💪"Игри на волята: България" - Тема 5 /30.09. - 06.10. 2019/

• 36 603
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 1 005
Мога да обясня за себе си и Пламен- мълчеше си, справяше се добре и е пожарникар. Всички имаме нужда от герой. Видяхме го в него, но до момента, в който Юлиан започна да репресира жените в племето , а те всички си мълчаха.

# 1 006
Защо публиката в студиото ръкопляска? И тази гимнастичка колко е тъпа- той бил чувствителен?!
Защото са като кучето на Павлов - в студиото има табелка Applause, и като светне - пляскат.
Мда, гимнастичката сцепи с мнение...

# 1 007
  • Испания
Пламен бил като Швейцария.

# 1 008
Изумително.... тъкмо реших, че имаше справедливост като избраха тази игра, за да покажат на Георги индиректно, че не може да се държи така и те го канят в студиото, където той продължава да говори глупости, да се хили и те му пляскат!

# 1 009
Горкия Георги ... че той се оказа жертва 😳 тръгнал с големия си умствен капацитет да определя кой да ходи на дебелариум .... жива да не бях

# 1 010
  • 221B Baker Street
Алекс първо трвбваше да обясни на Герги що е то "миманс"...
Иначе другия Жоро в студиото ми е любимец! Simple Smile

# 1 011
Ми Ориент сме, патриархат... Масово семействата живеят така! Жената пере, готви, чисти и слуша. Прави салатка, сипва ракийка. Неандерталци.

# 1 012
Ами това е- агресията е плод на чувствителност на нежна душа. Ако е обидил някого- то обиденият е виновен. Милков пък щял и къщата да пали. Направо му изчеткват образа на този австралопитек. Няма ли там един човек да му каже- прост си, недоучен си, прояви се като простак. Извини се на хората, че им влезе в домовете и върви по дяволите!

# 1 013
Защо публиката в студиото ръкопляска? И тази гимнастичка колко е тъпа- той бил чувствителен?!
Аз ще я питам пак за мнение, ако всеки ден и се обяснява, че е диво прасе, яде от корито и тн.
Георги обяснява, че се дразни на слабите, че казвали не мога, пък тази игра била за сила, дрън, дрън, ми то се видя, че не е само за сила, а и за акъл и концентрация и самообладание и тъкмо ту той се издъни.

# 1 014
  • София
Чудя се жена му как го издържа такова самодоволно мрънкало.Дали и нея праща на дебелариум?

# 1 015
Е, хайде сега, ясно е, че Милков го иронизира с паленето на къщата! Той каза, че би го направил, ако говореха за неговата емоционалност и АКО така се правеше от емоционалност когато не умееш да си владееш емоциите и да ги канализираш в нещо градивно, а не разрушително.

# 1 016
Майко мила....майчице.... hahaha
Що за бесен,зверски диалект hahaha
Това е направо престъпно Laughing
Чудя се такива персони не гледат ли телевизия,
не слушат ли радио?Не им ли прави впечатление,че
никой не говори така? Sick ooooh!

# 1 017
  • София
Честито на Енджи Касабие! Heartbeat
Епизодите в петък са ми най-интересни и приятни, защото след тях следва студио, което доста се различава от коментарното студио на предавания като VIP Brother, където има защитници, приятели на участници, платени коментатори, негледащи предаването, etc и всички говорят едновременно, крещят. Тези тук си анализират точно като зрители, освен това следят играта. А и сред участниците няма положителни образи според мен, та поне в петък подкрепям Ваня Джаферович в игрите. Smile И едва днес се замислих, че ако те гледат съ семействата си, би трябвало да гледат предаването в реално време по NOVA? И това студио, не е заснето веднага след конкретните игри?
От всико, което излъчиха днес, се изненадах най-вече от това, че Стоян е само на 23.

# 1 018
В миг на умопомрачение, Blush като видях ЧРД на вратата , си помислих, че от формАта са си намерили повод да нахранят и другите племена, като ги поканят на РД Smile SmileSmile

# 1 019
Е, хайде сега, ясно е, че Милков го иронизира с паленето на къщата! Той каза, че би го направил ако говореха за неговата емоционалност и АКО така се правеше от емоционалност когато не умееш да си владееш емоциите и да ги канализираш в нещо градивно, а не разрушително.
Проблемът е, че австралопитекът и част от публиката схващат буквално. И го разбират като оправдание за Гошо.

Общи условия

Активация на акаунт