Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Скъпо минало/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 23

• 40 810
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
СМ
Пуснали са клипчета като всеки говори за героя си. Това е на Севда. Другите са пак на сайта - 5 общо.
видео Ипек

И при рускините ги има , но са без превод.

На мен ми харесва да слушам Севда : ) и си я пускам така.

ЗЯ
Ендера в началото мислех ,че ще е точно такъв образ - добра и  с незаслужено лошо отношение от страна на Халит. После какво им стана, че я изкривиха - не ги знам.

Йълдъз още от първата серия е фенка на Ендер. Тя й беше идол и искаше да е като нея - поне що се отнася за богатството и положението. Преди да знае какъв е Халит. Преди да й предложи да саботира Халит, Йълдъз не е искала нещата на Ендера, но искаше да има такъв живот. После вече реши да се възползва и знаем - 2 сезона - иху-аху : ))))) Но Ендер си е кумир за Йълдъз.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 21:45 от BVAR

# 61
Не съм против да изсветлят Ендер. Тук са образите на две майки, които си бранят децата. Идеята е хубава.

# 62
BVAR може ли да се обръщам със съкращението боби / видях 4е така те нари4ат / златина -  , танита благодаря и на вас / ако позволите ще ви наричам злати и тани -да особено детските спомени на али са много мъчителни , /  и малките артисти се представят подобаващо, / е  имаше и комичен момент -с новия подшев  на али -гюнеш 

# 63
  • Варна
Kmaroo - разбира се ,че може да ми казваш Боби Hands Plus1

ДЧ
Много са сладки дечицата, които играят.
А тази снимка е много мила.

Аз не мога да преживея зайчето. Не можаха ли по - меко да го покажат . .. . Disappointed Relieved
Колко неща трябва да изтърпи Али.

# 64
еми боби  така е  за жалост   представят   ни го реално колкото и да е тежко , едно малко дете понесе не само жестокостта на баща си , болестта си  , ами  и смъртта ""изпрати"" в рая единсвените си  любими същества  заи4ето  и брат си 
 и  мерси за снимката на момчетата 

# 65
Дружкиииии, какъв е този фраг ? Ендера бяла и добра . Но така е когато се сменят приоритетите , се формират нови съюзи .В случая наистина две майки се обединяват ( е , не се знае до кога ) , за да спасят децата си от свирепата хиена , зад която стои тигър Scream  Радвам се ,че не протакаха с историята за бебето , спазиха традицията на Ябълката .
СМ - струва ми се ,че тук голяма драма ще падне , дано не прекалят .Гледам сестрите са 4 ( певицата неистинска - каквото и да означава ) , а малката ще е гадюха . Ипек май ще се ожени за бащата , а ще е влюбена в сина .Много сложно , даже и за западна държава , а за Турция да не говорим .Неандертала и добър , и лош .Май повече лош , защото като чуя ,е някой иска любов на всяка цена , тръпки ме побиват Rage
ЧД - както казва Боби те са измислили първо 6 епизода и те следват оригинала .надявам се приятно да ни изненадат с промени .Ами мноооого се опитвам да харесам тази Хазал ( Белиз ) , но не ми се получава . Такъв красив мъж като Онур да го събират с леко грозновата изглеждаща по-възрастна от него жена ,  не съм съгласна Imp За това разчитам ,че СЦ са видели колко са ''химични''с Назлъ ( малко на Зейнеп ми прилича )и ще ги съберат или пък ще дийде някоя умопомрачителна докторица , която ще го Флюби в себе си Stuck Out Tongue Winking Eye
Момчетата са братчета , видях снимка с родителите им , единия прилича на майката , другия на бащата .
Наистина Онур се е активизирал в инста си и малко идиотски снимки пуска Sweat Smile

От игр. му филм Тежка романтика .Между другото заради успеха на Доктора мисля и филма ще разпали любопитството на публиката

Кмаро Hug какда те наричаме ,че това малко трудно за писане Simple Smile
Злати Hug добре се завърнала .Сега чакай бебока на спокойствие Flowers Four Leaf Clover
От преди няколко години

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 23:18 от Phillipine

# 66
Добро утро, компания HugCoffee
Kmaro, добре дошла и от мен.

ЗЯ:Изгледах отново фрага. Харесва ми, че ще избелят Ендер Wink Макар че в момента, когато Халит подава бебето на Йелдъз, проличава леко злобно-завиждащия поглед на старата Ендер.

СМ: Интересно ми беше да видя и чуя Севда като Севда. Напълно непозната, което говори, колко добре се справя с въплъщенията си.
Не разбрах, кой ще е мъжа до Ипек в началото Thinking В смисъл като актьор. Знае ли се?
Емре е една идея по-симпатичен и фотогеничен на видео отколкото на снимки, но след като ще е отрицателен герой, мисля, че ще го преглътна.
Не ми зарежда видеото на Сечкин.

ДЧ: Не успях да изгледам епизодите все още, само малко от 1-ви. През по-тежките моменти минавах с мишката, защото не ми се напрягаше излишно Sad

# 67
Добро утро от мен Момичета Flowers Hibiscus

Фили, Марсия, kmaro, наричай ме както ти е удобно, нямам претенции.

Днес е нашия ден за Доктора, имам ангажимент, но мисля, че ще успея за серията довечера. Какво ли скрива Ферман? Дете ли, близък ли с аутизъм или с психично заболяване, кога ли ще разберем?
За мен днес ще бъде натоварен ден, но няма как да пропусна довечера.

Ще изчезвам , реала не чака. Желая ви спокоен слънчев ден, дано тази есен тези хубави слънчеви дни продължат поне още малко.Hug

# 68
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за клипчетата с героите от СМ! bouquet

Kmaro Hug,разбира се,всички така ме наричат за по-кратко! Hug

Таня Hug Фили HugГости HugМарсия Hug

Днес е денят на ДЧ! Party Party Party

нова на Онур с фен....

=================

Честит рожден ден на Севда! bdbaloni

С пожелание за здраве,щастие,любов и късмет!Успех с новия сериал! newsm10

İyikiDoğdun SevdaErginci Two Hearts

=======================

ЗЯ....превод на фрагмана ....

52-1 рус.суб

https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456242652%2F32805a1 … l_wall_-158229374

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

ПП 2 отговора докато си пиша поста! WinkМарсия HugТаня Hug

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 09:08 от Zlatina3

# 69
Хелоу мили дружки Hug Heart Heart Eyes в нашия ден за кино - ЧД !
С нетърпение чакам епизода , дано пак е на ниво като другите до сега !
Нося ви снимка на едно малко и едно голямо момче ( явно Онур доста фотки е направил преди няколко дни  с тези дрехи и прическа Smile )

Честит Рожден Ден на прекрасното и талантливо момиче Севда
Да е жива , здрава, щастлива  и успешна ! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom Flowers Tulip Flowers Rose

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 10:40 от Phillipine

# 70
добър ден , отново благодаря на боби , тани,  злати , марси / така те съкратих ако може/  фили  /-просто кмаро ако ти е удобно , ако както искаш /за приемането ми -
 моля извинете - по4ти не пиша с главни букви

мерси и за фотосите ви - а на момента от д4 / злати е сложила кадри от него /на мен ми се струваше, 4е назлъ имаше очакване за някаква близост с ферман -/ може пак да греша/
приятно гледане на всички довечера/аз ще гледам с превода/

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 11:39 от kmaroo

# 71
Привет обедно! Hug Hug Hug

Фили Hug Кмаро Hug

СМ....

днес ще има поздравления за РД на Севдичка...

https://vk.com/sevgiligecmis?z=video-185924895_456239056%2F888e6 … l_wall_-185924895

нови снимки със Севда/Ипек...

Характеристики на останалите герои....
Дъга Hug,ако има възможност да ги преведе!И аз мога,но съм по-бавна в писането...

Йозге Йозаджер-Азра Йълмаз

Цитат
Ненастоящая из трёх сестёр. Поёт в баре,чтобы заработать денег. Ее мечта выпустить альбом. Те,кто знает Азру,понимают, что с ней лучше не связываться. Она выросла вместе с младшей из сестёр -Чилем, в приюте.

Когда она приедет в солнечные сады ,первый кого она встретит ,будет Махир,который привлечёт ее внимание. Но ей не займёт много времени узнать,что Махир с детства влюблён в Ипек.
Бурак Чилик-Махир Денизхан

Цитат
Махир -самый любимый и уважаемый человек в городе. Справедливость всегда у него в приоритете. Помощь людям для него не что-то особенное,а обычное дело. Несмотря на хорошее отношение с людьми,он предпочитает одиночество. Поворотным моментом его жизни будет приезд Азры в городок. Спокойная и уравновешенная жизнь меняется после знакомства с Азрой.
Елифджан Онгурлар-Чилем Доган

Цитат
Самая младшая из сестёр. Выросла вместе с Азрой и всегда была под ее крылом. Чилем хорошо знает как скрываться под маской наивной девушки. Может она это не планировала, но привыкла жить под маской. И судьба всегда поддерживала это на ее невинном лице.
Быть сиротой -это самое главное оружие в ее жизни. Она- сирота,и заслуживает всего самого лучшего. Чилем в глубине души всегда искренне верила в это. Следовательно этa зависть,которую она скрывает,будет заставлять ее делать зло.

======================

ДЧ...

# 72
д4.- злати , назлъ с много тъжна физиономия на снимката ,двамата с али един до друг , но твърде далечни ,всеки в своя свят  /  защото на мен по бързо ми се иска да се съберат  newsm76  - извинете за  желанието ми /

# 73
Кмаро Hug

ДЧ
от официалния акаунт на сериала...
Ferman ve Beliz tam da görmek istediğimiz gibi... Aşık ve mutlu.
Ферман и Белиз,точно такива каквито искаме да видим...Влюбени и щастливи.

Али е загубил всяко доверие в хората

# 74
  • Варна
ДЧ
Назлъ е тъжна защото я гепиха  : ))))))  и Али , нали й каза че е аутист, а не глупак. И в тази серия ще е в немилост + гафа с органа. Там да видим дали ще го спасят да стигне годен за трансплантацията.

СМ

За сега пускат редовно нови неща и от трите сериала. Преди сякаш по нямаше от Ябълката - голяма мъка беше да има нещо ново и с дни не се пускаше нищо.

ЗЯ
късметлийка е винаги Йълдъз. Все успява да се измъкне.

Ооо и забравих :
Честит рожден ден на Севда! И Честит рожден ден на Тувана! BirthdayBirthdayChampagneChampagneBalloonBalloonBalloonBalloonBalloonTadaTada

Кой като нас - с 2 рожденички. Едната излезе от Ябълката, другата влезе ; ))))))

Общи условия

Активация на акаунт