💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 37 081
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 690
А тия кухари защо си мислят, че като номинират "враговете си", те на 100% ще отпаднат при двубоя?

# 691
Тези пък траки, влачели Наско... Много ми е интересно на логическия пъзел от вчера той как щеше да се справи. И това ми било спортист.

# 692
  • Sofia
Отвратителен е Георги Triumph

# 693
Ана Мария прие стратегията просто да повтаря думите на Гадостина)))

# 694
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А тия кухари защо си мислят, че като номинират "враговете си", те на 100% ще отпаднат при двубоя?
Отговорът се съдържа във въпроса ти.  Laughing

# 695
Ана Мария била на мнението на Радостина.. Ми що не кажеш по-рано? Каквото кажат другите, това е нейното мнение.

# 696
Радостина на коя фирма трови служителите в ролята си на мениджър?

# 697

По-интересното е защо тези кухари си мислят, че като изгонят Атанас и близначките, след това номинационните ПОБЕДИ са им в кърпа вързани и няма да се наложи да номинират някого от семейство Гастонови.

# 698
Гадостина защо всеки път е с една изтормозена (така да го кажа) физиономия..? Не помня дали съм виждала усмивка на лицето и..

# 699
Радостина е мениджър на телекомуникационна компания. Какво ще рече това - А1,Теленор, Виваком,... нещо такова?

# 700
Ана Мария - "Да, така е - да, така е."

# 701
Гадостина защо всеки път е с една изтормозена (така да го кажа) физиономия..? Не помня дали съм виждала усмивка на лицето и..
Тя изглежда като яла отровни гъби всеки път. Някой мобилен оператор е щастлив Гадостина да работи за него.

Ахахаха, Венцислава му пили и без това тънките нервички на Гого.
Ахахаххаахаха тоя па - логистик!

# 702
Стоенчо, why so stupid?

# 703
Мъжете на прабългарите само като ги гледам ме свива стомах.

# 704
Ох, Стоянчо, що си отвори устата. Голям си логистик 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт