💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 649
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 930
  • Испания
Eй, Марешка е голяма усойница.

На Георги, явно, "са му скроили шапка" от продукцията, за да не го изхвърлят дисциплинарно.

# 931
Йоана като не й се седи, може да се напъне малко да поседи още, и като изгуби отборът й, да я пратят нея на дуел, и излиза.
И тя доволна, и отборът доволен.

# 932
Вече не ми се вижда страшен Георги.. оказа се детенце, егото му е обидено и се чуди как да привлича вниманието сега. Не са му проблемът цигарите и алкохола, хвърля и храната, сега ще пали знамето, защото нямало вече такъв отбор Прабългари! Колко много се е обидил от номинициите, не можа да преживее че след тях не му се извиниха, обясниха.. не го коментираха, а продължиха ежедневието си..
Аз мислих, че е агресор, той бил дете.

# 933
Тоя Георги тотално превъртя играта ! Аз такъв комплексар със самочувствие до кухата Луна не съм виждала ! Продължавам да се чудя защо от продукцията нищо не правят .
Добринчо и той нещо много взе да си вярва , радвал се , че нямало риба в мрежите , ама иначе яде 🤦🏻♀

# 934
Йоана изобщо не е за там. На нейно място можеше да е някой друг, който е кандидатствал с качествата си, а не с изявлението, че тежи 40 кг и животът му е труден.

Тоя Наско как така хвана морска болест за половин час? И Добри с попчетата - ами, досадно си е. Попчетата не са застрашени.

# 935
Оф, Добрин протеин да не види до края на живота си! С какви глупости ни занимават. Защо не се бори с храната, която се изхвърля? Чул нещо и го рецитира непрекъснато. Аман от псевдо специалисти!

# 936
Йоана като не й се седи, може да се напъне малко да поседи още, и като изгуби отборът й, да я пратят нея на дуел, и излиза.
И тя доволна, и отборът доволен.

Абсолютно! Но преди време някой пусна спойлер, че си тръгвала сама.. и сега се чудя спойлера за победителя в играта да не се окаже верен!

# 937
Що ти да не си по-специална с нещо? Никой друг не го заявява така открито и дразнещо. И ти очаквай да бъдеш докладвана.

А, Георги си е за дисквалификация още от онзи ден, но това едва ли ще го видим с този екип...  ooooh!

Защото съм прочела правилата на форума. Няма такова за спойлери. Няма триене за спойлери, има за спам. Спам е всичко, което не е по темата. Аз пиша по темата. Сори, няма да стане.

# 938
Абе не знам за вас, но аз покрай такъв агресор като Георги бих се чувствала застрашена и би ме било страх, честно 🙄 Дори сега, когато го гледам ми е едно такова свито. Чудя се защо позволяват това, вербалната агресия си е вид насилие, разликата е само, че не оставя видими следи.

# 939
Аз се чудя защо Георги и Стоян не са наказани за подпалването на знамето? Значи, да се ядат вафли е страшно осъдително, но да се пали реквизита е ок?!

# 940
Що ти да не си по-специална с нещо? Никой друг не го заявява така открито и дразнещо. И ти очаквай да бъдеш докладвана.
Защото съм прочела правилата на форума. Няма такова за спойлери. Няма триене за спойлери, има за спам. Спам е всичко, което не е по темата. Аз пиша по темата. Сори, няма да стане.
Аз ползвам основно мобилната версия, там няма опция спойлери!

# 941
Дами, нека бъде приятно на всички в темата! Идеята е да разпускаме, да ни бъде забавно.. Simple Smile

Розали@ , мен също ме беше страх онзи ден направо от екрана.. но сега ми стана смешно като скочи от леглото с мисълта да са в истерия от яд, сега пък запали знамето...

# 942
Аз се чудя защо Георги и Стоян не са наказани за подпалването на знамето? Значи, да се ядат вафли е страшно осъдително, но да се пали реквизита е ок?!

Стоян седи в сянка, знае че няма да го отнесе.

# 943
Не знам.
За мен няма значение какво и на кого е знамето. Дори да е на някоя футболна агитка, примерно, ултраси.
Грехота е да се гори знаме.

# 944
"Аз съм постигнал супер много и то не е малко!" - титан на мисълта.

Общи условия

Активация на акаунт