💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 653
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 915
Честно казано, не ми изглежда нормално това, че всички славяни са станали приятели. Аз не бих простила, ако бях на мястото на Амелия - щом го е направила, или е лицемерна, или дебелокожа. И в двата случая не ми харесва.
Гледам предаването и харесвам само 3-4 души. Не смятам, че ако ги познавах на живо щеше да е по-различно. Да се харесваш с всички просто е фалш.

# 916
Изчетох ви. И аз чух сутринта Ваня как се издъни, но не сметнах за нужно да ви уведомявам. По - точно не ми остана време. Но се зарадвах искрено. Не желая да гледам индивиди като Георги по ТВ- то. Това е под нивото ми. И така ме унижават. Снощи  прехвърлих на Фермата заради него. Такива като него трябва да нямат поле за изява. Ни-ка-во! А те ми го показват в праймтама, а в сутрешния блок ни разказват кой кого набил на светофара или пребил жена си.
Наско и всичките Траки са ми светлия лъч, образно казано. Плюс още двама - трима индивиди от другите племена.
Та се наставям тази вечер с голям кеф да гледам как...

# 917
  • Калгари, Канада
Нямах време да чета последните страници, но както Юлиян се извъртя срещу Георги, така сега ще гледам с интерес и шефката как ще се извърти срещу Алекс. Очаквам, като успеят да махнат Наско (явно по-натам, в нова ТВ само гафове), тя да навие оперната певица и да се съюзът с близначките срещу мъжете.

# 918
Георги се е издънил на логическата задача, което само по себе си е логично, но е по-интересно дали щяха да го дисквалифицират ако не беше.

По другата тема, вече казах. Спойлери не чакайте от мен.

# 919
  • София
А, Георги си е за дисквалификация още от онзи ден, но това едва ли ще го видим с този екип...  ooooh!

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 21:22 от Не се сърди, човече

# 920
Честно казано, не ми изглежда нормално това, че всички славяни са станали приятели. Аз не бих простила, ако бях на мястото на Амелия - щом го е направила, или е лицемерна, или дебелокожа. И в двата случая не ми харесва.
Гледам предаването и харесвам само 3-4 души. Не смятам, че ако ги познавах на живо щеше да е по-различно. Да се харесваш с всички просто е фалш.
Според мен не е нужно да ги харесваш/да сте приятели, за да успееш да се кооперираш и да работиш добре с тях!

# 921
Е, да, но те демонстрират приятелство като ходят заедно на ресторант.

# 922
Е, да, но те демонстрират приятелство като ходят заедно на ресторант.
Така ли? Това снощи ли? Как така...
Не успях да гледам снощи! Какво е станало..

# 923
Не, по-напред в темата има снимка - всички заедно на ресторант (без Марешка).

# 924
Добре, това е игра. Някой трябва да е номиниран. Амелия и спечели. Какви драми- показаха, че като отбор засега са най- сплотени. Какво очаквате? Да се стрелят на площада?

# 925
Нали прочете, м?

Хора, които имат мозък в главите, могат да останат в добри отношения дори да се стремят към една и съща цел. Спортсментство се нарича!

# 926
Всеки си знае себе си. Какво като е игра - Бояна в прав текст й каза, че има "противна" енергия.
И Георги твърди, че си изпуска нервите в играта, но иначе харесва всички.
Не съм написала, че трябва да се стрелят на площада, къде видяхте такова нещо?

# 927
  • София
Не му знам името на тоя ,дето скъса цигарите, но е много нагъл.С какво право хаби парите на продукцията, дава акъл и дразни хората?

# 928
Е, ти сега очакваш някой да ти разкаже какво е станало от понеделник до петък и обсъдено тук в 30 страници ли?

# 929
Не му знам името на тоя ,дето скъса цигарите, но е много нагъл.С какво право хаби парите на продукцията, дава акъл и дразни хората?
Георги. Тазвечершния " герой".

Ох, тоз пак за рибите. Joy

Общи условия

Активация на акаунт