💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 606
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 990
  • Испания
Радвам се за Енджи. Дано всичко да е наред!

# 991
Оф, този Георги голям комплексар- не се радва че Има още една дъщеричка, непременно да каже- третото ще е момче. Ако нямаш син не си мъж?

# 992
Никой ли в това студио няма да му потърси сметка на този за грозното поведение? Откровен сексист и агресор. Защо му ръкопляскат? Защо на мъжете винаги им се разминава независимо как се държат?

# 993
  • 221B Baker Street
Нагласено е, защото играта беше подходяща за Наско. Но загубата си беше истинска.
Тази игра си е подходяща за всеки един участник. Мозъчните дефицити на някои участници обаче, не са проблем на предаването. Wink

# 994
Защо млади хора, които живеят в различни области на страната, не говорят правилен разговорен български език, а с такъв як диалект и мякане говорят, че просто е смущаващо?!

# 995
  • Берлин
Да, за Пламен и аз се учудих, че от ден едно е харесван тук в темата.
Тихо, подмолно, кюта към финалчето. Познавам доста пожарникари- ами, мъжкари са.

Преди няколко страници питах какво пишещите намират у Пламен. Мазен и прикрит ми е. И безгласен, защото е удобно

# 996
Когато игрите са силови- ама защо, ще ги изпотрепят, когато са логически- ама защо, не всеки може да мисли...

# 997
  • Испания
Георги пак се представя - дъвче дъвка в студиото.

# 998
Венцислава и Роберта да говорят с Пламен, и да номинират Юлиян следващия път.. Simple Smile Би било чудесно.

# 999
Да, за Пламен и аз се учудих, че от ден едно е харесван тук в темата.
Тихо, подмолно, кюта към финалчето. Познавам доста пожарникари- ами, мъжкари са.
Преди няколко страници питах какво пишещите намират у Пламен. Мазен и прикрит ми е. И безгласен, защото е удобно
Аз преди вас ги питам - още от началото, ама не казват...

# 1 000
Защо публиката в студиото ръкопляска? И тази гимнастичка колко е тъпа- той бил чувствителен?!

# 1 001
Венцислава и Роберта да говорят с Пламен, и да номинират Юлиян следващия път.. Simple Smile Би било чудесно.
Първо да изгонят Стоян.

# 1 002
Първо да изгонят Стоян.
Предпочитам първо Юлиян, докато е време Wink

# 1 003
Хора, какви са тези глупости... сега искат да втълпят на Георги, че е бил прав ли? Защо не го питат за просташкото му поведение...
Защо ръкопляскат на глупостите му... какво се случва????????

# 1 004
Този заслужава публиката да го освирка. Жалко, че това никога няма да се случи в България.

Общи условия

Активация на акаунт