С какво ви дразнят свекървите? – 115

• 40 780
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
В моето село в 5 сутринта нямаме детегледачки, Госпожо

# 361
Явно свекървата е крайно досадна,но пропускайте покрай ушите или обръщайте на майтап.

# 362
  • София
Ами тогава варианите ти са 2:
1. Гледаш си сама децата, т.е. така си планираш задачите, че децата да са около теб/мъжа ти;
2. Викаш свека и се подлагаш на тормоз и нерви, които после да си изкараш на семсйтвото.

ПП ако не е тайна какво нала неотложно детегледачество в 5 сутринта, на неособено малки деца (ако не бъркам са на около 8-10г., ако бъркам поправи ме).

# 363
Моята свекърва като идва също подхвърля разни неприятни коментари. Много ме дразни и с храните, с които купува и дава на децата ни. Знае много добре колко сме против хидрогенизираните и палмовите мазнини. Последният път ни направи палачинки с маргарин. Вика аз не купувам такива неща и после прави каквото си иска.
Ние обаче ги каним от време на гости (не специално да гледат деца), както и ние ходим често. Случвало се е и аз да реагирам остро, понякога се карат и с мъжа ми. Мразя да имам лоши отношения с хората, особено с близките. За щастие и тя е човек, който забравя бързо. Мъжът ми си почива като сме при тях на гости, децата много им се радват, баба и дядо се радват на децата, аз имам свободно време за мен си като сме там.
Не бих лишила за нищо на света децата си от още двама човека, които ги обичат безкрайно. Скоро си мислех как ако бях дете колко  много щях да се радвам да имам такава баба - любяща, всеотдайна и грижовна.

# 364
Хамстерите да не е потеглил към вечните хамстерски полета?
Мъхъм. След почерпка с лют чипс.  Cry
Пип2, кАжИ чеСно! Как можа да сложиш Говендър Мой и Хамстера в Света Троица с Даскалка?  Mr. Green
Много се извинявам!Те са в отделни групи,но с всички се забавлявах искренно!
Ох! Успокоих се!  Hug

# 365
За съвет не питах, но винаги приемам непоискани такива Wink
Най-малкият е на 4г. А ние сме в друг град. Не ми е болка за умиране, защото знам какво да очаквам. Днес ще е сапуна, утре друго. Преживява се Wink

# 366
Уиш, дано не ти си го хранила с лютия чипс. А ако е бил Уиш-младши, дано девойката не си е направила кардинални изводи за бащинските му способности.
П.П.: Съчувствам за хамстера, ние си гледаме у нас такива същества и, мишки-мишки, ама и те душа носят и се привързваме към тях.

# 367
Не бях аз. След като разритали грънците с Майката на Хамстера, Младши се е провалил в ролята на самотен баща на добиченцето- мушнал му парченца чипс да си хрупа и на сутринта го намерил, преселен във вечните хамстерски полета. Мир на мустаците му.

# 368
Не бях аз. След като разритали грънците с Майката на Хамстера, Младши се е провалил в ролята на самотен баща на добиченцето- мушнал му парченца чипс да си хрупа и на сутринта го намерил, преселен във вечните хамстерски полета. Мир на мустаците му.
Ааа, след? Аз бях останала с впечатлението, че трагичната гастрономична кончина на Хамстера е била една от причините да разритат грънците...

# 369
Може би всичко се нарежда когато започнеш да се държиш така както се държат с теб. И не очакваш нищо. Много ми е хубаво далеч от простотията.

# 370

Ето това ми действа зареждащо, кара ме да се смея с глас и да забравя семейни дрязги! Уиш, да си ни жива и здрава!

Румка, приемаш с усмивка изцепките на свекърва си. Браво на теб! Де да бях и аз така на млади години!

# 371
  • някъде в орбита...
Все си мислех, че Румката е от хората с глава на раменете, дето ако имаше други опции, щеше да ги ползва и без да й се напомнят варианти...

# 372
Скоро не съм писала, но- ето...
Днес бабата и дядото минаха да видят внучето, че са в града. (Мъжът ми е на работа). Аз си чистих в Детската стая, тъкмо приключвам и чувам бабет с коментар оттатък- нищо не чисти тя, само дрънчи...това за мене е супер нагло в чужда къща казано. Ще  си чистя, както си искам и толкова. Спестих си коментар, но другият път като съм у тях, ще й покажа нагледно колко гнусно са й замазани прозорците на великата домакиня. 🤢

# 373
Няма нужда да падаш на нейното ниво. Тъпанарският коментар, който е направила, че ѝ остане едничката житейска радост. Така че, да не ти дреме.

# 374
Да не вземеш да й измиеш прозорците?

Общи условия

Активация на акаунт