💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 37 078
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 855
Студиото може да е на живо, но да са имали предварителна среща. Ще видим довечера.

Наско, ако не беше хвърлил въжето, Алекс можеше и да не забележи...Wink

На запис е. Току-що видях снимка във фейсбук, гост коментатори са Енджи Касабие и едно от златните момичета - Християна.
Calabaza, ако не ти е трудно, пусни ми линк на участието му и аз да го погледна.

# 856
Новата визия на Маша - от  снощи от най-скъпия крайбрежен ресторант във Варна

Прави се на Адриана Лима.
Мен ако питаш, направила се е на маймуна.

# 857
Точно - и аз това коментирах вчера, че съм запомнила само изцепката с магистралите, но нищо друго от участието му. А уж е много способен.
Но, честно, и аз нямаше да знам къде е Петрич, ако не го свързвах с баба Ванга...

# 858
На мен така ми харесва Марешка.

# 859
Хора,  къде я виждате Марешка, някъде по задните маси ли? Ако е момичето с черната коса, аз не виждам нищо от нейните черти -  или яко фотошоп или яко скалпел, вярвам първото.

# 860
Calabaza, ако не ти е трудно, пусни ми линк на участието му и аз да го погледна.
Заповядай!
https://www.youtube.com/watch?v=rlTfruWGQp4&feature=youtu.be
Има и първа част, но тя е 3 минути и не е интересна.
На Билалов много му личи отегчението и досадата от участници, които не харесва.
Сандо няма дори обща култура, камо ли да мине за умен и интелигентен... Не знае какъв е Гюро Михайлов!
Жалко участие с големи перки и се отказа, за да не загуби 2000 лв. Дребни потребности на дребен човек.
"Стоиш като Гюро Михайлов на пост - леко подигравателен израз за човек, който не може да вземе решение" - думи за довиждане на Билалов. И Сандо се усети как го клъвна с тях.

Ау, следващия играч е Гошо от "Женени от пръв поглед" -1, тия търсачи на слава са на конвейер из телевизиите. И той тръгна с голЕма кошница и си тръгна с 500 лева.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 14:39 от Анонимен

# 861
Наско побеждава Георги, то не знам остана ли някой да не знае. Даже и вече казаха кога Наско отпада. Гастонови не са мирясали.

# 862
Наско побеждава Георги, то не знам остана ли някой да не знае. Даже и вече казаха кога Наско отпада. Гастонови не са мирясали.

Кога?  Grinning

# 863
Кога?  Grinning

Месец и половина е изкарал.

# 864
Формата понабра скорост и вече е по-динамично; Реално ли гладуват според Вас и ли тайничко ги хранят?

# 865
  • София
Ей сега изгледах откъса с Джаферович от сутрината от На Кафе и всъщност той още в самото начало, едва на 50 сек., определено се обърка кой ден е, със сигурност мислеше, че днешният епизод е показан вчера, защото в прав текст си го каза кой загубил, кой спечелил, как и защо, голям гаф беше. А другото, което после каза, че се е видял с Георги силно бледнее на фона на горната изцепка.

# 866
Ей сега изгледах откъса с Джаферович от сутрината от На Кафе и всъщност той още в самото начало, едва на 50 сек., определено се обърка кой ден е, със сигурност мислеше, че днешният епизод е показан вчера, защото в прав текст си го каза кой загубил, кой спечелил, как и защо, голям гаф беше. А другото, което после каза, че се е видял с Георги силно бледнее на фона на горната изцепка.
Оооо да! И аз го изгледах току що пак. Днес като почна, не бях до телевизора и това не съм го чула. Ачик ачик си го каза.

# 867
  • Sunshine state
Ваня явно се е объркал нещо, защото направо даже обяснява битката и кой и защо печели, че даже го повтаря и завтаря..Joy Гаф след гафа в това предаване, егати.

# 868
Да, явно наистина е решил, че епизода с битката е вече излъчен и е ясно кой печели.

# 869
Аз доколкото разбрах Димо Алексиев не се появил в На кафе и явно са запълвали дупки и Ваня се е шашнал и съответно издънил. Той ми е много симпатичен (за разлика от жена му), доста е съобразителен и се изненадвам, че е сгрешил така.
Иначе...за всички, които не разбраха, че НАСКО печели сигурно ще е голяма изненада.

Общи условия

Активация на акаунт