Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 23

• 40 850
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
ЗЯ
Боби  Hug, благодаря, че ми отговори за бебето. Частта за Асуман ме развесели, бях забравила с какво си изкарва хляба тя. Всъщност самата Йълдъз би трябвало да поиска да се направи тест, ама дали ще се сети. newsm78 Ако направи този тест и се докаже, че бебето не е нейното, е съвсем логично да се прибере в къщи без бебе. Ще видим, само дано не ни вкарват в голяма драма и с това.

Озета за 52 серия

Докато Йълдъз се опитва да докаже, че детето е на Халит, Ендер осъзнава, че вече няма никаква полза от Йълдъз.
Шахика смята, че е успяла напълно да контролира Халит, затова преминава към останалата част от плана си.
Халит преминава към действие, за да изключи напълно от живота си Йълдъз, за която смята, че го е предала.
В същото време, когато Йълдъз е напълно разбита, стар враг ще й протегне ръка за помощ .

Хайде сега, ново двайсет. Ендера ще се откаже от Йълдъз, а ще й помогне нов враг. Кой ли ще е?

Много хубави снимки на Севдичка.

Изгледах ЧД и малко се поуспокоих. Рижата много ме дразни, но тя сама си подписа смъртната присъда. Втори път една и съща грешка гордия Ферман няма да й прости, ще видите. Много го разочарова тя и го обиди.

# 151
ЗЯ - Момичета Hug какъв е този озет ? Нищо общо с фрагмана . И Кой е този стар враг ? Зерин , може би ? Нали официално никъде няма ,че е напуснала сериала като Онур, Севда , Айшегюл и Ахмет  ?
СМ - Радвам се ,че Онур и Севда продължават да са приятели , всички много се радват на поздрава на Онур във връзка с новия сериал на Севда . На снимката Севдичка е като слънчице !
ЧД - подругите пишат ,че някъде коментирали ( нали сега Докторът е хит и коментари от всякъде  ),че Танер бил даже по-хубав от Онур въпреки сините му красиви очи .Те не са много съгласни ( аз също ) .Танер е голям сладур и е чаровник , но не е красавец . "Демир '' е много хубаво момче , а Танжу също е много хубав мъж . Въобще каста е подбран много добре , всички са ми приятни и хубави с изключение на ...знаете коя . Харесва ми момичето , което играе секретарката на Белиз , прилича ми на испанка , с много хубава фигура за разлика от кльощавите Белиз и Назлъ и тромавата Айчеля .
И да вметна - макар ,че не съм гледала амер.сериал  , съм запозната с каста , турските актьори в Доктора са много по- привлекателни !
Лека нощ , другарки .Аз оставам с Брат Пит и Марион Котияр .

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 23:20 от Phillipine

# 152
  • Варна
Много готина Севда , браво.

ДЧ
Във ВК-то имаше клип от сцената с дроба и как го оперират на пътя.
Ами американците ряпа да ядат. Много им е бледа сцената и безлична. Турските актьори го изиграха къде , къде по-впечатлително. Иначе сцената е 1:1 с оригинала като действия и текст. Даже и конусчетата как поставят да спрат колите Grinning

Танер-Али играе ролята превъзходно. Изобщо не може да седи въпроса кой е по-красив. И двамата са си красиви и имат чар.
И аз Фили много харесвам Мурат - д-р Танжу - . Даже и идея си нямам защо : )))) Фин, елегантен мъж и културен. Чертите на лицето му са приятни. И като дава интервюта си личи ,че е възпитан и умен.

ЗЯ
Кой ще да е този стар враг Rolling Eyes ? Или враг на Халит? Или на Йълдъз? Или на Ендер?

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 00:00 от BVAR

# 153
  • Варна
Има превод на бг на трета серия на Доктор Чудо : )
Благодарности! bouquet

# 154
# 155
Добро утро! Hug Hug Hug

Ели HugЛили Hug,благодаря за превода на ДЧ! newsm51 newsm51

Дъга HugБоби HugФили HugМарсия Hug,благодаря за снимките,преода на озета и за коментарите! bouquet bouquet bouquet bouquet

Вчера липсвах,но бях заета!Имахме изненада!;-) Роди се внука ми Симеон! Heart Eyes newsm07Почерпете се за негово здраве! Peace
Скрит текст:

още снимки за новия епизод на ЗЯ

Приятна неделя,момичета! Hug Hug Hug

# 156
Здравейте! doh

Злати, честита радост!
Да ви е жив и здрав Симеон, да расте весел  и щастлив и да носи много радост на цялото ви семейство!

СМ
Промо снимките, но този път по двойки.

Ипек и Синан

Джахиде и Джемал

Дерен и Кенан

Азра и Махир

И още нещо за СМ.

По-рано се съобщаваше, че Еркан Петтеккая ще се появи като гост.актьор в първи епизод на „Скъпо минало“ но очевидно това няма да се случи и на негово място ще видим Юрдаер Окур.
Явно Еркан е щял да изиграе полята на Текин Малик, което потвърждава версията ми, че ще се сбогуваме с него още в първи епизод…

Пожелавам ви приятна неделя с една от любимите ми промо снимки за „Доктор Чудо“. Тук добре са се подредили…

# 157
Честито, Злати. Живо и здраво да расте малкото момче, в щастливо и сплотено семейство!

СМ: Ние нали именно него видяхме във втория тийзър на сериала. Странно ми е да си представя Севда в интимни отношения с него и чак сватба спретват...

# 158
Привет! Hug

Дъга HugМарсия Hug,благодаря ви за пожеланията! Hug Hug

Явно са правили проби кой как ще изиграе ролята на Текин Малик и са избрали Юрдаер Окур!Какви ги вършеше в Карадайъ! Peace

ЧД-зад кадър с Онур...

Танер взимал 70хил.т.л. за всеки епизод! Peace
Скрит текст:
#DiziMania #TanerOlmez #MucizeDoktor

🆕 За каждую серию сериала «Чудесный Доктор» Танер Олмез зарабатывает 70 тыс турецких лир.

ЗЯ-
нова-Еда с Буурахан и Ирем

зад кадър от сета

# 159
добър ден , злати прекрасна новина, честито  на цялото семейство ,  здраве и любов за всички ви , мерси за почерпката / и да си послушна баба  Joy/

боби , еидин , благодаря за  линковете и превода на на д4 -  най после али получи благословията на ферман

# 160
  • Варна
Злати , добре дошъл на Симеон! Много хубаво име! Да сте живи и здрави всички! bouquet

ЗЯ
Тази Ирем я бях забравила : ))))  - не беше добро същество Relieved
Боже колко народ се извървя през този сериал ... сигурно вече има 200 човека.

Сетиха се да пускат и те по нещо.

СМ
Дъгичке, колко много информация Hands Clap си намерила.

Хм, да явно са сменили Еркан с другия артист.
Гадняр е - как се държи за роклята - грубиян. Добре ,че само една серия ще го изтърпим.
Малко ми напомнят за Соколовия хълм - и там тайно заровиха един, пак имаше такива нощни кадри покрай езерце. Да видим какво ще са измислили и как ще се е гътнал тоя.
Но тежка история има - майката обвинена за убийството на бащата, в затвора, децата разпратени по чужди домове, не се познават ...

ДЧ
малко и другите да видим, не само Онур у Танер Wink

Много трогателен момент и тъжен за мен. Толкова е тежко да кажеш на едно дете , че животинката му не е жива и не може да се излекува.

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 16:57 от BVAR

# 161
Flowers Hibiscus    Flowers Hibiscus   Мила Златинке,  Много се радвам за вас, да ви бъде живо и здраво момчето, да има късмет в живота и един ден много да се гордеете с него. Много му е хубаво името, пък и по баща съм Симеонова, затова го харесвам толкова.BalloonBalloonBalloon

Момичета, благодаря за всички публикации, снимки, инфо . Малко изчезнах,но вече съм тук.

Желая ви хубава вечер.JoyFlowers Hibiscus

# 162
Злати , честита радост на всички Ви !

Да е благословен !

# 163
O, дружки Hug имаме хубава новина в темата !
Нашата златна Злати си има внук с прекрасното име Симеон !
Да е живо , здраво и щастливо внучето .Но и всички наоколо да са живи и здрави и да му се радват ! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom
СМ - Наистина драмата ще е голяма тук , но дано ни я поднесат по по-съвременен начин , а не по анадолски Confused Съпругът сигурно ще умре веднага след сватбата и героинята на Севда ,и героят на Сечкин ще са наследници , и ще трябва да спазват прилични отношения , ама ще се влюбят  Heart
ЧД - много се дразня като публикуват хонорарите , ама дали са близо до истината е друг въпрос .Едно време 70 000 тур.лири бяха доста пари , ама пред вид девалвацията на лирата , сега са  2,5 - 3  пъти по малко . Ако Танер взема 70 000 , колко ли взема Онур ( определено е повече , защото всеки си има ранг , това май е на Танер първа гл.роля , докато Онур е отдавна актьор за ГР . ) . Но нас това какво ни бърка , важно е как играят . Ама да кажа - все още има дискриминация - ако една актриса и един актьор са на едно ниво , мъжете винаги са по-платени , за съжаление не само в Турция , ама и по света Cold Sweat
Щом от Фокс са публикували Ферман и пишат за тайната му , да се надяваме да ни я разкрият в следващия епизод.
ЗЯ -Аз писах дали стария враг на Йълдъз не е Зерин ( тя не и беше кой знае какъв враг всъщност ) , но като се замисля може и Шенгюл да е , защо не ? Във всеки случай Ендерица мирна няма да стои и пак ще се обърне против Русокоска и бебето мъжки наследник .

# 164
  • Варна
Има нов фраг за Доктор Чудо

https://vk.com/video-183878575_456239068

Каква банда се заформя : )))) Ферман пак нещо се пени на Белизка Relieved

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 22:12 от BVAR

Общи условия

Активация на акаунт