С какво ви дразнят свекървите? – 115

• 40 765
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • София
На Афродита й бърка някъдеси, ако кажеш нещо добро за свекървата.
Нищо никъде не ми бърка, просто недолюбвам постове, за които има едни теми, а те са пуснати в други.

# 406
  • София
Афродита, тогава подминаваш!

# 407
  • при късмета
На Афродита й бърка някъдеси, ако кажеш нещо добро за свекървата.
Нищо никъде не ми бърка, просто недолюбвам постове, за които има едни теми, а те са пуснати в други.
Щях да съм много учудена, ако видя пост на Ива, в темата за хвалене на свекървите. Тя е с доста основателни постове в тази, при това и друг път е давала такива примери.
Ива, пак заради това, че и друг път си давала такива примери, с надеждата, че на свекърва ти ѝ е дошъл акъла или е оценила какво си направила. До сега не се е случило, ама ти си знаеш. Мазни се само като има изгода. Не ти казвам да ѝ го връщаш точно в тези моменти и да не помогнеш, но пък на момента може да ѝ припомняш това онова, че поне да се съобразява занапред. До сега твоята тактика не е дала резултат, пробвай с друга

# 408
Ма ко, тя е вече на години, не смятам, че ще се поправи някога. Липсва й такт, речта върви по- бързо от мисълта. Важното е, че не са чести сблъсъци и мъжът ми е на моя страна при конфликт.

# 409
Тъкмо се чудех мако кога ще се появи. Да ти обясни, че свекървата е винаги лоша.

# 410
Това не мога да го кажа, че е винаги лоша.  Да, има кофти изказвания, цупене и тн, но спрях да се паля толкова. В момента имаме толкова задачи на главата с мъжа ми, та даже като се видим с нея, не остава време за глупости.

# 411
  • при късмета
Тъкмо се чудех мако кога ще се появи. Да ти обясни, че свекървата е винаги лоша.
Не съм казала, че винаги е лоша. Ето, в случая не е. Ама си има изгодата
Ива, и аз не очаквам да се промени. Но току виж започнала малко да се съобразява

# 412
  • София
Не съм казала, че винаги е лоша. Ето, в случая не е. Ама си има изгодата
Ива, и аз не очаквам да се промени. Но току виж започнала малко да се съобразява
Има едни такива хора, на които им харесва все да са жертви, все да се оплакват, и все да мрънкат, обаче никога не предприемат каквито и да било действия за да си подобрят положението и да не им се качват на главите, въпреки че възможности бол.

# 413
  • при късмета
Афродита, често съм съгласна с теб, но понякога и не четеш. Или не помниш казуси

# 414
Е, хайде сега. Винаги съм постигала целите и то на високи цени. Това, че не мога да променя жена на години и с изградено мнение, не значи, че съм безхарактерна и мекотело. Упражнението е загуба на време и нерви, безсмислено. Спряла съм се на вариант с не толкова чести срещи и пускане между ушите. Засега сработва.

# 415
Чух моята свекърва да казва "Искам на еди кой си да му се върне тъпкано! Всичко се връща в този свят!"
Дам, връща се. Внимавай какво си пожелаваш.

# 416
Чух моята свекърва да казва "Искам на еди кой си да му се върне тъпкано! Всичко се връща в този свят!"
И това е лошо защото?  Smiley
Почти всеки ден ми се случва да си помисля/да си кажа "Оф, дано на тоя/тая идиот/тка му се върне тъпкано!!!".
Дали реално им "се връща", идея нямам, повечето не ги познавам.....Smiley

# 417
Защото е злобно.

# 418
Кое му е злобното! Да пожелаеш на гадняра да срещне някой по-гаден от него самия. Теб, ако някой те тормози, ти усмихнато и добричко му подаваш и другата бузка? Не ми се вярва.

# 419
?
Значи на злобаря му е позволено да е гаден и злобен с мен, обаче аз нямам право да му пожелая да вкуси от собствената си злоба по един или друг начин?
Ами, сори, ама не съм самарянката, която като й ударят "шамар", послушно подава и другата буза.

Общи условия

Активация на акаунт