как да пипне за да стане съвършено и божествено всичко...
Всички други са аматьори в сравнение с нейно кралско величество свекървата.... Grinning

# 386
Хахахаха, те като сестри 😀😀😂
Моята ми е казвала, че не харесва с какво съм постлала леглото 😀. Ама, при мен разликата е, че свекърът дудне заедно с нея.

# 387
Боже, боже, за толкова години брачен стаж не съм имала свекърва. Явно, голям цирк съм изпуснала.

# 388
  • София
Свекъра си налага да е перде, защото му е писнало от контрола и. Гледа да не се меси, но емоционално е пълен ръб. Дотолкова го е дресирала, че преглъща всякакви обиди, без да се засегне! А тя не спира да намира кусури там, където ги няма, на човек, който прави нещо полезно... Моя начин да се отърва от присъствието и е като се скараме и после не се виждаме и чуваме с месеци.... Обаче напоследък обработва мъжа ми. Преподава му уроци как да стане като нея... Sunglasses

# 389
Боже, боже, за толкова години брачен стаж не съм имала свекърва. Явно, голям цирк съм изпуснала.
.
Ми, как 😀😀😀
Че и безплатен 😀😀😀😀

Ляля, те не идват често, но всеки път е като за сто...отделно, че не се търпят взаимно с мъжа си, та и на техните скандали сме били свидетели. Трудна жена за понасяне е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт