С какво ви дразнят свекървите? – 115

• 40 765
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Гледам руски сериал ,минисерии са обединени по четири ,та от 16 до 20 епизод и съм  на средата на това.Пиша, щото младеж би убил за мама и тати, жена му го напусна, съсед се оплака и ги ошамари щом отворят дума за тати-къде е бог.В същото време тати се отнася към него като с парцал ,да слуша старите хора, бла бла, а има милион заеми отвсякъде ,че няма пукнат лев от къде да вземе вече-за мама и тати.Мама вика направи нещо ,счупила ампула лекарство на тати.Горкото момче, а нашите муньовци са триста пъти по-добре и пак не се харесват.А полицай добър този , направо зор ми стана да гледам.
Линк за който иска да страда,навън ръми и  се наскучах.А темата е замряла.Не мислих, че е реално такова  обожествяване на родител.Криминални неща,покрай тях това гадното подчинение.
https://muvibg.com/filmi/ekshani/44855-realizaciya-season-1-real … sezon-1-2018.html

# 391
Днес е Международният ден на свекървата и тъщата. Да е честит на всички бивши, настоящи и бъдещи свекърви (хайде, от мен да мине, и на тъщите също).  Laughing

# 392
Честито!Честито! И дано се раздвижи темата.

# 393
Мерси, мерси от името на вси свекърви!Живи и здрави да ядосваме снахите, за по-интересно.Моята снаха за пръв път си представи как живеят тук ,фантастика беше, пълна изненада.

# 394
Къде "тук",във вашето населено място ли?До сега не е ли идвала?

# 395
Идва си повече от 16 години. За пръв път си представи как ще е добре да живеят тук, без наеми и хиляди за детска градина, с готова храна и  помощ за децата. До сега  дума не даваха да живеят тук.Сега пак няма да живеят, но бе изненада  само да си помислят,че може да стане.
Никой няма да живее  при мен, аз не съм съгласна, дори те да искат.Не искат, само мечти  е колко лесно става.Но ме развесели.

# 396
Всеки да си знае къщата и никой никому не е длъжен (да гледа деца, да помага). И все пак бих се радвала, ако свекърва ми понякога гледа сина ми. Да си почина за няколко дни, защото колкото и да си обича човек детето, понякога има нужда от това. Иначе сме се разбрали безгласно с нея - мъжът ми я посещава когато пожелае, понякога с приспиване и никога не го спирам, нито се цупя. А тя не ми се бърка по никакъв начин. Май взех, че се похвалих Grinning

# 397
Ние онзи ден бяхме у свекърите, защото мъжът ми имаше работа с баща си. Свеки спомена, че я боли гастрита, мъжът й я навика да пие един бусколизин. Стана ми кофти за жената и й дадох хапче от моите за гастрит, винаги имам в чантата. Направих й и чай. Много ми беше благодарна, пък аз съм добра и даже не се сетих за всичките пъти, в които ми е казвала лошотии. На сутринта ми звънна да ми каже, че е добре Simple Smile. Не е оплакване постът ми, но реших, че на първо място сме хора, а после снахи и свекърви Simple Smile

# 398
  • София
Ние онзи ден бяхме у свекърите, защото мъжът ми имаше работа с баща си. Свеки спомена, че я боли гастрита, мъжът й я навика да пие един бусколизин. Стана ми кофти за жената и й дадох хапче от моите за гастрит, винаги имам в чантата. Направих й и чай. Много ми беше благодарна, пък аз съм добра и даже не се сетих за всичките пъти, в които ми е казвала лошотии. На сутринта ми звънна да ми каже, че е добре Simple Smile. Не е оплакване постът ми, но реших, че на първо място сме хора, а после снахи и свекърви Simple Smile
Нещо обърка темите ми се струва?

# 399
  • София
Иска да каже че преди всичко трябва да сме хора!!!

# 400
  • София
Аз много добре разбрах какво иска да каже, но темата е за съвсем друго. Има си теми за спамочат "искам да кажа" и т.н.

# 401
На мен пък постът ми хареса.  И аз някой път се карам с мм, защото навиква майка си. Не че е винаги права, ама и той е едно цвете за мирисане...

# 402
На Афродита й бърка някъдеси, ако кажеш нещо добро за свекървата.

# 403
  • София
На Афродита й бърка някъдеси, ако кажеш нещо добро за свекървата.
+1

# 404
Извинявам се за спама, просто исках да покажа различна гледна точка. Достатъчно съм писала ПО темата с моята свекърва.✌

Румка, в моя случай я навика собственият й мъж, той редовно иззема функциите на свекърва Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 11:34 от Ива Кръстева

Общи условия

Активация на акаунт