Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 23

• 40 847
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
: )))) Гости - ми първо единия , после другия ; )))
Има 3 петъка с днешния до тогава. Гледаме Херджая. После ще видим.

# 136
Боби Hug,благодаря за 1-ви фрагман на СМ! bouquet

Дъга Hug,благодаря за останалите преводи! Hug

Как можаха в петък!Толкова е натоварен по всички канали-Вятърния по АТВ,Опасни улици с толкова сезони по к.Д,Навсякъде ти-по Фокс,по държавната има исторически за престола мякакъв си! Peace Очаквах в сряда,нали Кузгун прави финал

а този го помня от Карадайъ...Юрдаер Окур...

# 137
Много интересно изглежда фрага на "Скъпо минало".

Ето превод на репликите на руски.

- Сегодня я получила одно письмо. В этом письме было написано,что у меня есть две сестры, о которых я не знала. Если это все правда,то я очень хочу тебя узнать.
- Привет.
- Привет.
- Это поменяется.
- Текин, нет времени,как я до вечера поменяю платье?
- Если я сказал,что переоденешь,значит переоденешь.
- Увидимся на свадьбе.
- Увидимся.
- Ты же придешь вечером?
- Если бы жених был не Малик,пришел бы.
- Это отправил тот,кто знал,что я вас найду.
- Ты хочешь узнать,где твоя семья?
- Тот,кто видит смерть, думает, что знает все. На самом деле,есть еще много всего,что он узнает.

Вече и със субтитри.

https://vk.com/dizimaniahbt?z=video-120646010_456240536%2Fc54a18 … l_wall_-120646010

# 138
Пуснаха превода на ДЧ...

4 серия чудо доктор (русские субтитры)

https://vk.com/turk.sinema?z=video-83475167_456243446%2F5d8089ef453ab33f0e

и тук-https://turkru.tv/chudo-doktor-4-seriya.html#russkie_subtitry_turksinema

# 139
Момичета , ЧОК МЕРСИ ! Heart Eyes
СМ - Не трябваше да е в петък , да не им изиграе лоша шега .Аз нямам проблем ,защото Вятърния ми доскуча - много викане , много омраза и подлост  , сюжетът  кръжи от единия конак до другия и обратно  , няма динамика .Но Рейан и Миран ( страхотна химия ! ) , и прекрасната музика харесвам . За това ще си гледам Севдичка с кеф !
Пожелавам им успех !
ЧД - сега ще се насладя на епизода Grinning
 И знаете ли каква е физиономията на Хазал ( Белиз ) - зловеща ,( наистина прилича на извънземно , ама лошо ) за това и е трудно да пресъздаде добра , уязвима и крехка жена каквато е героинята и .

# 140
Оф, нищо и няма на Белиз/ Хазал. Ако не я бяха сложили да любимеца- хич нямаше да и придиряме. Интересна и ефектна е. Всяка от нас се вижда до сладкия Онур и затова Хазал да си я наплюем. Лека нощ!

# 141
  • Варна
Ахахахах Вики : )))))) JoyJoyJoy

По принцип нищо й няма : )))) Обаче тя не може да играе мила и добра. Лицето й, излъчването й, мимиките й са в противоречие с такъв образ пък се опитват да ни я пробутат за такава.

Мен тия от Ябълката почват да ме ядосват - защо всички други си пускат промота, снимки, видеа - тия нищо.
Един фраг пуснаха и толкоз. Какво толкова крият и не показват. Или не могат да се организират. То бива , ама толкова са несериозни. Наистина ме ядосаха Triumph Пускат някакви тъпотии от снимките от време на време - ама наистина тъпотии. За всички други сериали има толкова много инфо - тука трябва да си смучеш от пръстите.

За СМ си мисля ,че е стратегия да са в петък. Така ще вземат от процентите на другите и няма да има сериал, който да дърпа много нагоре. Математически са много тънки сметките. Като смъкнеш от процентите на конкуренцията , така и другите им сериали на дадения канал могат да се качат нагоре в общата класация. И аз преди се чудех защо се тикат в 1 ден и особено като има фаворит с големи проценти, но сега ми се струва по-логично. На Стар се чака и Дъщерята на посланика - поне знаем , че няма да е в петък : )))) . Обаче Стар са много гадни - като им паднат процентите и махат сериала. Май те са с най-много спрени сериали.

# 142
Тая Ачеля много дразни. Такъв дразнещ персонаж са го вкарали единствено турците. В същия епизод тя звъни на Али и той й помага с алкохолната проба, а в следващия момент му ги изговори тия неща, дори и в изблик на ярост е страшно кофти. Не виждам с какво го заслужава това отношение. Със сигурност превъзхожда абсолютно всички с интелекта си и е много повече доктор от тях, въпреки че е аутист. А Назлъ също леко ме издразни в края... Вместо да тръгне след Али и да види какво му е, защото очевидно беше в много лошо състояние, остана препарирана като видя Ферман. Не знам, според мен повечето от тях са неблагодарни за това, което той прави за тях. Правилно си го каза - "Аз съм аутист, не глупак".

# 143
ЧД -Изгледах епизода . разбира се ми хареса .много хубаво играят всички + гост актьорите .Добра режисура .
Чукур Hug имаше снимки от сл . епизод - Назлъ и Ферман пред блока на Али , няма да го оставят сам . А за Айчеля си прав , кучка е тя , несподелената любов и ревността така я съсипват , че изкарват най-лошото от нея .За да  нарани  Назлъ направо съкруши Али .
Вики Hug , и аз като Боби си мисля ,че Хазал има студено излъчване и не се справя с ролята на положителен персонаж .Но се замислям - колко да е положителна героинята и , виждаме как се държи - несигурна , злопаметна , нетолерантна .Само с д-р Адил е мила . Явно бащата е бил силен човек и тя има комплекси . За това не я харесвам . Например Севда много ми беше приятно да я гледам да играе с Онур , защото ролята и беше на мило , умно и силно момиче ,и заради химията им на екрана . А м/у Онур и Хазал има паяжина , не химия .Тя е дървена и скована в общите им сцени , а Онур е по-убедителен. А Кавълджъ е много красива и изискана жена , приятно ми е да я гледам , макар  тук да е лошата .
СМ - Боби Hug права си ,че много сметки е правят , но понякога излизат криви .Да стискаме палци на Севда и компания .
ЗЯ - нима ни учудва несериозното отношение към рекламата на сериала ? Но и той си има публика .Дано продължи с високия рейтинг, да не се изчерпат лъжливите кучки крилати , че много станаха там .
Лека нощ дружки и другарче !

# 144
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря на всички за коментарите! bouquet bouquet bouquet
 Само да вметна за Хазал/Белиз,тък като съм я гледала в ''Госпожа Фазилет и нейните дъщери'',а също и в ''Кара пара ашк'',че си играе по същия начин-студена и безизразна! Peace

Онур е поздравил Севда за новия й сериал... newsm10

Тя е пуснала анонс за СМ,а Онур е написал в отговор:
''Севда ще удари и ще вкара гол!''

Скрит текст:
Актив под ночь 🌔

— Мир обязан нам, молодым, безграничной любовью. Такова система. А мы - этим невинным созданиям.

— Для сумасшедшего каждый день, как праздник.

— Никакого различия между детьми.

=============

ЗЯ...
Пуснали са новите снимки за 52еп. на ЗЯ по нощите,за озета по-късно

Yasak Elma 52. Bölüm Galerisi

Желая ви приятна събота и дано не е дъждовна като вчера! Wink Hug

# 145
Добро утро! Coffee

Хазал не съм я гледала никъде- нито в добра роля , нито като лош герой. ДЧ все още не съм гледала също. Коментара ми е  на база преглеждане на инстаграм профила ѝ и някои снимки и гифчета пускани в тази тема. Изобщо не е повлиян от факта, с кой си партнира. Е прилича ми на извънземно, което не е задължително да е хейт коментар или пюене Relieved Ще ѝ дам още един шанс като я видя в действие Wink

Аз ще гледам СМ  в петъците, ако имам време изобщо за онлайн. Иначе с превод. След като две групи пуснаха превод на тийзъра, то със сигурност няма да остане без букви. На мен обаче ми се струва, че ще е по-разчупена и съвременна история, не тежка драма.

# 146
Здравейте, момичета и момче! wavey wavey wavey

Благодаря ви а споделеното!

СМ
Не знам как ще вместя още един сериал в и без това натоварената си програма, но много ми стана интересно всичко около „Скъпо минало“ и искам да знам още и още... Има доста време до 25 октомври, тепърва ще ни разкриват още подробности. А Севдичка е много нежна и красива с тези къдрички. Дано има успех с новата си роля.

Денят си е ден, на мен не ми пречи да е петък и мисля, че хубавото си намира път да пробие при всички обстоятелства. Така и не можах да проникна в логиката на това, което се харесва на турските зрители, но напоследък все по често в един и същи ден може да има по три сериала примерно със стабилен рейтинг, които не си пречат един на друг. Дали това е тактика и какви са мотивите на каналите, когато избират деня на излъчване не знам, но някак си за СМ усещането ми е, че ще е добър и ще има успех. Ще стане, както е написал Онур: „Севда ще удари и ще вкара гол!".

В една от групите в контакта прочетох нещо ново за Синан. Че е имал големи семейни проблеми в миналото и е преживял насилие. Проблемите му са свързани с баща му Текин Малик и точно заради тях е бил в затвора 5 години. След като излиза от затвора, живее в морето и работи като моряк.

От това, което знаем засега става ясно, че съдбата по странен начин ще преплете съдбите на героите в тази фатална нощ. Възможно  е тайната на момичетата от въпросната нощ да е свързана със смъртта на този противен Текин. Той явно е някакъв тъмен субект, щом заради него сина му е лежал в затвора и хем по негова семейството на Ипек е изгубило цялото си имущество, хем тя по-късно ще има връзка с него. Сигурно с този брак тя по някакъв начин се опитва да спаси семейството си и лозовата плантация. Иначе защо да се жени за тоя крокозъбел… Дано поне сватбата не се е състояла, преди да гушне букета. Ха, ха, аз не го харесах и набързо го уморих.

Виж тези двамата са друго нещо. Само Синан да се приведе малко във вид като се върне в  цивилизацията.

ЗЯ
Тази седмица гледах много набързо на руски и нещо явно ми убягва. Защо след видяното във фрага, че Халит носи бебето на Йълдъзка решихте, че са й върнали нейното? newsm78  Нали са сменени , каква е гаранцията, че това е нейното? А и откъде да й го връщат, тя нима не си е тръгнала от родилното с бебе…. Сигурно не ме разбрахте, ама нейсе. Laughing Ще се връщам да повтарям.

Отивам да се порадвам на слънчицето, докато не се е скрило отново, а като се върна ще гледам „Доктор Чудо“, защото вече нямам търпение.

Хубава събота, момичета! Nature Sunny

# 147
  • Варна
Привет!

ЗЯ
Ахаааа - значи сети ли се по нощите : )))) Не мога изобщо да ги разбера защо го правят. Никаква система няма, винаги закъсняват.

Дъгичке - от фрага, сякаш са разбрали още в болницата, че това не е бебето на Йълдъз. Може би изобщо не си тръгват с него от там. За това после Халит й носи нейното.
Да видим кой се е сетил да направи тест на Йълдъз с бебето, защото явно е така - щом гледат някакви резултати.
Дали Асуман е усетила - снимката как гледа Йълдъз и бебето е по-особена. И нали тя има способности би трябвало шестото й чувство да й  е дало сигнал.

СМ

СКЪПО МИНАЛО епизод 1 трейлър 2 бг. суб.
https://www.vbox7.com/play:a8b9687576
https://www.rapidvideo.com/v/G7NHD35FCE
Преводът принадлежи на група
"ASKIM - най-новите турски сериали".

ДЧ

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 16:13 от BVAR

# 148
ЧД -Да кажа за рижка  от снимката с Ферман - ОВЦА Joy
ЗЯ- и аз мисля като Боби ,че Йълдъз се е прибрала без бебе .Ще видим в понеделник .

# 149

Общи условия

Активация на акаунт