💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 634
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 960
Много мислене тук. Георги направо прегря.

# 961
Много мислене тук. Георги направо прегря.
Изглади му се единствената мозъчна гънка 😁

# 962
То не е толкова мислене, колкото концентрация. Той просто не е спокоен и това пречи на мнемоническите му способности. Иначе това и малко дете би го запомнило. Той просто е под силен стрес и не може да се владее за разлика от Наско.

# 963
За Стоян 23 години е “крехка възраст”- то затова повечето млади мъже у нас са още при мама. На 23 можеш да знаеш. 6 езика и вече да си докторант. Или да имаш своя фирма. Но ние  имаме много медали по не знам какво? Млади дами, не знам какво ще правите, то безнадеждно положението...много сложни думи използвате за Георги- мнемонически умения? У тях такива работи не се продават, защото всичко е в силата!

# 964
Ее, ама 4 картинки ако не можеш да запомниш, не знам .. и то колко пъти се връща :х

# 965
Насето май шкембе си отглежда, досега не бях забелязала.
Ама пак си ми е фаворитче.

# 966
Е, може , просто е под стрес и не може да се концентрира и мисълта му блокира. Ако се беше успокоил щеше да ги запомни, а той през цялото време мисли "Изоставам трябва да го догоня и смачкам".

# 967
  • София
Боже, за първи път чувам някой извън родния ми град да казва "кесийка" 😂😂😂

# 968
Браааавооо! Наско!!!

# 969
  • Испания
Атанас три пъти носи топчето, а през това време Георги само развързва.

За напускането на Георги съм, но не вярвам, че не е нагласено.

Алекс: "Беше с едни гърди напред". С едно шкембе, бих казала.

# 970
Ех, помислих, че ще дадат на траките хранителните продукти...

# 971
Разбира се, че е нагласено. Продукцията подбира игри, които толерират този, когото те пожелаят- в случая Наско, защото е по- интересен. Георги си показа всички маймунджулуци и заслужено си отива. Това е шоу с образи, които се развиват. А Стоян и Пламен и Юлиан са пълни мишоци.

# 972
  • 221B Baker Street
Браво, Наскооо!!

Тоя па, Стоян, щял да отмъщава!
Пламен много, много ми падна в очите!
Не, че Юлиян не е лайно, де! Simple Smile

# 973
Подарък за рождения ден на Юлиян е това елиминиране на Георги Grinning
Георги все пак мълчаливо и с повече достойнство си тръгна. Само не разбрах защо, когато Гичка загуби елиминационна битка и се разстрои, дори разплака я изгониха на момента! Не позволиха на някой да й каже довиждане, да я прегърне..Алекс 10 пъти й повтори сбогом! А сега видяхме, че Георги си взе довиждане със Стоян..
Надявам се Георги да си е взел урок, но не виждам да е така.. той смята, че е загубил, защото са се съюзили слаби хора срещу него. Смисъл?

# 974
Дано Стоян е следващият изгонен от прабългарите. Почти толкова непоносим е колкото Георги.

Общи условия

Активация на акаунт