💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 37 093
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Кой беше умника, дето се наложи Бояна да го ограмотява... ? Joy
Веско и той блесна, той си е класик де.
Този момент беше много смешен. LaughingLaughingLaughing

# 766
Струва ми се, че паленето на знамето е по-осъдително от яденето на вафли... Но, като гледам, ще му се размине без нищо... Да се маха по-бързо!

# 767
Гошо ако падне, ще има едно тръшкане, псуване, рев и сополи. Много се надявам!!

# 768
Само аз ли мисля, че Добрин може да страда от някаква болест в аутистичния спектър?
Не. Писах за това преди време.

# 769
Иска ми се да видя нааканата физиономия на дългия "стратег" чукундур...  Naughty
ТокУ като Гичето ще подскача, само че с емемейски подскоци и Удари по нещо твърдо. Ще има рев и обиди. 🤣.
Това с клечката за зъби беше мега гнусно... пък и я вади показно и оглежда старателно... Щях да повърна.

# 770
Във Фб има коментар, че
Скрит текст:
Наско ще спечели - уж от някой, който знае.
Видях цифри - като нищо може да има обрат и Георги да се препъне...

По реакциите на Стоян и на близначките се подразбира уж, че Наско пада, а Георги бие

# 771
Дългия "стратег" чукундур е Алекс, не Гогата. Wink

# 772
  • София
Освен това видях, че има логическа част с числа, при която мозъчната клетка на Георги ще се самоубие ритуално.
LaughingLaughingLaughing

# 773
Промото подвежда според мен.

Дано  Peace

Интересно това палене на знамето преди или след двубоя е  Thinking newsm78

# 774
  • Испания

Интересно това палене на знамето преди или след двубоя е  Thinking newsm78

Сигурно преди. След двубоя не би трябвало да се връща в къщата. Теоретично.

# 775
  • София
Дългия "стратег" чукундур е Алекс, не Гогата. Wink
Именно!
А при Георги няма да се размине само с физиономия, там ще има рязане на вени... да падне от Наско ще е доживотния му ужас!  
А и може да му се наложи да се пресели заедно с Борсука, щото повече няма да може да се покаже в Ямбол... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 776
  • София
Не гледах промото този път, но за съжаление пак подразбрах повечето неща от написаното тук. Тия от Нова са наистина уникални кретени.  ooooh! Ест. може и да са монтирали нарочно да изглеждат така нещата. Имаше няколко такива моменти в които очаквахме едно, а стана точно обратното. Макар че това са изключения, обикновено в над 80% от случаите си се разбира всичко, което ще се случи...
Аз пак ви казвам не виждам как ще се случи Наско да бие Георги. Аз съм за Насето ама е абсурдно хора, приемете го и по-малко ще ни боли. Wink Това е все едно някой от нас да хване тенис ракета и да ходи да бие някой професионален тенисист. Ами няма как да се случи. Сигурно ще има логическа задача, но докато се стигне до нея, Георги сигурно ще е натрупал огромна преднина и някак си ще се справи. А и не вярвам да е нещо чак кой знае толкова сложно. Според мен така ще нагласят нещата, хем да не е чак толкова силово (защото така Наско ще умре на плажа), хем да не е чак толкова логическо, така че всичко ще зависи от натрупаната преднина. А и Наско също ще е каталясал и мозъка тогава не работи по обичайния начин, така че и на него няма да му е простичко със задачата.
На 90% за мен е ясен победителя.  Confused

# 777
На мен  ми направи впечатление ,че Юлиян тича със знамето на прабългарите ,а не Георги.

# 778
  • Испания
Аз съм за Насето ама е абсурдно хора, приемете го и по-малко ще ни боли. Wink

Ти пък! Шегаджия!

# 779
  • София
Днес се надминаха, толкова глупости май не бяха показвали наведнъж. Искам да видя физиономията на Георги, ако Атанас го победи. Stuck Out Tongue Winking Eye  Но на прабългарите ще им стане адски трудно в битките. Подпалването на знамето е рядка простотия.

Общи условия

Активация на акаунт