Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 23

• 40 806
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро Момичета, Марсия, Злати, Боби, Дъгичка Flowers Hibiscus

Снощи отворих темата и не можах да повярвам какво виждат очите ми виждайки ЧД преведен.
         Еидън и Компания безкрайно благодаря за самоотвержения труд, който полагате единствено и само да зарадвате нас. Направо нямам думи, не знам как  да изразя благодарността си, но мога да ви пожелая дълъг живот и много лично щастие, което заслужавате. Това ,че радвате нас не може да не ви се върне многократно в някакъв момент. Направо сте неотразими и добре, че ви има.

Като се прибрах и естествено изгледах 1-ви епизод, много тъжни моменти, дълго време не можах да заспя, разстроих се, аз по принцип съм човек, който трудно понася страданието на хората , макар, че гледам за втори път серията, но на български е друго.

Момичета пожелавам ви един успешен и светъл есенен ден.Satisfied

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 09:27 от Tanita53

# 46
  • По света и в нас.
Привет  момичета.
Аз нещо след отпуската не мога да влезна в ритъм,но може и да е за добро.Сега ще се насладя на преведените епизоди,за което огромно Благодаря!

# 47
Боби Hug , припомни как се качваше тук припадналата мишка и въобще гифчета , моля !
Ха , здравейте дружки мили Heart Eyes
МЕРСИ за инфото ! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

# 48
Здравейте, момичета! doh

Любимо минало
Описание на персонажите.

Едже Услу /Джахиде Каралар

Щастливият живот на Джахиде внезапно се разрушава след смъртта на съпруга й. Тя е задържана като заподозряна в убийство. По това време има три малки дъщери, които са на 3 г., 2 г. и 6 месеца. Осъждат я на 24 години затвор и животът й сякаш приключва. Затова тя се съгласява да остави децата си в приют, за да не отраснат в затвора.

•Емре Кънай/Джемал Каралар

Той е чичо на Чилем, Ипек и Дерен. Взискателен е, знае какво иска и държи желанията му да се изпълняват безпрекословно. Знае как да използва силата си и да командва и манипулира хората около себе си. На всяка цена иска да завоюва любовта на Джахиде и да създаде щастливо семейство с нея, това е мечтата му.  Доброволно, или насила…

•Севда Ергинджи/Ипек Генджер

Ипек е средната от сестрите, била е осиновена, но не знае за това до получаването на тайнственото писмо. С появяването в живота им на Текин Малик, семейството й губи цялото си имущество. След като завършва университета, Ипек работи за Текин Малик и скоро започва да се среща с него, въпреки разликата във възрастта им.

•Сечкин Йоздемир/Синан Малик

Синан е решителен мъж, от малък стои сам на краката си. Винаги казва каквото мисли, ненавижда парите. Където и да се намира и в каквито и обстоятелства да попада, ако види несправедливост или насилие, веднага се намесва. Не обича да се привързва и самотата се е превърнала за него в начин на живот. Морето е най-голямата му страст.

•Мелис Сезен /Дерен Кутлу

Дерен е умна, дисциплинирана и работлива. Отраснала е в добре обезпечено семейство, тя е съвременна, добре възпитана и добра. Завършила е медицинския факултет с отличие.
Красива и поддържана е, но няма опит в любовта. Преди да  срещне Кенан, никога не се е влюбвала. Двамата се харесват още от пръв поглед.

•Бурак Ямантюрк/Кенан Сойкан

Смел младеж, който е принуден да се замеси в незаконни дейности.  Занапред обаче той ще се опита да стои твърдо на краката си, но вече благодарение на проверени методи. Зад сериозната му фасада се крие остроумен човек. Кенан е преживял е много авантюри, но досега не е пожелал да свърже живота си с нито една жена. Докато среща Дерен… Влюбва се в градско момиче, което е негова пълна противоположност.

Имаме си вече превод на руски на ЗЯ, супер.
Довечера ще си го изгледам с кеф.
Благодаря на Злати Hug за линка.

Хубав ден, дружки! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 14:59 от * Дъга

# 49
Продължава да звучи все така добре СМ Relieved

Надявам се довечера да намеря време да уважа труда на Ейдин и екип, и да изгледам "Доктор чудо'' Blush

ЗЯ и нея евентуално утре. Вкъщи кой ще готви, пере и оправя - не знам Satisfied

# 50
добър ден , извинявам се за нахлуването в темата
  да ви  попитам - доктор ферман / от доктор чудо / на края на 2 серия правеше  с ръцете си движенията на али / момче с нещастно детство  , но се надявам 4е ще ни покажат сц промяна в живота му който за сега е в кръговрата на миналото/ - дали и той има  аутизъм и за това така яростно  да го отхвърля от екипа си -може и да не съм права за това
 стори ми се 4е около ферман има и тайна свързана  с дете

очертават се и  любовен триъгълник / демир , русата мацка - не и помня името и назлъ - горката,  голямо въздишане и тичане след главния хирург  
дано действията продължат  да се развиват бързо
ще ми е хареса  плановете за 'заемане на  престола  на болницата ""мадам от високо"" / мащехата на белиз / и  доктора '"надувко"" да се провалят
 и да  благодаря на екипа за превода ,субтитри,  4е предоставят  възможността да се наслаждавам на завладяващите истории на персонажите

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 16:12 от kmaroo

# 51
Кмаро Hug добре си дошла в темата за ЧД - Чудесния доктор .
Не , Ферман не е аутист разбира се , но предполагаме  има близък или с аутизъм , или с психически проблем .
Ние не сме гледали нито американската , нито корейските версии и не знаем как се развива сюжета  По тях Назлъ е за Али .
Но турците като нищо могат всичко да променят . Поне за мен Назлъ и Ферман са ,,много химични '' Stuck Out Tongue Winking Eye

Чукур Hug , знаеш ли нещо за тайната на аналозите на  д-р Ферман ( по амер. или кор. версии ) с какво е свързана ?

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 16:35 от Phillipine

# 52
  • Варна
Добра среща : ))))

Фили,
Скрит текст:
мишлето е най-обикновен гиф ( gif) - ако му дадеш десен бутон може да си го запазиш като файл и после се качва от същото място, където е бутона за снимки - съвсем същото е като снимките. Даваш прикачи от компютъра и избираш гиф файла, изчакваш да се зареди и го публикуваш. Или дай цитат на моя пост и го запази така със скобите и линка - копираш го и го запазваш в текстов файл - уърд или ноотпад. После като искаш да го слагаш направо даваш paste ( постави)  в полето за писане , като преди това  си го копирала от текстовия файл и си готова. Но трябва да е с всичките атрибути -  скоби, наклонени черти, адрес на гифа , точки и т.н.

- това трябва да запазиш от цитата на поста. Това е мишлето  : ))))

Много се радвам , че пишат нови хора Hands Clap

ЧД
В характеристиките на Азлъ от Фокс си пише ,че Назлъ е за Али и ще се влюби в него.
А ми се струва ,че Ферман още доста ще си е с Белиз. За сега не ни показват много от личния им живот. И какво крие този Ферман.

СМ
Определено звучи интересно, но зависи как ще го поднесат. За тази тема ги изтървахме, но в другата ще ги включим в началната страница. Мерси Дъгичке за инфото! Hands Clap

ЗЯ

Халитко се радваше на бебето, докато не получи резултатите.
Зехра се радва за книгата - каква прегръдка си спретнаха. Нали сме коментирали да се захване с нещо, ето СЦ го направиха : )))
Ендера ще помага на Йълдъз - хахахахахах - да не повярваш как се обърнаха нещата.
Шаика мята големия пръстен наляво и надясно : )))
Лейля се прави на Пепеляшка. Grinning - там каква бомба ще излезе - няма нито една истина  около нея.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 18:48 от BVAR

# 53
BVAR,Phillipine  благодаря ви за посрещането и отговора ,
аз лично предпочитам   назлъ / тя е  4увствителана , сърдечна/  да се влюби в али / а той как ще допусне близостта и не ми е ясно newsm78/  отколкото да  тай празни надежди за  ферман -той за сега ми е студен , макар 4е ги видя с белиз - /хареса ми как тя изигра състраданието от ""напускането"" на доктор адил /
но пък от друга страна милия демир ще бъде наранен
извинете за въпроса - знаете ли колко серии  e д-р 4удо

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 21:29 от kmaroo

# 54
Привет! Hug

Прибрах се след голямото чистене! WinkВъпреки че съм изморена успях да ви изчета! Peace

Дъга Hug,благодаря за описанието на героите от СМ! bouquet

Кмаро Hug,добре дошла и от мен! Hug

https://www.youtube.com/watch?v=qvjyP5SQyo4

# 55
Супер фраг. Ендер бършеща майчински сълзите на Йелдъз Flushed Ей това не го повярваха очите ми Trollface

# 56
Добре, че бързо й върнаха бебето на Йълдъз и не протакаха 2-3 епизода.
Лигльото Ерим как ли ще посрещне братчето си. Пък като разбере и за по-големия си брат, скоро няма да излезе от психокризите си.

# 57
  • Варна
kmaroo , аз не обръщам внимание колко серии казват ,че ще има, защото това подлежи на промяна.
До колкото си спомням тука имаше информация ,че са планирали първоначално 6, но след като е такъв рейтинга отиват на над 20 и после ще го мислят : ))))  Но всичко е динамично.

Злати - Браво за хубавата работа : ) Hands Clap

ЗЯ
Misc BombNature ZapNature Boom
Ами добре спазват духа и бързо разплитат;
Ох , не мога да не се смея - Ендера бърше сълзите на Йълдъз - не е истина това JoyJoyJoy Боже, искам да са там Алихан и Зейнеп и да им видя физиономиите от тази картинка JoyJoyJoy

Е , определно по насметка е да е на линия новият наследник Аргун.

# 58
kmaroo, добре дошла мило Момиче:hibiscus: Аз лично много обичам при нас да идват нови попълнения. Мисля, че така темата ни става по разнообразна и интересна.

Злати, надявам се да си приключила с тежката физическа работа и вече да си почиваш.
          Момичета, изгледах двата преведени епизода на Доктора, искам да ви кажа, че много се разстроих, все още ми е много мъчно и бая си поплаках. Имаше много тъжни моменти, които ме разтърсиха много, още не мога да дойда на себе си. Ами нашия Синеочко по зъл и от Алихан, но мисля ,че ще се оправи. Помните ли го какъв беше в първите серии на Ябълката и какъв стана в последните като котенце. Какво да кажа страхотен артист, просто уникален.
           Благодаря ви за постовете, снимките и информацията. Исках да ви пиша, че гледах и фрага на ЗЯ, слава богу, че върнаха бебето на Йълдъз, а не го разтегляха 2-3 епизода. Като видях Ендера да трие сълзите на Йълдъз направо щях да припадна, направо не повярвах на очите си. Ендера ще си я изчеткат, излъскат , ще я прекарат ако трябва и през белина, но ще я избелят и накрая ще стане по-чиста и от сълза, направо ще се гътна с този 3-ти сезон.
            Желая ви лека вечер Дружки.Smiley

# 59
  • Плевен / София
Супер фраг. Ендер бършеща майчински сълзите на Йелдъз Flushed Ей това не го повярваха очите ми Trollface
да....гледам и не вярвам на очите си....Ендер ще става " бяла и добра" . На филм може...в реала " не"

Общи условия

Активация на акаунт