Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 30 септ. 2019, 10:22 ч.

Много искам брак и още едно дете

 • 11 600
 • 408
 •   2
Отговори
# 30
 • Насред хаоса
 • Мнения: 4 341
Никъде не съм казала,че той Не иска брак и дете, не се знае иска ли,не иска ли и кога...ако иска. И защо мислиш,че не е влюбен?И напротив той прави ужасно много неща за връзката ни и за да сме заедно!Една връзка трябва да има развитие ако и двамата нямаме деца ...а ние и двамата имаме, както и сме наранени от предишните си връзки, аз имам и развод. По-различно е. А и сме от 1г заедно...мисля даже огромно развитие има връзката ни за такъв период.
Навила си си на пръста това, обаче пропускаш, че ако продължаваш да натискаш, ще отблъснеш човека от себе си. Вместо да се радваш на това, което имаш, и да насочиш усилията към осигуряването на децата, които имате, ти напираш за още. Наистина разсъждаваш като 14-годишна.

# 31
 • София
 • Мнения: 19 496
Янче, казваш, че връзката ви се е развила. В каква посока?
Направихте ли ремонта и обособихте ли стая за двете момчета?
Синът му при вас ли преспива, когато е с баща си или пак са в апартамента до на баба и дядо?
Какво от това, което ти искаш той прави, защото както гледам, двете основни желания вече година са неизпълнени, а и ония празнувания ежемесечни са заминали в небитието?

ПП. Магдена, тук иде реч за 4-то дете. Две нейни, едно негово и мерак за общо........в 3 стаен апартамент.

# 32
 • София
 • Мнения: 290
Да направихме ремонта и детето му вече спи вкъщи когато е при него.

# 33
 • Мнения: 1 872
Явно не иска дете. Ти имаш две, той едно- радвайте им се и толкова. Да не стане после твоите и моето бият нашето. Не те разбирам, на 39  вече с две деца тепърва бебе да гледаш. Ще го отблъснеш според мен. Друг въпрос- той как се отнася към твоите деца? И наистина ли очакваш мъж да помни дати, месеци и прочие.
За чий ти е да се жениш пак, веднъж си се опарила. Прекалено ми е на мен, може и аз да имам бъг, ама защо  не се радваш на това което имаш. Не искай много, че после да не ревеш в нова тема- той не ми помага за бебето, той не ме обича вече. Абе искайте толкова, колкото можете да платите! Защо си усложняваш живота, идея нямам.

# 34
 • Мнения: 3 294
А откъде става ясно колко деца могат да издържат?

# 35
 • София
 • Мнения: 19 496
В тристаен апартамент са и двете момчета- неговото и нейното, спят в една стая, когато бащата го вземе.

# 36
 • Мнения: 22 459
Офтопик. А има ли според вас, дами, изобщо допустим и оправдан мотив за искане на трето дете?
Четвърто. Тези мотиви са различни за различните хора и всички до един са оправдани, ако разполагаш с емоционалните, психически и материални ресурси за отглеждането на децата.

# 37
 • Мнения: 1 726
Яна, и аз си припомних старата ти тема. Мислиш ли, че в апартамента ти ще е комфортно за три постоянно пребиваващи деца и едно идващо през уикенда? Можете ли финансово да си позволите да ги отглеждате? Имате ли финансови буфери за кофти ситуации - например, оставане без работа? Успявате ли да поемете без проблем разходи като извънкласни занимания, предстоящо кандидатстване на децата след 7-ми клас, за висше образование и т.н.? Само от година сте заедно, ако не ви се получи, ти ще можеш ли да отглеждаш три деца сама? Помня, че бившият ти мъж нито взима децата, нито помага финансово. Напълно възможно е човекът да те обича и да иска да живеете заедно, но без брак и 4-то дете. Аз, например, категорично не бих се оженила повторно. Бих искала синът ми да ме наследи изцяло и за двама души с вече налични деца, вариант съжителство без брак ми се вижда по-удачен.

# 38
 • Мнения: 473
Именно! Ако разполагаш с ресурсите и двамата го искате!

# 39
 • Мнения: 690
.....Преди на всеки месец от началото на връзката ни на датата се сещаше и той, а сега като днес му казах че онзи ден сме направили 1г и 1м той каза, ма ти броиш ли ги....не знам какво да си мисля, иска ми се да знам какво мисли той...за брака...бебе....но не смея да повдигам темите. Чудя се дали от време на време е добре да му намеквам,че ми се искат тези неща или пък нищо и да си мълча....предполагам притеснява го, че вече имаме 3 деца и си е лудница, финансово сигурно също, но времето си лети....

Янче, това което описваш е нормално. Живеете заедно, ежедневието ви навлиза вече в някаква рутина. Не може 20 години да отчиташ датата, на която сте се запознали Simple Smile  Не смятам, че иска брак и друго дете, определено. Вероятно го устройва сегашното положение и просто иска да сте заедно. Толкова.

# 40
 • Италия
 • Мнения: 2 112
Не разбирам защо се опитвате да убедите жената, че без брак и без още едно дете ще й е по-добре. Тя не мисля, че има колебания и темата не е това, а дали мъжът до нея иска същите неща. Иначе съм абсолютно съгласна, че децата са голяма отговорност (но не мисля, че трябва да са осигурени до и след висшето образование), но те трябва между тях да изяснят могат ли и желаят ли и двамата да я поемат. Другото, с което съм съгласна е, че нищо насила не става. Аз обаче не бих губила време да се чудя иска ли, не иска ли, а бих провела директен разговор. Става въпрос за хора на определена възраст и с опит зад гърба си, а не тийнейджъри - “харесва ли ме, не ме ли харесва...” И един въпрос към авторката - имаш голямо желание за още едно дете, или държиш да имаш дете точно от него и ваше общо?

# 41
 • Мнения: 143
Е , защо всяко момче трябва да има негова стая ?
Може би се е видял в чудо с повече деца и се е отказал .
Просто поговорете , кажи какво искаш и се разберете . Защо са се развели с жена му ?
А , ако и с него не се получи , как ще я караш с децата ?
Той на колко е ?
Важно е че мисли , а не да прави действия , за дете , което няма да може да гледа.

# 42
 • Мнения: 14 366
Дали мъжът иска или не брак и 4-то дете, само той може да й каже, ние откъде да знаем... От това, което описва, не иска нито брак, нито дете. Ама не сме врачки все пак...

# 43
 • Италия
 • Мнения: 2 112
Дали мъжът иска или не брак и 4-то дете, само той може да й каже, ние откъде да знаем... От това, което описва, не иска нито брак, нито дете. Ама не сме врачки все пак...

Така е. Затова според мен правилното е да потърси отговорите на въпросите си от него. Не виждам обаче смисъл в съветите “за какво ти е брак, за какво ти е дете, радвай се на това, което имаш”, защото може тя да си помисли, че иска твърде много, а всъщност да се окаже, че дори мъжът до нея изобщо не държи на нея, какво остава за брак и дете.

# 44
 • Варна
 • Мнения: 8 943
На твое място бих си гледала отношенията с мъжа, и децата. Не знам защо напираш за брак, а детето - разбирам те, ако го искаш, но имаш си свои, той - също, разбирате се, общото - защо ти е фикс идея?

Общи условия

Активация на акаунт